GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Εμβόλιο: Ρώσοι χάκερ προσπάθησαν να κλέψουν στοιχεία από τις έρευνες που γίνονται - ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται να βρουν το εμβόλιο που θα νικήσει τον κορονοϊό, κάποιοι προσπαθούν να υφαρ...

Την ώρα που χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται να βρουν το εμβόλιο που θα νικήσει τον κορονοϊό, κάποιοι προσπαθούν να υφαρπάξουν στοιχεία των ερευνών για να φτάσουν πρώτοι στην παραγωγή του.
Την απόπειρα Ρώσων χάκερ να κλέψουν πολύτιμα στοιχεία από τις έρευνες που γίνονται για τα εμβόλια του κορονοϊού, κατήγγειλαν σήμερα οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και του Καναδά.
Στην ασυνήθιστη παρέμβασή τους μιλούν για τηn δράση μιας ομάδας χάκερ με την κωδική ονομασία Cozy Bear, για την οποία εκτιμούν ότι δουλεύει για λογαριασμό της Ρωσίας.
Πρόκειται ουσιαστικά για βιομηχανική κατασκοπεία, με στόχο ιδρύματα και μεγάλες εταιρείες που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κλινικών και άλλων ερευνών, με έπαθλο το εμβόλιο και τα μεγάλα κέρδη που θα αποφέρει σε όποιον κατοχυρώσει πρώτος την πατέντα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση