GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υποχρεωτικότητα είναι μία δηλητηριώδης παράνοια! Υποχρεωτική η μάσκα από το νηπιαγωγείο στα σχολεία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Να λες την αλήθεια, να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια, είναι πράξη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη...
κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

Η έγκυρη ναυαρχίδα της δεξιάς μας ενημέρωσε σήμερα: Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας σε όλες τις ηλικίες των μαθητών, από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας αποδέχθηκε την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού. Τα παραπάνω ανέφερε την Πέμπτη η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
«Η χρήση της μάσκας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο που έχουμε αυτή τη στιγμή για να θωρακιστούμε από την συγκεκριμένη νόσο, και εμείς οι ενήλικες και τα παιδιά στο σχολείο», Καθημερινή: Υποχρεωτική η μάσκα από το νηπιαγωγείο στα σχολεία.

Με δεδομένη κι όχι αμφισβητούμενη την ύπαρξη του κορωνοϊού, διαπιστώνεται πλέον η "συνωμοσιολογία" και τρομοκρατία της πολιτικής εξουσίας και μάλιστα με την επικάλυψη του "θεραπευτικού καπιταλισμού" της "καθεστωτικής επιστήμης", σε πλήρη διάσταση κι αντιπαράθεση με την ιατρική επιστήμη.
Έτσι, αναμένοντας τη δημοσιοποίηση των επίσημων ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ συνεδρίασης με την "εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας", που επικαλείται η Κεραμέως, δηλαδή τα πρακτικά της συζήτησης και τις επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες, αλλά και την προσωπική-ονομαστική ψήφο των μελών της Επιτροπής με τις ιδιότητές τους -αν υπήρξαν διαφωνίες ή ομοφωνία-, μπορούμε να σχολιάσουμε ορισμένα ζητήματα ως απλοί υπήκοοι κι ούτε καν πολίτες, παρά τις εντολές της πολιτικής εξουσίας προς τη "δικαιοσύνη".

«Για το πώς μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης,
πέρασε γρήγορα σε μια συγκλονιστική πλανητική κοροϊδία»
Diego Fusaro
Ιταλός Μαρξιστής φιλόσοφος

1. Θα αναρωτηθούμε ποιες είναι οι νέες επιστημονικές μελέτες που οδήγησαν τον κ. Τσιόρδα να εγκαταλείψει την ιατρική επιστήμη:
* Τσιόδρας: Όχι σε χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης – Επικίνδυνες οι μάσκες με βαλβίδα
“Όχι” στη χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης λέει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δήλωσε μάλιστα ότι ο παραπάνω εξοπλισμός μπορεί να αποβεί περισσότερο βλαπτικός παρά ωφέλιμος για τους πολίτες, ενώ για τις μάσκες με βαλβίδα ανέφερε απερίφραστα ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες...
2. Ευελπιστούμε να δοθούν στη δημοσιότητα ΟΛΑ τα πρακτικά της "Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας", μαζί με τις ιδιότητες των μελών της και να μην έχουμε μια επανάληψη της ιταλικής τραγωδίας στο ζήτημα αυτό, όπως:
α). Να μην συμπεριλαμβάνονται στη σύνθεση της "Επιτροπής" επιστήμονες που χρηματοδοτούνται, ή επιχορηγούνται -νομίμως φυσικά-, από φαρμακοβιομηχανίες, διότι έτσι θα έχουμε το φαινόμενο της Ιταλίας με τις παραιτήσεις όσων είχαν "σύγκρουση συμφερόντων" με το έργο που επιτελούσαν.
β). Να μην τεθεί ζήτημα "εθνικού απορρήτου" σε όσα έχουν αποφασίσει-εισηγηθεί οι επιστήμονες της "Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας" στην υποχρεωτική χρήση μάσκας, αλλά και σε όλες τους τις συνεδριάσεις από την αρχή της κρίσης επιδημίας κορωνοϊού. Στη γειτονική Ιταλία υπήρξε προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας για τα πρακτικά της αντίστοιχης Εθνικής Επιτροπής, αλλά για κρίσιμες συνεδριάσεις δεν δόθηκαν τα πρακτικά, αφού η κυβέρνηση επικαλέστηκε "Εθνικό Απόρρητο" για να μην "διασαλευτεί η τάξη".
3. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απόψεις επιστημόνων που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, για τη χρήση μάσκας σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τις απόψεις των διδασκόντων (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ), όπως και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
4. Τα πολιτικά κόμματα σιωπούν ένοχα. Γιατί άραγε αυτή η σιωπή και συναίνεση σε τέτοιες πρακτικές;
5. Το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Αθήνας (18, 19 Σεπτέμβρη 2020), ευελπιστούμε να δώσει ορισμένες απαντήσεις στην "καθεστωτική επιστήμη" [Βλέπε σε: Οι Έλληνες ιατροί υπερασπίζονται την αλήθεια απέναντι στους πραιτοριανούς της σύγχρονης επιστημονικής βαρβαρότητας].

Η υποχρεωτικότητα είναι μία δηλητηριώδης παράνοια!
Παραμένουμε στις θέσεις έγκυρων επιστημόνων, όπως του Stefano Montanari, για το ζήτημα της χρήσης μάσκας στα παιδιά, μέχρι να δούμε τις νέες επιστημονικές μελέτες της "Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας".
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να φοράω μάσκα για μισή ώρα εάν πρέπει να πάω για ψώνια.
Ακόμα κι αν δεν βοηθάει σε τίποτα (ή μάλλον εξυπηρετεί όσο το φτάρνισμα στο μανίκι ή το μαντήλι μου, το οποίο θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω), επειδή οι ιοί είναι μικρότεροι από το στημόνι, αν σας κάνει ευτυχισμένους, τη βάζω.
Δεν μου κάνει κακό για μισή ώρα.

Αλλά, αν μου έρθετε να μου πείτε ότι τα παιδιά μου πρέπει να τη φορούν για όλες τις ώρες που πηγαίνουν στο ΣΧΟΛΕΙΟ... όταν ο οποιοσδήποτε καρδιολόγος θα σας πει ότι κινδυνεύουν με έμφραγμα, οποιοσδήποτε δερματολόγος ότι κινδυνεύουν για μυκητιάσεις και δερματίτιδες, οποιοσδήποτε ανοσολόγος πως κάτω από η μάσκα τα μικρόβια θα πολλαπλασιαστούν και ότι χωρίς κοινωνικές επαφές το ανοσοποιητικό σύστημα θα εξασθενίσει... τότε ΟΧΙ, δεν το δέχομαι. 
Ανάψτε το φως της λογικής και σβήστε εκείνο του φόβου, δεν μπορούμε να υπακούμε σε κάθε παράλογη διαταγή δυνάμεων κρούσης ("task force") ατόμων σε συγκρούσεις συμφερόντων [...]»... περισσότερα κι αναλυτικά: ΕΔΩ

Πως αντιμετωπίζουν μαζικά στη γειτονική Ιταλία αυτή την απόφαση, αντιγραφή της οποίας είναι η ελληνική;
Περισσότεροι από 3.000 καθηγητές Πανεπιστημίων, γιατροί, νομικοί, δικαστές, σύλλογοι γονέων... καλούν τους γονείς να καταθέσουν το παρακάτω "ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ", αμέσως με την έναρξη της σχολικής χρονιάς:
ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ENANTI ΑΝΗΛΙΚΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

Ο/η υπογεγραμμένος/η ..................................... γεννηθείς/σα στην ....................................

στις ...../...../...........            ΑΜΚΑ ..............................                 ΑΦΜ...............................

κάτοικος .............................  οδός ........................ αρ. ...........  με την ιδιότητα του γονέα

που ασκεί τη γονική μέριμνα του/της ανήλικου/ης ..............................................................

γεννηθέντος/γεννηθείσας στις ...../ ....../ ...........   ΑΜΚΑ ............................ εγγεγραμμένου

στην ............. τάξη, κατά το σχολικό έτος 2020 – 2021
ΑΙΤΟΥΜΑΙ
από τον Προϊστάμενο/η της Σχολικής Μονάδας, που εδρεύει στο Δήμο ..........................
και επί της οδού ..........................  αρ. ......... αναφορικά με την Υπουργική Απόφαση ............................................................................

ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

για οποιαδήποτε συνέπεια, που μπορεί να προκύψει στην υγεία του παιδιού μου από τη χρήση της προστατευτικής μάσκας, η χρήση της οποίας υποδεικνύεται ως υποχρεωτική κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
Ελλείψει αυτής της ανάληψης ευθύνης, αφού υπήρξε ενημέρωση, σύμφωνα με το άρθρο. 5 της
Σύμβασης του Οβιέδο (Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική – που
υπογράφηκε στις 4 Απριλίου 1997 στο Oviedo της Ισπανίας), η οποία είναι εκτελεστή με τον
Νόμο 2619/1998 - ΦΕΚ 132/Α/19-6-1998 (Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της
Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
και τη Βιοϊατρική), ο/η υπογεγραμμένος/η θεωρώ ελεύθερος/η και καθόλα νομίμως να μην
εφαρμοστεί η Υπουργική Απόφαση για υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας στο παιδί μου.

Τόπος, χρόνος ........................................
ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Σημ. Προσθέσαμε τον αντίστοιχο ελληνικό νόμο και τις παρακάτω επεξηγήσεις:
* Νόμος 2619/1998 - ΦΕΚ 132/Α/19-6-1998
Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική.
** Κεφάλαιο II Άρθρο 5. Επέμβαση σε θέματα υγείας επιτρέπεται υπό τον όρο ότι έχει προηγηθεί ενημέρωση του ενδιαφερόμενου προσώπου για το είδος της επέμβασης και τους κινδύνους που συνεπάγεται και έχει εξασφαλισθεί η ελεύθερη συναίνεσή του, την οποία είναι δυνατόν να ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή.


Τσιόδρας: Ο κύβος ερρίφθη – Μάσκα υποχρεωτικά και αντισηπτικό στην τσέπη...
Σχετικό: Covid- 19, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: "Να φοράτε μάσκα όταν κάνετε σεξ..."!

1 σχόλιο

  1. *****************************
    Greek Music Albums - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ - ГРЕЧЕСКАЯ МУЗЫКA

    https://grmusicfm.blogspot.com/

    ****************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση