GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

21ΧΡΟΝΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Τυνήσιος δράστης της επίθεσης στην Γαλλία...

Τυνησιακής υπηκοότητας και 21 ετών φέρεται να είναι ο δράστης της αποτρόπαιας επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί τστη Νίκαια και είχε ως τραγι...


Τυνησιακής υπηκοότητας και 21 ετών φέρεται να είναι ο δράστης της αποτρόπαιας επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί τστη Νίκαια και είχε ως τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς και τουλάχιστον έξι τραυματίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 21χρονος εισήλθε στη γαλλική επικράτεια μέσω της Ιταλίας, ενώ η ταυτότητα του εξετάζεται από τις αρχές. To Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε πως ο «μακελάρης» πέρασε από το ιταλικό νησί Λαμπεντούζα, στα τέλη Σεπτεμβρίου και πέρασε στη Γαλλία στις αρχές Οκτωβρίου.

Νωρίτερα, πηγή που πρόσκειται στις έρευνες, ανέφερε πως ο δράστης ονομάζεται Μπραχίμ Αουισάουι και πιστεύεται πως επρόκειτο για «μοναχικό λύκο».

Σημειώνεται πως η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης τραυματίστηκε κατά τη σύλληψή του, αλλά είχε τις αιθήσεις του και ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ».

Μεταξύ των θυμάτων είναι μια 70χρονη γυναίκα, της οποίας ο δράστης της έκοψε το λαιμό μέσα στην εκκλησία.

Ένας άνδρας, ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ήταν ο νεωκόρος της εκκλησίας, ενώ το τρίτο θύμα, μια γυναίκα γύρω στα 40, μαχαιρώθηκε μέσα στην εκκλησία, αλλά κατάφερε να διαφύγει και να καταφύγει σε ένα γειτονικό μπαρ, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχουν έξι τραυματίες, αλλά ο απολογισμός αυτός είναι προσωρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση