GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Στον Άρειο Πάγο προσφεύγουν η μητέρα και ο πατριός του

Η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης θα προσφύγουν στον Άρειο Πάγο για την καταδικαστική απόφαση του δικα...

Η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης θα προσφύγουν στον Άρειο Πάγο για την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου που τους επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το KOZANILIFE.GR, την πρόθεση τους για την αναίρεση της απόφασης εκδήλωσαν η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, όπου πρωτόδικα και σε δεύτερο βαθμό, οι δυο τους καταδικάστηκαν σε ισόβια ποινή κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

“Σας λυπάμαι, πως θα κοιμηθείτε το βράδυ που στείλατε δύο αθώους στη φυλακή και οι δολοφόνοι του παιδιού μου βρίσκονται ακόμα εκεί έξω. Δεν σκότωσα το παιδί μου”, είπε η μητέρα του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.

“Παρόλο που από τα στοιχεία που καταθέσαμε στο δικαστήριο προέκυψε ότι το βράδυ της δολοφονίας ο δεύτερος των κατηγορουμένων, ο πατριός, δεν θα μπορούσε να βρισκόταν στην Σιάτιστα, παρόλα αυτά, το δικαστήριο τους καταδίκασε και τους δύο σε ισόβια ποινή κάθειρξης. Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση και θα ασκήσουμε αναίρεση κατά της απόφασης με προσφυγή στον Άρειο Πάγο”, δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο KOZANILIFE.GR, ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Απόστολος Λύτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση