GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«AZADI SQUARE!» ΠΩΣ «ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ» την πλατεία Βικτωρίας...

Ελένη Παπαδοπούλου   Το γεγονός ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν στέλνει το αστυνομικόν όργανον στην πλατεία Βικτωρίας με το αφγανικό χωριό ή στ...

Ελένη Παπαδοπούλου 
Το γεγονός ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν στέλνει το αστυνομικόν όργανον στην πλατεία Βικτωρίας με το αφγανικό χωριό ή στον Αγιο Παντελεήμονα με το σομαλικό χωριό ή στην πλατεία Αμερικής με το αφρικανικό γενικώς χωριό, αλλά το στέλνει στα κατσάβραχα στο εξοχικό κέντρο "Η ωραία κληματαριά", να μετράει κεφάλια στο γαμήλιο τραπέζι του Μπάμπη και της Σούλας, και να κόβει πρόστιμα, γιατί στο μέτρημα τα κεφάλια βγήκαν περισσότερα του προβλεπόμενου ορίου, αφού ήρθαν και οι θείες από το διπλανό χωριό μην χάσουν τον γάμο του παιδιού, με ξεπερνά.
Κι επειδή αυτό το κάνω εικόνα σκέφτομαι κάποια θεία Ευτέρπη ντυμένη μπομπονιέρα να ωρύεται "και σας ψήφισα αλήτες, που να μου κοβόταν το χέρι, για να χαλάσετε το γάμο του παιδιού;" και το αστυνομικόν όργανον να δίνει το μπιλιετάκι με το τριχίλιαρο στο γαμπρό και να του εύχεται "να ζήσετε".
Περνάμε υπέροχα με τον κορονοϊό και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Βασίλειος Λορεντζάτος
Καλημέρα σας από την AZADI SQUARE,
πρώην πλατεία Βικτωρίας.
Να αρχίσετε να συνηθίζετε τα νέα ονόματα στις περιοχές του μουσουλμανικού γκέτο. Σύντομα και μετονομασία και πέριξ δρόμων όπως οδός προφήτη Μωάμεθ και οδός Μέκκας.
http://deltio11.blogspot.com/2020/08/azadi-square.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση