GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Corriere dello Sport: «Τελείωσε του Τζέκο στη Γιουβέντους»

Το όνομα του Έντιν Τζέκο γράφτηκε και για την Ίντερ το τελευταίο διάστημα, αλλά η Γιουβέντους θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος...

Το όνομα του Έντιν Τζέκο γράφτηκε και για την Ίντερ το τελευταίο διάστημα, αλλά η Γιουβέντους θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βόσνιου στράικερ. Όπως, άλλωστε, αναφέρει η «Corriere dello Sport», οι «μπιανκονέρι», ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με τον 34χρονο επιθετικό και σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του έπαιξε ο Αντρέα Πίρλο, όπως επίσης και η σύζυγος του Τζέκο, η οποία είναι έγκυος και έδωσε το «ΟΚ» για τη μετακόμισή τους στο Τορίνο.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως η «Γιούβε» κατέβαλε 10 εκατ. ευρώ στη Ρόμα συν 2 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους, ώστε να την πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Φέτος ο Τζέκο πέτυχε 19 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ με την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα. Από την πλευρά της η Ρόμα, βλέποντας την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, αναμένεται να προχωρήσει για την αντικατάστασή του με την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς από την Αλ Ντουχαΐλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση