GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι μιλούν για στροφή στον αυταρχισμό...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Νταβός, Γενάρης 2021: " Η μεγάλη τακτοποίηση" World Economic Forum in January 2021: " T...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Νταβός, Γενάρης 2021: "Η μεγάλη τακτοποίηση"
World Economic Forum in January 2021: "The Great Reset"
Η "τακτοποίηση" που επαγγέλλονται για...
τον Γενάρη του 2021, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη μετακίνηση κάθε "χρέους" στους λαούς και τη νίκη του παγκοσμιοποιημένου χρηματοπιστωτικού συστήματος


Ενώ ο Νίκος Μπογιόπουλος μας ενημερώνει με άρθρο του πως "Ο ιός «σκοτώνει» τον νεοφιλελευθερισμό… και κάθε μορφή διαχείρισης του συστήματος της βαρβαρότητας που λέγεται Καπιταλισμός", στην Ισπανία ο "σοσιαλιστής" πρωθυπουργός Pedro Sánchez κατεβάζει το στρατό για να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού.
Στη γειτονική Ιταλία, ήδη από τον Ιούλη και χωρίς καμία επίσημη απόφαση, ο στρατός περιπολεί και στις παραλίες:



Έτσι στην Ευρώπη η μάχη εναντίον του κορωνοϊού για τη σωτηρία των λαών καλά κρατεί... στρατός, μάσκες η "νέα κανονικότητα" και μέτρα που ποτέ δεν αφορούν τη θεραπεία, τα συστήματα υγείας που πέρασαν στα χέρια των ιδιωτών, την αβάσταχτη φορολογία, την εξαθλίωση, όχι μόνον της λεγόμενης "μεσαίας τάξης" αλλά και της αστικής τάξης.
Ο Diego Fusaro, Ιταλός Μαρξιστής φιλόσοφος το περιγράφει με μια εικόνα: "Η απάτη των μασκών" (L’inganno delle mascherine).
Οι μάσκες για τον καπνό, τους διαλύτες, τα αέρια, τα χρώματα, τις ακτινοβολίες και τέλος η μάσκα για την αντιμετώπιση του "φονικού ιού".
Πολλοί, με μια αφέλεια, πιστεύουν ότι ο απώτερος στόχος του "θεραπευτικού καπιταλισμού" είναι ένα εμβόλιο στις φλέβες μας.
Δεν κατάλαβαν ότι, στην πραγματικότητα, ο σκοπός είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και βαθύτερο: η αναδιαμόρφωση του τρόπου ζωής και της σκέψης μας, η αυταρχική αναδιοργάνωση των σχέσεων εξουσίας, ο επαναπροσδιορισμός με όλο και περισσότερους όρους μιας ασύμμετρης κοινωνίας. 
Ο λαουτζίκος, οι πληβείοι με μάσκα, κάτω από τον απόλυτο έλεγχο μέσω των απαγορεύσεων συγκεντρώσεων, κινητοποιήσεων, κοινωνικές-πολιτικές-συνδικαλιστικές αποστάσεις.
Οι ελίτ σε βίλες, χωρίς μάσκα και σε απόσταση από τους πληβείους, το λαουτζίκο.

Τα παιδιά στα σχολεία είναι η ψυχή μας, η ψυχή κι η καρδιά κάθε έθνους, κάθε Πατρίδας: αυτός είναι ο στόχος... να τους διδάξουν την υποταγή.
"Το μοναδικό όπλο, που έχουμε στα χέρια μας για την προστασία των παιδιών είναι η χρήση μάσκας..."... μας "ενημερώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας Καθηγητής Παιδιατρικής Ανδρέας Κωνσταντόπουλος [Δελτίο Τύπου Eλληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας].
Να θεωρήσουμε δεδομένο πως ο πρόεδρος των Παιδιάτρων διαθέτει όλες εκείνες τις επιστημονικές μελέτες και πως μαζί του συμφωνούν οι συνάδελφοί του;
Η Βάνα Παπαευαγγέλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής στο Αττικό Νοσοκομείο κι η οποία μετά την παρουσία της με την υπουργό Κεραμέως, ενημέρωσε το λαό μέσω του δελτίου ειδήσεων του mega πως: "Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τις μάσκες στα νήπια... και πως έχει στη διάθεσή της μελέτες και μελέτες"...
Να τολμήσουμε ν' αναρωτηθούμε η να μεταφέρουμε απόψεις για το ζήτημα, ή θα μας επισκεφθούν οι εισαγγελείς που έχουν λάβει κυβερνητικές εντολές αντιμετώπισης "αμφισβητιών";

Matteo Bassetti is Head of the Infectious Diseases Clinic of the San Martino-IST University Hospital in Genoa and Full Professor of Infectious Diseases of the University of Genoa, Italy.

Μήπως κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Matteo Bassetti, καθηγητή Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημίου της Γένοβας, για τις επιστημονικές μελέτες της κυρίας Παπαευαγγέλου και του κ. Κωνσταντόπουλου;
Γιατί;
Διότι ο Ιταλός Καθηγητής Matteo Bassetti, μιλώντας στην εκπομπή της RAI - Κρατικής Τηλεόρασης της Ιταλίας "Agorà", ουσιαστικά χαρακτηρίζει υποκριτές και τους δικούς μας κορυφαίους επιστήμονες κι ίσως θα πρέπει να του κοινοποιήσουν τις μελέτες τους.
Σημειώνει μεταξύ άλλων ο κορυφαίος Ιταλός Καθηγητής μολυσματικών ασθενειών: «Μόνον ένας υποκριτής μπορεί να πει ότι ένα παιδί 6 ετών μπορεί να φοράει μάσκα για 6 ή 8 ώρες».
«Solo un ipocrita può dire che a un bambino di 6 anni puoi far mettere la mascherina per 6 o 8 ore»
[το σχετικό βίντεο: ΕΔΩ].

Ειδικότερα για το ζήτημα των παιδιών μας, της ψυχής του έθνους και της πατρίδας, το σύνολο του πολιτικού συστήματος, τα συνδικαλιστικά όργανα καθηγητών και δασκάλων, όλα τα ΜΜΕ είναι πεισμένοι πως η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, με τις όποιες αδυναμίες της, είναι σε "καλό δρόμο" και μια ημέρα θα επιστρέψουμε σε μια "κανονικότητα", με το θαυματουργό εμβόλιο.
Για όσους δεν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία στην "υγειονομική διακυβέρνηση του κεφαλαίου", ας απαντήσουμε με τον Μονταίν...
«Ο φόβος είναι το πράγμα που φοβάμαι περισσότερο»
Μισέλ ντε Μονταίν (1533 – 1592)
Ακόμη κι η επίσημη εκκλησία, όπως σε όλα τα θέματα (εθνικά, θρησκευτικά, πολιτικά, μεταναστευτικό, ουνιτισμός) έχει στρατευτεί σ' αυτή την κατεύθυνση...
Σ' αυτούς έχει απαντήσει ο μεγάλος διανοούμενος, ο "προφητικός ποιητής":
«Η αποδοχή του καπιταλιστικού αστικού πολιτισμού είναι ένα ιστορικό λάθος,
που πιθανότατα θα πληρώσει η Εκκλησία με την παρακμή της»
Pier Paolo Pasolini

«Η ανεξαρτησία μου, που είναι η δύναμή μου,
συνεπάγεται τη μοναξιά, που είναι η αδυναμία μου.»
Pier Paolo Pasolini

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση