GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φρένο» στον Τσιτσιπά έβαλε ο Ράονιτς

Στους ημιτελικούς σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Western & Southern Open. Ο Μίλος Ράονιτς έβαλε «φρένο» στον Έλληνα πρω...

Στους ημιτελικούς σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Western & Southern Open. Ο Μίλος Ράονιτς έβαλε «φρένο» στον Έλληνα πρωταθλητή και με 2-0 σετ (7-6 (5), 6-3) ήταν αυτός που πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.
Ο Τσιτσιπάς δεν είχε «απάντηση» στο φοβερό σερβίς του Ράονιτς, αλλά ακόμη κι έτσι έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 1-0 στα σετ. Προηγήθηκε 6-5, με τον Ράονιτς να είχε το σερβίς για να παραμείνει... ζωντανός στο ματς. Ο Έλληνας τενίστας είχε την «χρυσή» ευκαιρία με το break-set point για να φτάσει στο 7-5 και να προηγηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε.
Οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ, με τον Τσιτσιπά να μπαίνει δυνατά (2-0), ωστόσο, και πάλι ο αντίπαλός του είχε τις λύσεις. Κανένας από τους δύο δε μπορούσε να ξεφύγει, με τον Ράονιτς να κάνει το 6-5 και αμέσως μετά να φτάνει στο 1-0, μετά από το διπλό λάθος του Τσιτσιπά στο δεύτερο σερβίς.
Με τη ψυχολογία στο... ζενίθ ο Καναδός έφτασε σχετικά εύκολα στο 2-0 και θα παίξει το Σάββατο (29/08) στον τέταρτο τελικό σε Masters διοργάνωση έχοντας τρεις ήττες, τις δύο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και μία από τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση