ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Δήμος Αθηναίων: Καθημερινές, μαζικές απολυμάνσεις στο κέντρο και στις γειτονιές - ΦΩΤΟ

Share it:
Ένα μεγάλο πρόγραμμα καθημερινών, μαζικών απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας, ξεκίνησαν συντονισμένα και οργανωμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για δράσεις πλυσίματος-απολύμανσης που εξελίσσονται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ σε μια προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να συμβάλλει με το σύνολο των δυνάμεων του στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοϊού και να προστατευθεί η δημόσια υγεία.
Έχοντας την εμπειρία της περιόδου της καραντίνας αλλά με πολύ περισσότερα τεχνολογικά μέσα στη διάθεσή τους οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας χρησιμοποιούν στις δράσεις τους αυτές περίπου 50 πλυστικά οχήματα διαφόρων τύπων (μικρά, μεγάλα, υδροφόρες κ.α.).
Τα γραφεία καθαριότητας και των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων έχουν εκπονήσει εβδομαδιαίο προγραμματισμό ανά ημέρα και βάρδια δίνοντας έμφαση σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους (πλατείες και πεζόδρομους) αλλά και σε σημεία υγειονομικού ενδιαφέροντος (νοσοκομεία, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, φούρνους κλπ). Η απολύμανση όλων αυτών των σημείων γίνεται με καυτό νερό (σχεδόν 100 βαθμών Κελσίου) που εκτοξεύεται με πίεση.


Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων οι οποίοι όλο το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιούν καθημερινά τους ψεκασμούς είναι εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας (ειδικά γυαλιά, ειδικές φόρμες, γάντια και μάσκες) ούτως ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένοι στην διάρκεια των ψεκασμών.
«Εντατικοποιούμε από τώρα τις επιχειρήσεις απολύμανσης σε όλη την πόλη, πριν επανέλθει στους φθινοπωρινούς ρυθμούς της. Ενισχύουμε τον μηχανισμό μας ώστε να συνεχίσει η Αθήνα να είναι ασφαλής σε όλους τους δημόσιους χώρους της» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση