GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ο Γκίκας Μαγιορκίνης για το άνοιγμα των σχολείων

Τα πιθανά σενάρια για την λειτουργία των σχολείων από τον Σεπτέμβριο, ανέλυσε ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας...

Τα πιθανά σενάρια για την λειτουργία των σχολείων από τον Σεπτέμβριο, ανέλυσε ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής των Λοιμοξιολόγων, Γκίκας Μαγιορκίνης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Ελισάβετ Σαλαμάρα και Δημήτρη Σταυρακάκη.
Απομακρύνεται όπως είπε το ενδεχόμενο της πλήρης κανονικότητας στα σχολεία λόγω του επιδημιολογικού φορτίου, τονίζοντας ότι πιθανόν να υπάρξει η εφαρμογή του μοντέλου του Μαΐου με εκ περιτροπής προσέλευση των παιδιών ενώ στο τραπέζι είναι και το ενδεχόμενο τα σχολεία να ανοίξουν αργότερα.
“Εξαιρετικά απίθανο” χαρακτήρισε την πιθανότητα να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα καθώς επίσης και στον finale-8 του Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ, που πιθανότητα να φιλοξενηθεί στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση