GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ! ΠΟΣΑ "μοιράστηκαν" οι μεγάλοι όμιλοι των media από τα 20 εκατ. ευρώ για τον κορονοϊό...

Τζον Λοκ 20 εκατομμύρια δόθηκαν στα ΜΜΕ, ενώ η χώρα βρίσκεται εν μέσω πρωτοφανούς επιδημιολογικής και οικονομικής κρίσης. Ενώ το υγειονο...

Τζον Λοκ
20 εκατομμύρια δόθηκαν στα ΜΜΕ, ενώ η χώρα βρίσκεται εν μέσω πρωτοφανούς επιδημιολογικής και οικονομικής κρίσης. Ενώ το υγειονομικό σύστημα παραπαίει και οι εργαζόμενοι ζούν με 800 ευρώ από το Απρίλιο. 20 εκ δόθηκαν με απευθείας ανάθεση χωρίς κανένα κριτήριο. Μάλλον το κριτήριο ήταν ποιός σκουπίζει καλύτερα τα οπίσθια του Μητσοτάκη. 20 εκ σε φίλους κολλητούς περαστικούς. Σε φανταστικά κανάλια και ανύπαρκτα σάιτ. 20 εκ ενώ θα μπορούσαν κάποια κομμάτια της καμπάνιας να παίζουν δωρεάν όπως ορίζει ο νόμος περί δημόσιας υγείας πρόνοιας και ασφάλειας. 20 εκ για να ξεθάβουν καθημερινά και να συντηρούν φαντάσματα περί παρακράτους.

Πάμε και σε ενδιαφέροντα στατιστικά:
100.000 ευρώ έλαβε το bovary για να διαφημίζει τους κοιλιακούς της Μαρέβας και η εφημερίδα των συντακτών (site και εφημερίδα) 40 χιλ ευρώ.
Είναι κοινό μυστικό ότι η λίστα είναι μαγειρεμένη και τα ποσά που δόθηκαν είναι ακόμη πιο εξωφρενικά. Για αυτό και έμεινε στο σκοτάδι δύο μήνες. Τολμάνε να δώσουν στη δημοσιότητα τα τιμολόγια Απρίλη, Μαίη και Ιούνη να δούμε τι ποσά έδωσαν χωρίς τα μαγειρέματα όπως ζήτησε η αντιπολίτευση?
10.000 έλαβε ο Καρατζαφέρης για το art tv που μέχρι στιγμής εκπέμπει παράνομα.
Το @zougla_online στην κατάταξη της Alexa είναι 12ο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα και πήρε 50.000€. Το @iefimerida είναι 20ο και πήρε 250.000€. Τέτοια παράδειγματα είναι ο κανόνας σε αυτή την λίστα.

Το 1% της χρηματοδότησης δόθηκε σε μη φιλοκυβερνητικά μέσα, ενώ κάποια αποκλείστηκαν και από την χρηματοδότηση.
Σχεδόν μισό εκ. ευρώ δόθηκε στην κρατική ΕΡΤ (κανάλια, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες) με σχέδον μηδενική τηλεθέαση.
Από τα περιφερειακά κανάλια της Αττικής με παρόμοια τηλεθέαση το action 24 πήρε 140.000, το blue sky 50.000 και το kontra 30.000.
Το Βήμα FM έχει κλείσει απο το 2017 αλλα πήρε 2500 ευρω.
Το κανάλι ΕΝΑ Μαγνησίας πήρε 12.000 ευρώ ενώ δεν υπαρχει.
Το site www.adonium πήρε 30.000 ευρώ ενώ ακόμα είναι υπο κατασκευή.
100.000 για μια μόνο ιστοσελίδα εν ονόματι Queen.
30.000 Ευρώ έλαβαν τα ikivotos.gr, ellinismos-orthodoxia.gr, vimaorthodoxias.gr και orthodoxtimes.com για να λένε πως δεν υπάρχει ο ιός, πως κι αν υπάρχει δεν κολλάει με την μεταλαβιά και να καλούν τα πρόβατα στις εκκλησίες εν μέσω πανδημίας..
Στην Καβάλα δόθηκαν χρήματα σε επιχειρηματία που χρωστάει 640 χιλ. ευρώ στο δημόσιο.

Επίσης μην ξεχνάμε πως στα 6 κανάλια (ΣΚΑΪ, Star, Alpha, ΑΝΤ1, Open & Mega) 💶 χαρίστηκαν σύνολο 21 εκ. ευρώ φέτος από τα ποσά για την ετήσια δόση που θα έπρεπε να δώσουν για τις άδειες.
Εκτός των 5 εκ. ευρώ που τους δόθηκαν από την λίστα.
Στην Λέσβο δόθηκαν σε μέσα ενημέρωσης χωρίς δημοσιογράφους ή σε μέσα με απλήρωτους εργαζομένους.

7 φαμίλιες έλαβαν το 50% της χρηματοδότησης. Τα μισά σχεδόν χρήματα δόθηκαν σε εφτά φαμίλιες.
🟦Βαρδινογιάννη: 2,1 εκ. ευρώ
🟩Αλαφούζου: 1,8 εκ. ευρώ
🟥Μαρινάκη: 1,5 εκ. ευρώ
🟪Κυριακού: 1,2 εκ. ευρώ
⬛️Σαββίδη: 787 χιλ. ευρώ
🟧Γιαννακόπουλου: 558 χιλ. ευρώ
🟫Ευαγγελάτου: 298 χιλ. ευρώ.

Υγ1: Απατεώνας είναι αυτός που μιλάει για ελεύθερη αγορά και ιδιωτικά νοσοκομεία και μπουκώνεται με 1εκ από την κυβέρνηση.
Ηλίθιος είναι αυτός που μιλάει για ελεύθερη οικονομία και ιδιωτικά νοσοκομεία και παίρνει 534€ το τρίμηνο.

Υγ2: Πώς πέθανε ο τελευταίος φιλελεύθερος αντικρατιστής; Αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι όλοι οι άλλοι φιλελεύθεροι πληρώνονταν από το κράτος για να γράφουν τις ίδιες αντικρατικές μαλακίες που εκείνος έγραφε τζάμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση