GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Τα συγκλονιστικά πρώτα τρέιλερ του δεύτερου κύκλου - ΒΙΝΤΕΟ

Η πολυαγαπημένη σειρά, "Άγριες Μέλισσες", αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα του Σεπτεμβρίου, και ο δεύτερος κύκλος επιφυλάσσε...

Η πολυαγαπημένη σειρά, "Άγριες Μέλισσες", αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα του Σεπτεμβρίου, και ο δεύτερος κύκλος επιφυλάσσει καταιγιστικές εξελίξεις για τις ζωές των ηρώων. Νέες αφίξεις, αποχωρήσεις, αινιγματικά πρόσωπα, μυστικά και ίντριγκες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Ο ΑΝΤ1 κυκλοφόρησε τα πρώτα τρία τρέιλερ της νέα σεζόν, ένα για κάθε μία από τις αδελφές Σταμίρη (Ελένη, Ασηνίμα, Δρόσω) τις οποίες υποδύονται η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου και η Δανάη Μιχαλάκη.
Στο επίκεντρο του πρώτου τρέιλερ είναι η Ελένη, που παραπέμπεται σε δίκη με την κατηγορία του φόνου του Σέργιου Σεβαστού, κινδυνεύοντας ακόμα και με θανατική ποινή. Το τρέιλερ κλείνει με τις τρεις αδελφές να κάνουν μια αγκαλιά και την ατάκα της Ελένης, η οποία λέει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είναι η τελευταία μας αγκαλιά».
Δείτε τα τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση