GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Covid- 19, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: "Να φοράτε μάσκα όταν κάνετε σεξ..."!

Τσιόδρας: Ο κύβος ερρίφθη – Μάσκα υποχρεωτικά και αντισηπτικό στην τσέπη... Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Για το πώς μια πραγματι...

Τσιόδρας: Ο κύβος ερρίφθη – Μάσκα υποχρεωτικά και αντισηπτικό στην τσέπη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Για το πώς μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης,
πέρασε γρήγορα σε μια...
συγκλονιστική πλανητική κοροϊδία»
Diego Fusaro

Έτσι σχολιάζει ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro τη νέα "επιστημονική μελέτη" του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ: "Πρέπει να φοράτε μάσκα όταν κάνετε σεξ"!
Πρέπει να φοράτε μάσκα όταν κάνετε σεξ, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.
Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ δίνουν τον δικό τους πόλεμος εναντίον της πανδημίας κι έγραψαν ένα άρθρο με ορισμένες συμβουλές σχετικά με το "ασφαλές σεξ" κατά την εποχή της πανδημίας.
Μεταξύ των συστάσεων, εκτός από το να φοράτε τη μάσκα όταν κάνετε σεξ, πρέπει να κάνετε πάντα ντους πριν και μετά τη σεξουαλική επαφή, να αποφεύγετε επίσης τα φιλιά και μειώστε τον αριθμό των συντρόφων.
Diego Fusaro: «Η μάσκα του ουράνιου τόξου, το σύμβολο του σκλάβου που βελάζει
στο νέο θεραπευτικό καπιταλισμό»
Η επιβολή μάσκας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι πλέον ανέκδοτο, αφού μόνον οι "καθεστωτικοί επιστήμονες" την επιβάλουν... Βέβαια το κίνημα των ομοφυλοφίλων, είναι στην πρωτοπορία κι έκανε μόδα τη μάσκα, μετά τις εκκλήσεις του ηγέτη της ιταλικής "αριστεράς" [Βλέπε σε: Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες].
Όμως, έβαλαν τη μάσκα στη ζωή μας. Ακόμη κι ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης δίνει τις μάχες του για να φοράμε μάσκες. Αγωνίζεται κι αυτός, υπό την επιστημονική επιτροπεία του Τσιόρδα και Χαρδαλιά για να μας σώζει τη ζωή. Βέβαια, στην Ιταλία είναι δύσκολες καταστάσεις: απαγόρευση εξόδου από το σπίτι χωρίς μάσκα, συλλήψεις, ξυλοδαρμοί, μεταγωγές σε ψυχιατρεία και πάει λέγοντας...
Η υπουργός Παιδείας της Ιταλίας Lucia Azzolina, ήδη ανακοινώνει τα πρώτα μέτρα  για κουτιά με πλεξιγκλάς για το άνοιγμα των σχολείων: "Από το Σεπτέμβρη στο σχολείο με μάσκες και, ίσως, με πλαστικές διάφανες προσωπίδες".
Έτσι αναλαμβάνουν ρόλο τα "ΣΔΙΤ" (Συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα... τα ονόμασε η Ε.Ε.). Να το πούμε "απλοϊκά"... Καμία χώρα της Ε.Ε. -για παράδειγμα- δεν επιτρέπεται να κάνει αγορές ειδών που κρίνει ότι είναι αναγκαίες για τους πολίτες της, ώστε να λειτουργεί η θεϊκή "ελεύθερη αγορά"... Από 2 ετών υποχρεωτικές οι μάσκες στην Ιταλία κι ο Σεπτέμβρης θα έρθει... κι αναλαμβάνει ο "φιλάνθρωπος" ιδιωτικός τομέας να συνδράμει το κράτος που είναι αγοραστής (πληρώνουν οι πολίτες, για να καταλάβουμε). Άλλο παράδειγμα κι εγχώριο -ας μην μείνουμε στις μάσκες και τους Θεσσαλούς επιχειρηματίες-, να πάμε στην υποχρέωση να ιδιωτικοποιηθεί η Ολυμπιακή (απαγόρευση χρηματοδότησης από την πολιτεία), αλλά επιβάλλεται, είναι υποχρέωση να επιχορηγηθεί με χρήματα-αίμα των Ελλήνων πολιτών η ιδιωτική Aegean... για την "υγιή ελεύθερη αγορά κι οικονομία".


"Ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε και προνοούμε για τις παιδικές μάσκες... έχουμε τα πρώτα δείγματα. Θα τις θέσουμε στην αγορά σύντομα και θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το άνοιγμα των σχολείων. Ευαισθητοποιημένοι, συνειδητοποιημένοι για τους μικρούς νεαρούς πολίτες πως έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία που θα θέσουμε σε κυκλοφορία σύντομα και που θα βοηθήσει την προβλεπόμενη επανέναρξη των σχολείων"
Domenico Arcuri, επιχειρηματίας

Εμείς απλώς συνιστούμε μια ιδιαίτερη ανάγνωση στις "λέξεις κλειδιά" της "φιλάνθρωπης επιχειρηματικότητας": αγορά, ευαισθητοποίηση, συνειδητοποίηση.
Κατόπιν αρχίζει η "εκπαίδευση" στη νέα κανονικότητα για το καλό των μικρών παιδιών. Να  διδαχθούν πως η εξουσία σκέφτεται το μέλλον τους, τη ζωή τους και πρέπει να εκπαιδευτούν στη νέα πραγματικότητα, μέχρι να γίνει πράξη το μεγάλο έργο της Ευρωπαϊκής Ένωσης -σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μπίλ Γκέιτς-, το θεϊκό εμβόλιο!


Κι άρχισε η "εκπαίδευση"... Ποιος είπε πως στη νέα κανονικότητα δεν θα τραγουδούν τα παιδάκια; Ξεκίνησαν τα σποτ... να μάθουν, να εκπαιδευτούν τα παιδιά μας. Το τραγούδι για να προφυλάξει τα παιδάκια από τον κορωνοϊό.
"Κοινωνικές αποστάσεις" ασφαλείας... Στα κλουβιά με πλεξιγκλάς αυτοκτονεί ο κορωνοϊός... Σώζουμε τα παιδιά αναφωνούν... και τα εκπαιδεύουν! Ο Γερουσιαστής Fernando Rossi έδπιασε το νόημα της "νέας εποχής" στη νέα κανονικότητα: "Η επιτροπή σοφών της υπουργού εκπαίδευσε τους ιούς ν' αυτοκτονούν πέφτοντας πάνω στα προστατευτικά πλεξιγκλάς" [Βλέπε σε: Κορωνοϊός... Tην Ελλάδα έπληξε πολιτική αστρομυωπία κι η Σέχτα!].
Κι όταν έρθει το εμβόλιο... οι γονείς που θα αρνηθούν να διοχετευτεί το σωτήριο κοκτέιλ στο αίμα των παιδιών τους... το κράτος θα αναλαμβάνει την ανατροφή τους, θα χάνουν τη γονική επιμέλεια, την κηδεμονία των παιδιών τους... Στο παιδομάζωμα (devşirme) των Οθωμανών... διέφευγαν τα κορίτσια...
Η "Ε.Ε. της Επόμενης Γενιάς" (Next Generation EU) είναι ΕΔΩ! Η Ευρώπη άλλαξε, κατανόησε την "αλληλεγγύη" αναφωνεί το "αριστερό" και δεξιό ευρωπαϊκό πολιτικό προσωπικό [Βλέπε σε: Ιός του καπιταλισμού... Η παγκοσμιοποίηση ενισχύεται από τον ιό...].

«Ο πολιτισμός δεν είναι μια καλά εφοδιασμένη αποθήκη ειδήσεων,
αλλά είναι η ικανότητα του μυαλού μας να κατανοήσει τη ζωή,
τη θέση που κατέχουμε σ' αυτή τη ζωή, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. 
Κουλτούρα διαθέτει όποιος έχει συνείδηση του εαυτού του κι όλων των άλλων,
που αισθάνεται τη σχέση με όλους τους άλλους ανθρώπους [...]
Ο πολιτισμός είναι το ίδιο πράγμα με τη φιλοσοφία...
ο καθένας από εμάς είναι λίγο φιλόσοφος: είναι τόσο ακόμη περισσότερο όταν είναι άνθρωπος...
Ο πολιτισμός, η φιλοσοφία, είναι όροι που ενσωματώνονται ο ένας στον άλλον.
Αρκεί να ζούμε ώς άνθρωποι, δηλαδή να προσπαθείς να εξηγήσεις
στον εαυτό σου τον λόγο για τις ενέργειες κάποιου και των άλλων,
να κρατάς τα μάτια ανοιχτά, να είσαι περίεργος για τα πάντα και για όλους,
να προσπαθείς να καταλάβεις.
Κάθε μέρα και περισσότερο ο οργανισμός στον οποίο είμαστε μέρος
διεισδύει στη ζωή με όλες μας τις δυνάμεις συνειδητοποίησης, πάθους, θέλησης.
Ποτέ μην αποκοιμηθείς, ποτέ μην τεμπελιάζεις.
Δώστε στη ζωή τη σωστή αξία, για να είστε έτοιμοι, όπως απαιτείται,
να την υπερασπιστείτε ή να την θυσιάσετε.
Ο πολιτισμός δεν έχει κανένα άλλο νόημα...
Έτσι ο καθένας, όποιος θέλει να έχει κουλτούρα, να είναι φιλόσοφος... μπορεί!»
Αντόνιο Γκράμσι
'Για την υπεράσπιση της ανθρώπινης φύσης, ενάντια στον φιλελευθερισμό', "Τετράδια της φυλακής"
[Για τον Αντόνιο Γκράμσι, βλέπε σε: Πριν 83 χρόνια έφυγε ο Antonio Gramsci, που διαστρεβλώνει μέχρι σήμερα η υποταγμένη ιμπεριαλιστική "αριστερά"]

* Το βίντεο με τη δήλωση του "επιστημονικού επιτρόπου-συμβούλου" της κυβέρνησης, που πρόλαβε ακόμη και το Χάρβαρντ στο ζήτημα της προστασίας από τον κορωνοϊό με μάσκα: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση