GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορωνοϊός... Tην Ελλάδα έπληξε πολιτική αστρομυωπία κι η Σέχτα!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, επιδημία κι ερήμωση. ψυχοαστυνόμευση και καταστροφή της ανθρώπινης ζωής.   ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, επιδημία κι ερήμωση.
ψυχοαστυνόμευση και καταστροφή της ανθρώπινης ζωής. 
Δεν υπάρχει κανένα μυστικό, δεν υπάρχει καμία...
συνωμοσία.
Το μόνο ανεξήγητο πράγμα είναι η βλακεία εκείνων που μπορούν,
αλλά δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν τι συμβαίνει...

«Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκ, τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση.»
Ουμπέρτο Έκο

Σήμερα, με τον κορωνοϊό κυριαρχεί απολύτως η πολιτική Αστρομυωπία κι η Σέχτα, ευτυχώς μόνον στην αποικία Ελλάδα...
Οι θετικές αντιδράσεις όλων των πολιτικών παραγόντων στην Ελλάδα απέναντι στην "επιστημοσύνη", με τις όποιες αχνές διαφοροποιήσεις, συνιστούν πίστη στην "καθεστωτική επιστήμη". Έτσι το υπερεθνικό κεφάλαιο θα μας πουλήσει και το σκοινί με το οποίο θα μας κρεμάσουν... "ευτυχώς" μικρός ο πόνος μιας και ήδη έχουν πάρει τα πάντα από την πατρίδα μας με τα μνημόνια.
"Πολιτική Αστρομυωπία"... κοιτούν όλοι το δάκτυλο κι όχι το πρόβλημα, Καμία δυνατότητα για πειστικές φιλολαϊκές απαντήσεις στην ουσία του θέματος.
Πλήρης επικράτηση του "αντιληπτικού φαινομένου του φράχτη", Σέχτα, από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, αλλά κι απ' αυτούς που δεν σιτίζονται από το διευθυντήριο. Βλέπουν το δάχτυλο που δείχνει το πρόβλημα και δεν αντιλαμβάνονται την αδυναμία να δοθεί μια πειστική απάντηση επί της ουσίας του θέματος! Ευτυχώς αυτό περιορίζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα κι όχι στην Ευρώπη, όπου οι επιστήμονες μιλούν, καταγγέλλουν και διανοούμενοι υψώνουν φωνή αντίστασης.
Τι συμβαίνει;
Έχουν επιβάλει και μάλιστα χωρίς καμία δυσκολία το κοινωνικό πλαίσιο σέχτας: «ομάδα στους κόλπους πολιτικού κόμματος, θρησκευτικής οργάνωσης, αίρεσης... με δογματικές αντιλήψεις». Κανόνες ελέγχου ομάδων
1. Οι άνθρωποι πρέπει να νιώθουν "μικροί", αδαείς
π.χ. Εσύ δεν γνωρίζεις αυτά τα πράγματα... δεν έχεις σπουδάσει... δεν έχεις μελετήσει... συνεπώς δεν μπορείς να εκφράσεις άποψη... άσε να μιλούν οι "επιστήμονες", οι εμπειρογνώμονες, οι ειδικοί...
Όμως η "επιστήμη" δεν είναι η αλήθεια... Επιστήμη -χωρίς εισαγωγικά- είναι η αναζήτηση της αλήθειας.
2. Επιβολή κανόνων κι εφεύρεση ανύπαρκτων λόγων για τη θεμελίωσή τους
π.χ. "Κανόνες" χωρίς καμία λογική αιτιολόγηση... Η Αγία Γραφή λέει... Το Κοράνι λέει... Το καταστατικό λέει... Ο νόμος λέει... Η παρέα, ομάδα λέει... Ο καθηγητής λέει... Ο πολιτικός λέει... Ο δημοσιογράφος λέει...
3. Εξώθηση κι ενδυνάμωση του χαφιεδισμού
π.χ. Το μέλος της στοάς πρέπει να αναφέρει τον "αδελφό" που παραβαίνει κανόνες... Το μέλος του κόμματος να καταδώσει όποιον παραβαίνει το καταστατικό... Ο Χριστιανός αυτόν που ήπιε γάλα την Μεγάλη Παρασκευή... Ο Μουσουλμάνος αυτόν που έφαγε χοιρινό... Ο Βουδιστής αυτόν που έφαγε μοσχάρι... Ο γείτονας τον γείτονα που δεν παίρνει μέτρα προφύλαξης... Ο πολίτης τον παπά που πάντρεψε ένα ζευγάρι.
4. Μείωση της δυνατότητας κριτικής συνείδησης
π.χ. Οι ερωτήσεις σε όλες τις κοινωνικές σέχτες... σημαίνουν εναντίωση... Πίστευε και μη ερεύνα... Αυτός είναι σε σύγκρουση με τους κομματικούς κανόνες... Οι γιατροί γνωρίζουν... εσύ όχι... Ο δάσκαλος έχει την αλήθεια... Παράνομη μετανάστευση; Ρατσιστής, φασίστας... Δικαίωμα Παλαιστίνιων για πατρίδα: Αντισημίτης, φασίστας... Τα δικαιώματα των λαών κι οι επιβολές φονικών εμπάργκων (Κούβα, Βενεζουέλα, Συρία, Υεμένη, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Ιράν...); Για την προστασία της δημοκρατίας... Τα ερωτήματα αντιτίθενται στο θεό, το κράτος, το κόμμα, τη βουλή, την αστυνομία, τις αρχές.
5. Τιμωρία του ανυπάκουου
π.χ. Αφορισμός, στη Σαουδική Αραβία ποινές με βουρδουλιές, θάνατος με πετροβολισμό... διαγραφή από το κόμμα, περίοδος διακοπής μετάληψης στην εκκλησία... καθηγητής Πανεπιστημίου εκτός "καθεστωτικής επιστήμης" χάνεις την έδρα... ο δημοσιογράφος απολύεται... χρηματικό πρόστιμο, αν δεν φορείς μάσκα για παράδειγμα... Ο πλήρης ψυχολογικός εκβιασμός... απολωλό πρόβατο από οικογένεια, παιδιά, φίλους, συγγενείς... Συνεπώς... το άτομο σκέφτεται πάρα πολύ την ανυπακοή στους επιβαλλόμενους "κανόνες".
6. Εμφύσηση φόβου για την τιμωρία
π.χ. Θα πας στην κόλαση... δεν θα βρεις τις 72 παρθένες... δεν θα βρίσκεις δουλειά... λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη πληροφόρηση... γιατροί που τολμούν να μιλήσουν τους γελοιοποιούν... δολοφονία χαρακτήρων.
7. Ενσωμάτωσε και κάνε όσους εγκρίνουν τους κανόνες να νιώσουν όμορφα
π.χ. «Όποιος βγαίνει απ' το μαντρί τον τρώει ο λύκος»... ο φόβος ενώνει, σε κάνει να νιώθεις όμορφα μαζί με τους φοβισμένους... απαλύνει τις αμφισβητήσεις σου...
Ένα πραγματικό παράδειγμα πειράματος για την έδρα ψυχολογίας, στα πλαίσια του Ιβάν Πάβλοφ: Προθάλαμος ιατρείου... ηθοποιοί στο σαλόνι αναμονής... ηχούσε ένα κουδούνι κι όλοι σηκωνόταν όρθιοι για λίγα δευτερόλεπτα... κατόπιν καθόταν στις καρέκλες τους. Ερχόταν κάποιος απλός πολίτης για να του παρέχουν υπηρεσίες... αρχικά αναρωτιόταν όταν τους έβλεπε να σηκώνονται: "τρελοί είναι αυτοί... τι κάνουν...". Ένιωθε, όμως, "μύγα στο γάλα" κι έτσι τις επόμενες φορές, την τρίτη, τέταρτη φορά που ηχούσε το κουδούνισμα έκανε κι αυτός το ίδιο χωρίς να ξέρει γιατί... Ακολουθούσε τον "κανόνα"... σηκωνόταν κι αυτός... Όταν εξαντλήθηκε ο αριθμός των ηθοποιών και στο μεταξύ έφθαναν νέα άτομα στον προθάλαμο... Όλοι, χωρίς να είναι πλέον κανένας από την αρχική ομάδα των ηθοποιών... ακολουθούσαν τον κανόνα... Κουδούνισμα... όρθιοι!
8)
Φίμωση όσων εγείρουν "ενοχλητικές" ερωτήσεις και προβληματισμούς
π.χ. Κάποιος συνεχίζει να σκέπτεται, να προβληματίζεται...
Μου λένε ότι η μάσκα κάνει κακό... κατόπιν πρέπει να φοράω μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό... Δεν μου μιλούν οι "επιστήμονες" για το πως αντιμετώπισαν τον θανατηφόρο κορωνοϊό, ούτε για τις ενδεδειγμένες θεραπείες, αλλά είναι πεισμένοι ότι τον Οκτώβρη θα είναι παρών με νέο φονικό κύμα. Μήπως πρέπει να δώσετε κάποιες περισσότερες εξηγήσεις;
Μα τι λες; Η Αγία Γραφή, το Κοράνι, ο Λοιμωξιολόγος καθηγητής, ο κορυφαίος Ιολόγος καθηγητής, τα πολιτικά κόμματα, οι "διανοούμενοι", οι δημοσιογράφοι, οι "αναλυτές"... αντικρουόμενες ειδήσεις, πληροφορίες, στατιστικά στοιχεία μαγειρεμένα και πραγματικά... οδηγούν στη σύγχιση.
Λίγοι αντέχουν (αντιστέκονται)... σκέπτονται και ξανασκέπτονται: Κάτι δεν πάει καλά... δεν καταλαβαίνω, θα ήθελα διευκρινήσεις...
Μάλλον έχεις επηρεαστεί από συνωμοσιολόγους, από αυτούς που πιστεύουν πως η γη είναι επίπεδη, τους αντιεμβολιαστές, από αιρέσεις θρησκειών... Έτσι σε συμβουλεύουν να μελετήσεις πιο προσεκτικά τα δεδομένα, τις στατιστικές, τις μελέτες τους, τους κανόνες τους.

Όμως, ο "φράχτης", το "μαντρί", η σέχτα δεν είναι κελί φυλακής... δεν έχεις μπροστά σου κάγκελα... είναι ένας μεγάλος χώρος, απλωμένος, διάχυτος... κι εκεί σου προσφέρουν τροφή και νερό, μπορείς να κινείσαι... δεν νιώθεις φυλακισμένος... δεν έχεις προβληματισμούς.
Όμως, αυτοί οι "κανόνες" παραβιάζουν τις Ανθρώπινες αρχές... την Ανθρώπινη υπόσταση κι αξιοπρέπεια. 
"Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν", αλλά κάρφωσε τον, γίνε χαφιές... Καλό το Σύνταγμα, αλλά έχουμε έκτακτες ανάγκες μνημονίων, καλή η δημοκρατία, αλλά κινδυνεύει η υγεία σου...
Όταν μιλάς για αγάπη, ανθρωπισμό... δεν μπορείς ταυτοχρόνως να επικροτείς το χαφιεδισμό... το φόνο... τις δολοφονίες, τους ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς...

«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. 
Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι
δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. 
Ένα σύστημα δουλείας όπου,
χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση,
οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους...»
Aldous Huxley
Επιστημονικό Συμπόσιο «Ο άνθρωπος και ο πολιτισμός: ο έλεγχος του νου»,
Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια - Σαν Φρανσίσκο (28-30 Γενάρη 1961)

Υπάρχουν κι αυτοί με άλλη άποψη, αλλά η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία έχει τις εντολές να μην γίνουν γνωστές οι θέσεις τους.
Ενδεικτικά κι επιγραμματικά:

«Τον 21ο αιώνα, ο καπιταλισμός απέκτησε την πλήρη αντι-εθνική του μορφή μπροστά στην παγκοσμιοποίηση, η οποία ενδιαφέρεται για την πνευματική, πολιτιστική και γλωσσική ενότητα. Για αυτό, η συνείδηση ​​των ανθρώπων, ο πολιτισμός και η γλώσσα τους δεν είναι τίποτα άλλο ότι είναι μια λειτουργία του κεφαλαίου. Όπως ο ίδιος ο άνθρωπος ki η προσωπικότητά του. Οτιδήποτε δεν συμφωνεί μ' αυτή τη λειτουργία πρέπει, σύμφωνα με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης, να αφαιρεθεί από την ανθρωπότητα.
Γι 'αυτό ο στόχος είναι να υποτάξουν όλους τους εθνικούς πολιτισμούς σε έναν ενιαίο κοσμοπολίτικο χώρο και, στην πραγματικότητα, σε ένα αντι-πολιτισμικό πρότυπο. Για να το επιτύχουν αυτό, οι παγκοσμιοποιητές είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες ψηφιακής δουλείας. Αυτές περιλαμβάνουν μυστική εμφύτευση μικροτσίπ με το πρόσχημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.
Οι ιδεολόγοι του ψηφιακού φασισμού έχουν συμμάχους μεταξύ των ιδιοκτητών των μεγαλύτερων εταιρειών, των διευθυντών τραπεζών και των ανώτερων υπαλλήλων- ακόμη και στη χώρα μας!
»
Γκενάντι Αντρέγεβιτς Ζιουγκάνοφ

Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας

«Ο κορωνοϊός έχει βάλει ολόκληρο τον πλανήτη σε μια κατάσταση ψύχωσης... Το ονομάζω ψύχωση επειδή κάποιος σαφώς το έχει ανάγκη. Και μάλλον έχετε παρατηρήσει κι εσείς ποιος το έχει ανάγκη. Όπως πάντα το ίδιο: μετά τη γρίπη των χοίρων, τη γρίπη των πτηνών (SARS-CoV-2 * Η1N1)... σήμερα αντιμετωπίζουμε μια άλλη πανδημία, μια άλλη πνευμονία, μόνο σε μια νέα μορφή. Και θυμηθείτε ποιος εκμεταλλεύτηκε αυτές τις καταστάσεις στο παρελθόν, ποιοι έβαλαν δισεκατομμύρια στις τσέπες τους.
Ολόκληρος ο κόσμος έχει σταματήσει σήμερα. η παγκόσμια οικονομία όχι μόνο σταμάτησε, αλλά κατεδαφίστηκε. Αλλά μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οι γνωστοί δισεκατομμυριούχοι και Κράτη έχουν βάλει τρισεκατομμύρια δολαρίων στις τσέπες τους. 
Γι 'αυτό πάντα έκανα την ερώτηση, επιστρέφοντας σε όσα είπα πριν από τρεις μήνες, όπως θα θυμάστε: ποιος τη χρειάζεται; Είναι ένα τεχνητό γεγονός, αυτή η πανδημία; Μέχρι στιγμής δεν έχω απάντηση σε αυτήν την ερώτηση κι ελπίζω να μην την έχετε ούτε εσείς.
Όμως, τονίζω ξανά: όλα όσα λένε για να μου ασκήσουν κριτική είναι μία μπλόφα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αύριο.»
Αλεξάντερ Λουκασένκο
Πρόεδρος της Λευκορωσίας

«Η καραντίνα χωρίς καταληκτικά λαϊκά μέτρα είναι αποτυχία»... Ντανιέλ Ορτέγα, ηγέτης των Σαντινίστας

«Μόνο σε ένα σοσιαλιστικό σύστημα συγκεντρώνονται,
είναι κοινά κι είναι όλα ένα, τα συμφέροντα του ανθρώπου,
του κράτους και της κοινωνίας»
Χο Τσι Μινχ

«Μια μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα, όπου ο άγριος καπιταλισμός θέλει να εκμεταλλευτεί την πανδημία για να ασκήσει μεγαλύτερο έλεγχο στον πλούτο. Έχουν εγκαταλείψει τους εργαζόμενους στην ανεργία και δεν είναι θα προσφέρουν την τεράστια περιουσία τους για τους εργαζόμενους.
Σέβομαι τα μέτρα που επέλεξαν συνάδελφοί μου αντιγράφοντας την Κίνα. Αλλά, για παράδειγμα, η Σουηδία δεν έχει εισέλθει σε καραντίνα και δεν έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας. Κάθε χώρα είναι κυρίαρχη για να αντιμετωπίσει την πανδημία σύμφωνα με την ικανότητα του εθνικού της συστήματος υγείας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγόρησαν την Κίνα ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα για τα ακραία μέτρα καραντίνας. Τι συνέβη; Τώρα εκείνες οι χώρες που έχουν επικρίνει την Κίνα εφαρμόζουν την πιο απάνθρωπη καραντίνα κλείνοντας ανθρώπους σε 5 τετραγωνικά μέτρα χωρίς τροφή κι εξακολουθούν να απειλούν να τους φυτέψουν μια σφαίρα εάν βγούν από το σπίτι ψάχνοντας για φαγητό.
Εμείς έχουμε προετοιμαστεί από το Γενάρη και μπήκαμε σε έκτακτη ανάγκη, ζητώντας βοήθεια κι υποστήριξη από την Κούβα.
Λένε ότι ο Covid-19 είναι ένας αόρατος εχθρός. Οπότε εγώ δεν θα νικήσω τον αόρατο εχθρό με στρατιώτες, αστυνομία και όπλα, αλλά με Υγειονομικές Ταξιαρχίες (Μπριγάδες).

Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβήτησα τα μέτρα καραντίνας της Κίνας. Αλλά αν η Κίνα έλαβε ριζοσπαστικά μέτρα, είναι επειδή έχει πολύ μεγάλα μέσα για να αντιμετωπίσει με επιτυχία την καραντίνα. Προσοχή όμως, η Κίνα έκλεισε μόνο την πόλη Γουχάν, το επίκεντρο της επιδημίας του ιού με 11 εκατομμύρια κατοίκους κι οι δημοφιλείς λαϊκές επιτροπές ενεργοποιήθηκαν αμέσως και ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός έκανε διανομή γαγητού κάθε πρωί, από σπίτι σε σπίτι, σε όλους τους ανθρώπους. Επίσης γιατρούς από σπίτι σε σπίτι για την ανίχνευση του ιού.
»

Ντανιέλ Ορτέγα, πρόεδρος της Νικαράγουας

39 χρόνια μετά την παραγωγή του Κουβανέζικου Interferon... είπε κάποιος "επιστήμονας" στην "πολιτισμένη" δύση... κάτι;
Αλήθεια... ακούσαμε κάποιον "επιστημονικό κυβερνητικό επίτροπο" στη "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια", την Ε.Ε. του 4ου Ράιχ να μιλάει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού από τη σοσιαλιστική Κούβα;

61.200 ασθενείς με κορωνοϊό έχουν θεραπεύσει σ' όλο τον κόσμο οι Ιατρικές Μπριγάδες των παιδιών του Τσε και του Φιδέλ...
Αυτό δεν ήταν καθημερινή είδηση στις ενημερώσεις Τσιόρδα, Χαρδαλιά στην Ελλάδα και των αντίστοιχων στην "πολιτισμένη" Ευρώπη;
Για το κουβανέζικο φάρμακο "Interferon", δεν ήταν καθημερινή είδηση στις ενημερώσεις Τσιόρδα, Χαρδαλιά στην Ελλάδα και των αντίστοιχων στην "πολιτισμένη" Ευρώπη; 
Μήπως οι ΜΗΔΕΝ (0) νεκροί στη Λαϊκή Δημοκρατίας της Κορέας, του "ψυχοπαθή δικτάτορα Κίμ [Βλέπε σε: Στη χώρα που οι νεκροί Ανασταίνονται!], στη Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ [Βλέπε σε: Άξια παιδιά του Χο και του Γκιαπ!], 4 στη μαρτυρική Συρία με 10 χρόνια πολέμου μιας χυδαίας ιμπεριαλιστικής επίθεσης, στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας [Βλέπε σε: "Μαδούρο σώσε μας"! κι Euronews-gr... η δημοσιογραφική αλητεία της διαστρέβλωσης!], στη σοσιαλιστική Κούβα [Βλέπε σε: Φιδέλ: Διεθνισμός και Πατριωτισμός!]... δεν ήταν καθημερινή είδηση στις ενημερώσεις Τσιόρδα, Χαρδαλιά στην Ελλάδα και των αντίστοιχων στην "πολιτισμένη" Ευρώπη;
Η γερμανική Ε.Ε. του 4ου Ράιχ ετοίμασε τις κρεμάλες για τις 26 χώρες μέλη της Ένωσης με το πολυπόθητο ταμείο ανάκαμψης (Recovery fund), το οποίο βαπτίστηκε πλέον σε "Επόμενη Γενιά Ε.Ε." (Next Generation EU)! [Βλέπε σε: Ιός του καπιταλισμού... Η παγκοσμιοποίηση ενισχύεται από τον ιό]. "Αριστερά" και δεξιά με πολιτική Αστρομυωπία, ανησυχούν πότε θα είναι έτοιμο το θεϊκό και σωτήριο εμβόλιο του Μπιλ. Οι δε "επιτροπές σοφών" που θα κατευθύνουν τα κονδύλια των νέων δανείων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού, ανακοινώνουν τις "θυσίες" για την αντιμετώπιση του παραμένοντος "αόρατου εχθρού", που θα επανέλθει τον Οκτώβρη πάντα "αόρατος"... Όμως, σας σώσαμε τη ζωή... τώρα ο λογαριασμός στους λαούς.

Από την άλλη πλευρά, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας εκλαμβάνει διαφορετικά το "μάθημα" της επιδημίας του κορωνοϊου. Όλες της τις δυνάμεις για να αναπτύξει ένα γιγαντιαίο, πανίσχυρο Εθνικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας, για την προστασία της υγείας των ανθρώπων, στα βήματα του Μεγάλου Τιμονιέρη.
"People's Daily", επίσημο όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, 5 Ιούνη 2020:
«"Η ευημερία για όλους είναι αδύνατη χωρίς υγεία για όλους"
[...] Η Κίνα θα παραμείνει πάντα αφοσιωμένη στην Ανθρωποκεντρική φιλοσοφία ανάπτυξης, θα δώσει κορυφαία προτεραιότητα στην Υγεία των Ανθρώπων, θα προσπαθήσει να αναπτύξει ένα ισχυρό Σύστημα Δημόσιας Υγείας ικανό να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε όλα τα μεγέθη και καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής
των Ανθρώπων... [...]
».
Κατά τη διάρκεια της 13ης Συνόδου του Εθνικού Λαϊκού Συνεδρίου, της Αυτόνομης Περιφέρειας Μογγολίας, ο Σι Τζινπίνγκ, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, υπογράμμισε:
«Η υγεία των ανθρώπων είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός μιας χώρας, ο οποίος αυξάνει τη συνολική εθνική της δύναμη και αναπτύσσει την ικανότητα για αειφόρο ανάπτυξη.
Η Κίνα θα παραμείνει πάντα αφοσιωμένη στην Ανθρωποκεντρική φιλοσοφία ανάπτυξης, θα δώσει κορυφαία προτεραιότητα στην υγεία των ανθρώπων, θα προσπαθήσει να αναπτύξει ένα ισχυρό σύστημα Δημόσιας Υγείας...
Με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα δημιουργήσει μια ισχυρή δύναμη που ενώνει τον Κινεζικό Λαό για να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, τους κινδύνους και τις προκλήσεις, ώστε να δημιουργήσει μια καλύτερη ζωή...
».
Μιλούν πολλοί υποτιμητικά για την Κίνα. Όμως όχι μόνον η πολιτική υγείας, αλλά κι η πολιτική κοινωνικής υγείας, όπου η πρόληψη διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο είναι πλέον πρώτη προτεραιότητα. Ήδη μετά τον κορωνοϊό, αντί για περικοπές είχαμε αυξήσεις στις συντάξεις, νέες δημόσιες επενδύσεις σε δημόσια έργα. Σήμερα ο βασικός μισθός στην Κίνα είναι 1.000 ευρώ το μήνα, όνειρο για την Ελλάδα κι άλλες χώρες της δύσης.
Η "απάντηση" της Ρωσίας, όταν αποφασίσουν να βγάλουν τα χαρτιά τους στη δημοσιότητα -πήραμε μια γεύση από τους γιατρούς της στην Ιταλία-, θα είναι καθοριστική.
Την ίδια στιγμή που η "πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ κι ΗΠΑ, παρά κι ενάντια ακόμη και σ' αυτόν τον ΟΗΕ επιβάλουν δολοφονικά εμπάργκο εναντίον της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Υεμένης, της Συρίας, του Ιράν...
Ενθουσιασμένος ο "φιλάνθρωπος" Σόρος [Βλέπε σε: Επιδημία Κορωνοϊού... Ενθουσιασμένος ο Σόρος: «Είναι μια επαναστατική στιγμή»!]. Κι αξιόλογοι διανοητές, έξω από τις καταστάσεις χρηματοδοτούμενων - κάνουν χρήση μιας φράσης από ένα κείμενο του γνωστού Ανδριανόπουλου, στο in.gr του Μαρινάκη [Βλέπε σε: Η παγκοσμιοποίηση και οι λαϊκιστές εχθροί της], για να αντιπαρατεθούν στον Σόρος, ή πως ο κορωνοϊός θα φέρει σοσιαλιστική επανάσταση και κατάρρευση της παγκοσμιοποίησης;
Ποιες ήταν/είναι οι ειδήσεις στις ενημερώσεις Τσιόρδα, Χαρδαλιά στην Ελλάδα και των αντίστοιχων στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, που τόσο λάτρεψε ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα δεξιάς, "αριστεράς" κι αναλυτών;
Σε επιφυλακή, μέτρα μέχρι το εμβόλιο που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Γκέιτς κι η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ακόμη κι η αποικία Ελλάδα.
Οι "καθεστωτικοί επιστήμονες" (Big Pharma) δεν γνώριζαν για επερχόμενο ιό, δεν γνωρίζουν πως εξαφανίζεται, αλλά γνωρίζουν πως θα έρθει εκ νέου το φθινόπωρο. Κάτι δεν πάει καλά...
"Ψυχοαστυνόμευση", ανασύνταξη του υπερεθνικού κεφαλαίου, άφεση αμαρτιών για τα εγκλήματα εναντίον των λαών... αλλά μας "έσωσαν" κραυγάζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, λες επλήγησαν από τον ιό της "επιστημοσύνης" των "καθεστωτικών επιστημόνων", των πλασιέ "Big Pharma".
Μέτρα για μάσκες, που χθες προκαλούσαν μεγάλο κακό, αλλά σήμερα είναι σωτήριες [Βλέπε σε: Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες], "κοινωνικές αποστάσεις" σε λεωφορεία, μετρό, πλοία... αλλά στα αεροπλάνα σαρδέλες... Μάλλον στον αέρα γνωρίζουν πως ο ιός δεν μεταδίδεται.
Πλασιέ "Big Pharma" με επένδυση "επιστημόνων":
Τι είναι ο ιός; Καμία απάντηση...
Ήταν σωστή η αντιμετώπιση που επέβαλε η ιδιωτική εταιρία με την επωνυμία "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας"; Καμία απάντηση...
Γιατί δεν έγιναν νεκροψίες... το α β της ιατρικής επιστήμης για ν' αντιμετωπιστεί ένας ιός; Καμία απάντηση...
Ποιες είναι οι θεραπευτικές αγωγές; Καμία απάντηση...
Όμως, είναι κατηγορηματικοί: Θα έρθει ξανά τον Οκτώβρη!
Το μόνο που γνωρίζουν είναι η "τρομοκρατία": Θα έρθει εκ νέου τον Οκτώβρη... λες κι αυτοί κατευθύνουν τον κορωνοϊό!

Η γειτονική Ιταλία -όπως ήδη έχουμε αναλύσει και θα επανέλθουμε-, δεν αποτελεί πείραμα αλλά ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ εξολόθρευσης από τη γερμανική Ε.Ε.
Το μεγάλο πρόβλημα για το διευθυντήριο είναι οι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές με παγκόσμιο κύρος, που σε αντίθεση με την Ελλάδα μιλούν κι αμφισβητούν τους "καθεστωτικούς επιστήμονες" που διόρισε ως "κυβερνητικούς επιτρόπους" η "αριστερή" κυβέρνηση [Βλέπε σε: Κορωνοϊός... Ιταλία: Θεραπευτική διακυβέρνηση του κεφαλαίου;].

Ο φίλος και σύντροφος Γερουσιαστής Fernando Rossi, σημειώνει:

«Μετά από μελέτες, ομάδα εμπειρογνωμόνων με αντιφατικές θέσεις παρουσίασε τρεις πιθανές υποθέσεις:
1). Η επιτροπή σοφών της υπουργού εκπαίδευσε τους ιούς ν' αυτοκτονούν πέφτοντας πάνω στα προστατευτικά πλεξιγκλάς [έτσι και με μάσκες θα ξεκινήσουν τα σχολεία στην Ιταλία το Σεπτέμβρη]
2). Οι ιοί έχουν το ίδιο ενδιαφέρον [Quite Interesting] μ' αυτό της υπουργού και σίγουρα θα τσακιστούν μόνον πέφτωντας στα πλεξιγκλάς
3). Είναι απαραίτητο να πάρει μπρος η βιομηχανία και το εμπόριο ξύλου και πλαστικού».
...σκωπτικά... για την υπουργό Παιδείας Lucia Azzolina

«Μυστηριώδη μυστήρια των σούπερ εμπειρογνωμόνων ιολόγων που επέλεξε η Κυβέρνηση μεταξύ των πιστών του Μπιλ Γκέιτς.
Μας είχαν πει πως υπήρχε μια πανδημία, αλλά δεν γνώριζαν πότε θα έφθανε.
Τώρα δεν έχουν αντιληφθεί πως εξαφανίστηκε.
Αλλά, είναι σίγουροι πως θα επιστρέψει τον Οκτώβρη... συνεπώς είναι αναγκαίο το εμβόλιο.
Οι νικητές του Β' παγκοσμίου πολέμου, στη Νυρεμβέργη καταδίκασαν Γερμανούς γιατρούς γιατί χορηγούσαν φάρμακα σε ανθρώπους, χωρίς τη θέλησή τους...
Σήμερα, οι φαρμακοβιομηχανίες, οι πολιτικοί τους κι οι "δημοκρατικές" κυβερνήσεις τους το θεωρούν σωστή κι επιβεβλημένη τη χορήγηση... όχι μόνον με Αφρικανούς [παράνομους μετανάστες], αλλά κι εμβόλια...»
Fernando Rossi

Για την ιστορία...
1945... Δικαστήριο Νυρεμβέργης: Η χορήγηση φαρμάκων εναντίον της θέλησης του ατόμου, είναι έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας

«Η ιστορία είναι δασκάλα της ζωής»
Αντόνιο Γκράμσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση