GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαδούρο σώσε μας"! κι Euronews-gr... η δημοσιογραφική αλητεία της διαστρέβλωσης!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους πο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που...
καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Λοιπόν ναι... ποιος το περίμενε, όταν τα ΜΜΕ είναι σε διατεταγμένη Υπηρεσία;
Χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες Βενεζουελάνοι, ακόμη κι οι πλούσιοι που τους τελευταίους μήνες εγκατέλειψαν τη Βενεζουέλα και κλείνοντας την πόρτα στον «δικτάτορα Μαδούρο», ακολουθούμενοι από τα μικρόφωνα και τις τηλεοπτικές κάμερες των παγκόσμιων ΜΜΕ, τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, να τεθούν υπό την προστασία των κοινωνικών προγραμμάτων του Τσαβισμού, στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας του "δικτάτορα Μαδούρο".
Ο κορωνοϊός τους αναγκάζει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, την οποία χαρακτήριζαν με ότι χειρότερο μπορεί να φανταστεί κάποιος, μιας κι η αντιμετώπιση και θεραπεία στις "δημοκρατικές" χώρες που κατέφυγαν δεν υπάρχει, ή κοστίζει αστρονομικά ποσά.

Σ' αυτή τη μαζική επιστροφή Βενεζουελάνων "αντικαθεστωτικών" η "Διεθνής Αμνηστία made in Στέιτ Ντιπάρτμεντ" είναι εξαφανισμένη.
Αυτή η ΜΚΟ των Υπηρεσιών, πριν από ένα χρόνο τους μετρούσε έναν έναν στα σύνορα, όταν έφευγαν για να γλιτώσουν από το "δικτατορικό καθεστώς του Μαδούρο" και πολλαπλασίαζε τον αριθμό τους, ώστε η διεθνής κοινή γνώμη να ευαισθητοποιηθεί για την καταπάτηση των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στη χώρα του Τσάβες.
Πόσες τρυφερές καρδιές είχαν αγγίξει οι "δημοκράτες" Βενεζουελάνοι, που ακόμη και με χάρτινες βαλίτσες έπαιρναν το δρόμο προς την "ελευθερία";
Σ' αυτή τη μαζική επιστροφή που βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, που με την περιβόητη "αριστερή" Μογκερίνι -ναι εκείνη η αρχιτέκτονας της ονομασίας των Σκοπίων σε Βόρεια Μακεδονία, για το καλό της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ-, που τόσους αγώνες έδωσε εναντίον του "δικτατορικού καθεστώτος Μαδούρο";
Σ' αυτή τη μαζική επιστροφή που βρίσκεται η πρέσβειρα του ΟΗΕ Angelina Jolie, η λάτρης των μεταναστών -τη θυμάστε όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα για να συγχαρεί τον πρωθυπουργό που είχε ανοικτά σύνορα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών;-, ο Ερυθρός Σταυρός κ.α.;
Σ' αυτή τη μαζική επιστροφή που βρίσκονται όλα τα "αστέρια" της ποπ μουσικής που έδιναν τεράστιες συναυλίες εναντίον του "δικτατορικού καθεστώτος Μαδούρο" και για να ενισχύσουν τη φυγή των "αντικαθεστωτικών" από τη χώρα; Μάλιστα, συναυλίες πρόκληση, ακριβώς στα σύνορα και μέσα στο κράτος των λαθρεμπόρων της φασιστικής Κολομβίας... Το Ξεχάσαμε; Δείτε: ΕΔΩ.
Που είστε τώρα Branson, Madonna, Ricky Martin, Eros Ramazzotti, Paolo Maldini, μοντέλα μόδας, ακριβοπληρωμένες ερωμένες και σια;
Ποτέ τα ΜΜΕ κι η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία δεν θα μας πει τις απλές αλήθειες...
* Δεν θα μάθουμε ποτέ από τα ΜΜΕ για τους 800 πλούσιους "αντικαθεστωτικούς" που απολάμβαναν τη ντόλτσε βίτα στο Μαϊάμι, μόλις ο Τράμπ απαγόρευσε την πτήση τους προς τη Βενεζουέλα, ζήτησαν γονατιστοί από τον "δικτάτορα Μαδούρο" να ενδιαφερθεί για τη δωρεάν επιστροφή τους...
Γιατί θέλουν να επιστρέψουν; Πολύ απλό... στις ΗΠΑ χωρίς ασφάλιση υγείας κανένα νοσοκομείο δεν επιτρέπει την είσοδο σε ασθενείς, δεν θέλουν καν ν' ακούσουν ή να καταγράψουν το όνομα κάποιου με συμπτώματα κορωνοϊού....

* Δεν θα μάθουμε ποτέ από τα ΜΜΕ για τους 350 Βενεζουελάνους στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Εκκλήσεις στο Μαδούρο "νατους σώσει", καθώς δεν υπάρχουν πτήσεις από την Ισπανία και δεν έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν για φαγητό και διαμονή στη χώρα... δείτε το βίντεο μιας κοπέλας: ΕΔΩ.
* Παρόμοιες σκηνές από τη Λίμα στο Περού, όπου μια μεγάλη ομάδα γυναικών της Βενεζουέλας, αφού εκδιώχθηκαν από τα σπίτια όπου ζούσαν και έχασαν τις δουλειές τους λόγω της πανδημίας, έχουν στρατοπεδεύσει μπροστά από την Πρεσβεία της Βενεζουέλας και απευθύνουν έκκληση στο Maduro "να βάλει το χέρι στην καρδιά του και στείλει μια ανθρωπιστική πτήση που θα τους φέρει πίσω στην πατρίδα τους" δείτε βίντεο: ΕΔΩ.

* Ν' αναφερθούμε για τις χιλιάδες Βενεζουελάνων που διασχίζουν με τα πόδια βουνά και λαγκάδια της Κολομβίας -δεν διαθέτουν 30 δολάρια που στοιχίζει το εισιτήριο-, αυτούς που έφυγαν με τα πόδια από την Μπογκοτά, για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Κι όσοι φθάνουν στα σύνορα βρίσκουν τις αρχές του "δικτατορικού καθεστώτος Μαδούρο" να τους προσφέρουν περίθαλψη, υγειονομική προστασία, δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία στις περιοχές απ' όπου έφυγαν.... δείτε το βίντεο: ΕΔΩ.
Ήταν τόσο όμορφος ο "νεοφιλελεύθερος παράδεισος" που επαγγέλλονταν οι ΜΚΟ της Cia για να εξεγερθούν, ή να φύγουν. Οι χιλιάδες selfies και βίντεο στο whatsapp, που έστελναν οργανωμένα όλα τα πρακτορεία ανατροπής του Τσαβισμού για να ξεσηκώσουν το λαό... Νέα παπούτσια Nike, σάντουιτς Mc Donald.... μισθοί 1.000 $ το μήνα, λαμπερά καταστήματα, βίλες με πισίνες... αλλά όταν έφυγαν από τη "δικτατορία" κι έφθασαν στη "δημοκρατία", όπως συμβαίνει στο παραμύθι της Σταχτοπούτας, μετά τα μεσάνυχτα ξύπνησαν στην πραγματικότητα.
Κι όταν ήρθε ο κορωνοϊός βρέθηκαν σε ακόμη χειρότερη κατάσταση: χωρίς κοινωνικά δικαιώματα τα Nike και τα Mc Donald δεν αρκούν. Καταλήγουν άστεγοι στα πεζοδρόμια, χωρίς μαύρη εργασία για ένα πιάτο φαγητό, με τον τρόμο κι ο εφιάλτης γίνεται καταστροφική φρίκη όταν όλες οι πόρτες περίθαλψης είναι κλειστές.

"Καλύτερα λοιπόν να επιστρέψω σπίτι μου, να έχω δωρεάν περίθαλψη, γιατρούς, φάρμακα, δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, δωρεάν ύδρευση, δωρεάν σπίτι, δελτίο διατροφής αν πεινάω κι είμαι είμαι άνεργος... από τη δικτατορία του Τσάβες και του Μαδούρο"!
"Σιγή ασυρμάτου"... απόλυτη σιωπή γι' αυτά από τα ΜΜΕ.

Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!
Θαύμα! Στο "Euronews", μετά από αμέτρητα ρεπορτάζ διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης θέμα η επιστροφή: "Στη Βενεζουέλα ενοίκιο, φως, νερό είναι δωρεάν".
Στην ιταλική έκδοση: Venezuela, il ritorno dei profughi - Βενεζουέλα, η επιστροφή των προσφύγων
Όμως υπάρχει κι η ελληνική έκδοση του "Euronews" (EURONEWS GREECE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ -Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11, Αθήνα - Κολωνάκι, 10671, Τηλέφωνο: 2103381000) και μάλιστα η ΕΡΤ (δηλαδή πληρώνει ο ελληνικός λαός για αντικειμενική πληροφόρηση) και το ΡΙΚ είναι ιδρυτικά μέλη του Euronews.
Έτσι ο φασισμός επιβάλει τους κανόνες του, άλλου είδους αντιμετώπιση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας. Το ρεπορτάζ λαμβάνει την "πινελιά" παραπληροφόρησης, χυδαίας αλητείας στην ελληνική έκδοση του Euronews, που συμβαδίζει με το καθεστώς κι όπως μας πληροφορούν οι ίδιοι "παράγεται εξ ολοκλήρου στη χώρα της ομιλούμενης γλώσσας... στα τοπικά γραφεία που δημιουργούνται στην Αθήνα εργάζονται Έλληνες δημοσιογράφοι".
Ο τίτλος στην Ελλάδα μας προϊδεάζει για τη χυδαία λαθροχειρία:
"euronews" COVID-19: Η επιστροφή των «αθλίων»

Κι όχι μόνον ο τίτλος... οι "ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι" κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες για να διαστρεβλώσουν ένα ρεπορτάζ της δικής τους παραγωγής, ώστε να συνάδει με τα ψέματα που ταΐζουν το ελληνικό κοινό: "Επιστρέφουν σε μία χώρα, όπου αν νοσήσουν έχουν ελάχιστες πιθανότητες να λάβουν αποτελεσματική θεραπεία, αφού οι ελλείψεις σε βασικό ιατρικό εξοπλισμό είναι τεράστιες.
Πρόσφατα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αρνήθηκε στον Ν. Μαδούρο δάνειο που ζήτησε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας για να ενισχύσει το σύστημα υγείας.".
Τώρα πως και γιατί αυτοί οι λογοκριτές φασίστες χαρακτηρίζονται "έλληνες δημοσιογράφοι", γιατί η ΕΣΗΕΑ δεν τους έχει περάσει πειθαρχικό κι αφαιρέσει την ιδιότητά τους (κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει)... είναι πλεονασμός να σημειώσουμε, μιας και βρισκόμαστε στην αποικία Ελλάδα.

Η απάντηση στη χυδαία λαθροχειρία είναι απλή:


Ο "σοσιαλιστής" Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με ειδικό απεσταλμένο του Γκουαϊδό κι έδειξε το "σοσιαλιστικό" δρόμο πριν από τον κύριο Μητσοτάκη...
Άλλωστε ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου ενημέρωσε πως  η ΜΚΟ του με την επωνυμία "σοσιαλιστική διεθνή" καταδίκαζε τον "δικτάτορα Μαδούρο" διέγραφε από τις τάξεις τους, τις μασονικές στοές τους, το σύμβολο της Νικουραγουανής Επανάστασης, τον Ορτέγκα, τον αδελφό και σύντροφο του Ανδρέα Παπανδρέου; Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δρομολογούσε από τον Ιούνη αυτή την "εξέλιξη": Η ιμπεριαλιστική "αριστερά" πήρε το όπλο της και για τη Νικαράγουα!
Ότι δεν κατόρθωσε ο Σημίτης, ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, η κυρία Φώφη... γίνεται σήμερα πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει υπερψηφίσει ΟΛΕΣ τις κυρώσεις (εμπάργκο) εναντίον της Βενεζουέλας, αλλά σε κομματικό πεδίο έπαιζε σε άλλο "γήπεδο" προς ικανοποίηση του φίλαθλου κοινού της με "αριστερά" παραμύθια. Ο κύριος Κοτζιάς πρωτοστάτησε κι υπερψήφισε τα χίλια μύρια εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και στο Βουκουρέστι ο "κομουνιστής" Κατρούγκαλος συντάχθηκε για την αναγνώριση του γελοίου υποκειμένου Juan Guaidó, αλλά η Ιταλία χάλασε τη "σούπα". Όμως, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής (ο γνωστός λάτρης της εθνοκτονίας Κώστας Δουζίνας), τη Δευτέρα 22 Απρίλη συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Φρανσίσκο Σούκρε, βουλευτή της αντιπολίτευσης και εκπρόσωπο του Χουάν Γκουαϊδό.
Τώρα κατάλαβες;
Το ρεπορτάζ του Euronews:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση