GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Επστάιν: Κρυφά παντρεμένη η Γκισλέιν Μάξγουελ - Ποιος είναι ο μυστηριώδης σύζυγος

Ένα άγνωστο στοιχείο δημοσιοποιήθηκε στη διάρκεια της δικαστικής διαδικασία σχετικά με την εγγύηση της Γκισλέιν Μάξγουελ, όπου αποκαλ...

Ένα άγνωστο στοιχείο δημοσιοποιήθηκε στη διάρκεια της δικαστικής διαδικασία σχετικά με την εγγύηση της Γκισλέιν Μάξγουελ, όπου αποκαλύφθηκε ότι η φερόμενη μαστροπός που ενεργούσε για λογαριασμό του Τζέφρι Επστάιν είναι κρυφά παντρεμένη. Ωστόσο, όπως είπαν οι Αμερικανοί εισαγγελείς, η ύποπτη αρνείται να ονομάσει τον μυστηριώδη σύζυγό της.

Η Μάξγουελ δήλωσε αθώα στις κατηγορίες για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης γυναικών. Ο γάμος της έγινε γνωστός από την εισαγγελέα Άλισον Μόε, μία από τις τρεις που έχουν αναλάβει την υπόθεση. H ίδια μίλησε για έλλειψη διαφάνειας στις καταθέσεις της Μάξγουελ και ρώτησε ποιος θα συνυπέγραφε την εγγύησή της αν της δινόταν το δικαίωμα. "Εκτός του ότι δεν περιγράφεται η απουσία των προτεινόμενων συνεγγυητών, η εναγομένη δεν αναφέρει επίσης οτιδήποτε για τις οικονομικές συνθήκες ή τα περιουσιακά στοιχεία του συζύγου της του οποίου την ταυτότητα αρνείται να παρέχει στις δικαστικές Αρχές. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για ποιος θα συνυπογράψει την εγγύηση ή τα περιουσιακά στοιχεία τους και καμία άλλη λεπτομέρεια".

Ωστόσο, η εισαγγελέας δεν είπε ποιος θεωρεί ότι είναι ο σύζυγος της Μάξγουελ ή να δώσει κάποιο στοιχείο για το πόσο καιρό είναι παντρεμένοι. Πηγή είπε στο News ότι η αποκάλυψη του γάμου έγινε για να δείξει στον δικαστή ότι η Μάξγουελ δεν είναι τόσο πρόθυμη να αποκαλύψει οικονομικά ή περιουσιακά στοιχεία. Η δικαστής απέρριψε το αίτημά της για εγγύηση 5 εκατ. δολαρίων που θα τη συνυπέγραφαν δύο από τις αδερφές της και θα τη στήριζε με ιδιοκτησία αξίας 3, 75 εκατ. δολαρίων στη Βρετανία. Η Μάξγουελ κατηγορείται ότι έβρισκε κοπέλες και τις προωθούσε στον Επστάιν ο οποίος τις κακοποιούσε την περίοδο 1994-1997 όταν ήταν η σύντροφός του. Είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως 35 ετών αν βρεθεί ένοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση