GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας»

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας». Αυτό είναι το όνομα του site που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Όλιας Λαζαρίδου και της Αμαλίας Μουτούσ...

«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας». Αυτό είναι το όνομα του site που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Όλιας Λαζαρίδου και της Αμαλίας Μουτούση και θα περιλαμβάνει ηχογραφημένες αναγνώσεις κειμένων που αξίζουν να ακουστούν. Επίσης, στην ιστοσελίδα θα υπάρχουν βίντεο, εικόνες κι αποσπάσματα λόγου που θα ήθελαν να μοιραστούν με τους αναγνώστες.
Η παρουσίαση του site θα γίνει τον Σεπτέμβριο και οι δύο χαρισματικές πρωταγωνίστριες του θεάτρου μας θα διαβάσουν ολόκληρη τη «Ζωή του Χριστού» της Πηνελόπης Δέλτα, αυτού του τόσο σημαντικού παιδικού βιβλίου. Το αριστούργημα της Πηνελόπης Δέλτα μας μεταφέρει μέσα από γλαφυρές περιγραφές στην εποχή του Χριστού και μας εξιστορεί με απλά και κατανοητά λόγια τη ζωή και το έργο του.
«Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» γεννήθηκε με στόχο τη στήριξη του έργου της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας(Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», σε μια εποχή, που λόγω της πανδημίας, οι ζωντανές θεατρικές παραστάσεις έχουν δυσκολέψει. Η Όλια Λαζαριδου και η Αμαλία Μουτούση είναι μέλη μιας ομάδας καλλιτεχνών, φίλων της Γαλιλαίας, που τα τελευταία χρόνια έχουν ανεβάσει σημαντικά έργα προκειμένου να συνεισφέρουν οικονομικά στο έργο της Μονάδας.
Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς, με χρόνιες η απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, εξασφαλίζοντας σε αυτούς και στις οικογένειές τους την ικανότητα και τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πόσο περισσότερη ζωή μπορεί να υπάρχει σε κάθε στιγμή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση