GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ! Η (34χρονη) πρωθυπουργός με το ...βαθύ ντεκολτέ που άναψε φωτιές

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, επειδή φόρεσε ένα μαύρο σακάκι με ...

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, επειδή φόρεσε ένα μαύρο σακάκι με ντεκολτέ για την φωτογράφιση της σε περιοδικό μόδας...

Η Σάνα Μάριν, η 34χρονη πρωθυπουργός της Φινλανδίας, πόζαρε για το κορυφαίο περιοδικό μόδας της Φινλανδίας Trendi, πυροδοτώντας αντιδράσεις που εκφράστηκαν σε μεγάλο βαθμό κάτω από μια ανάρτηση της στο Instagram, με τους ανθρώπους να κατηγορούν την ενδυματολογική επιλογή της ως "ακατάλληλη" για κάποια στη θέση της.

Στη συνοδευτική συνέντευξη, η Μάριν μιλά για την πίεση και την εξάντληση που βίωσε κατά τη διάρκεια μιας ταραχώδους χρονιάς, αποκαλύπτοντας ότι "δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά ή μια φυσιολογική ζωή αλλά βαριά με πολλούς τρόπους". "Ίσως η πίεση και η εξάντληση να συσσωρευτούν και να έρθουν αργότερα. Σε κάποιες περιστάσεις, ήταν απαραίτητο να αφήσουμε τα συναισθήματα στην άκρη, αλλά συσσωρεύονται", συνεχίζει.

Λίγο μετά το κύμα κριτικής στην Μάριν για την ενδυματολογική της επιλογή, υποστηρικτές της, ξεκίνησαν το hashtag #imwithsanna, δημοσιεύοντας φωτογραφίες, όπου ποζάρουν με παρόμοιο ντύσιμο. Πάνω από 1.200 σχετικές δημοσιεύσεις έχουν γίνει στο Instagram. Οι χρήστες αξιοποίησαν επίσης την ευκαιρία για να αποκαλύψουν άλλα παραδείγματα ανδρών πολιτικών που έκαναν πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις χωρίς να επικριθούν.

Οι φωτογραφίες που είχαν ληφθεί από προηγούμενους ηγέτες της Φινλανδίας, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Urho Kekkonen και του Carl Gustaf Mannerheim χρησιμοποιήθηκαν για να επισημάνουν τα διπλά πρότυπα. Ο Kekkonen είχε τραβήξει τη δεκαετία του '70 εικόνες, όπου απεικονίζεται γυμνός μαζί με πολλούς άλλους άντρες σε σάουνα. "Ο Kekkonen ήταν αρκετά hipster", τουίταρε κάποιος, δημοσιεύοντας μια εικόνα των πορτρέτων δίπλα-δίπλα, επικρίνοντας ουσιαστικά τα διπλά πρότυπα, ακόμα κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια από εκείνη την λήψη.

Οι άνθρωποι έδειξαν την υποστήριξή τους στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας στα σχόλια της αρχικής ανάρτησης του Trendi Mag στο Instagram. "Υπέροχη εικόνα της πρωθυπουργού μας. Οι γυναίκες να φορούν σάκους στο μέλλον, ειδικά σε φωτογραφίες περιοδικών, έτσι ώστε η ικανότητα ή η αξιοπιστία τους να μην αμφισβητείται ", έγραψε ένας χρήστης. "Πολύ φοβερό που οι άνθρωποι αλληλοϋποστηρίζονται!" είπε κάποιος άλλος.
"Οι πολιτικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι είδους συζητήσεις ξεκινούν. Γνωρίζοντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , αυτή η καταιγίδα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν προκάλεσε έκπληξη", εξηγεί ο καθηγητής Σπουδών Φύλου στο Πανεπιστήμιο του Τάμπερε, Anu Koivunen, σύμφωνα με το honey nine.
Η Μάριν έγινε πρωθυπουργός στις 8 Δεκεμβρίου 2019, καθιστώντας την τη νεότερη παγκόσμια ηγέτη την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της.
View this post on Instagram

Ylpeänä esittelemme: lokakuun Trendin kannessa loistaa mieletön @sannamarin 💪🖤⠀ ⠀ Pääministeri Sanna Marinilla on eturivin paikka esimerkkinä, esikuvana, asioiden muuttajana ja vaikuttajana. Työ on paineistettua, mutta hyvät unenlahjat ja rautaiset hermot auttavat. Mutta Marin tunnustaa myös, että uupumuksen tunteet saattavat tulla myöhemmin:⠀ ⠀ ”On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä. Tämä ei ole tavallista työtä eikä tavanomaista elämää vaan raskasta monellakin tavalla. Voi olla, että paine ja uupumus kertyvät ja tulevat myöhemmin. Tilanteissa on ollut pakko laittaa tunteet sivuun, mutta kyllähän ne kasautuvat.” ⠀ ⠀ Lue kiinnostava haastattelu kokonaisuudessaan tänään lehtihyllyille saapuneesta Trendistä! Antoisia lukuhetkiä! 💎 ⠀ ⠀ Kuva: @jonaslundqvist⠀ Tyyli: @suvipout

A post shared by Trendi & Lily (@trendimag) on

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση