GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ στο Ακτινοδιαγνωστικό του Θριάσιου Νοσοκομείου...»

ΘΕΜΑ: Να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα και να μονιμοποιηθούν οι δύο συμβασιούχοι εργαζόμενοι  Σοβαρά προβλήματα σ...

ΘΕΜΑ: Να ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα και να μονιμοποιηθούν οι δύο συμβασιούχοι εργαζόμενοι 

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος του νοσοκομείου ΘΡΙΑΣΙΟ, προκαλεί η έλλειψη τεχνολόγων ακτινολόγων και χειριστών εμφανιστών. Συγκεκριμένα, παραμένουν κενές έξι οργανικές θέσεις τεχνολόγων ακτινολόγων και χειριστών εμφανιστών, ενώ άλλες δύο εργαζόμενες απουσιάζουν λόγω προβλημάτων υγείας. Η μοναδική ενίσχυση του τμήματος, κατά τη διάρκεια της επιδημίας είναι με μία τεχνολόγο ακτινολόγο συναδέλφισσα.

Αποτέλεσμα είναι στο τμήμα να εργάζονται μόνο δεκαοκτώ μόνιμοι και δύο συμβασιούχοι εργαζόμενοι – συνολικά είκοσι – που μέχρι τέλους του 2020 θα μειωθούν σε δεκαεννέα, λόγω επικείμενης συνταξιοδότησης συναδέλφισσας.

Αριθμός που εντελώς ανεπαρκής για την εξασφάλιση ασφαλούς λειτουργίας του τμήματος, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες αυξημένων αναγκών, λόγω επέκτασης της επιδημίας COVID-19, της πρόσφατης έναρξης λειτουργίας νέων μηχανημάτων (δεύτερος αξονικός τομογράφος, ψηφιακό ακτινολογικό και ψηφιακό ακτινοσκοπικό μηχάνημα για ειδικές εξετάσεις) αλλά και της επικείμενης λειτουργίας ψηφιακού αγγειογράφου.

Επιβάλλεται λοιπόν να καλυφθούν άμεσα οι έξι κενές οργανικές θέσεις τεχνολόγων ακτινολόγων και χειριστών εμφανιστών με μόνιμο προσωπικό και να μονιμοποιηθούν οι δύο συμβασιούχοι συνάδελφοι, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής, και με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, λειτουργία του τμήματος και να αξιοποιείται και ο νέος τεχνολογικός εξοπλισμός.

Στην κατεύθυνση αυτή, ζητάμε να οριστεί συνάντηση με τον διοικητή του ΓΝΕ ΘΡΙΑΣΙΟ, με τη συμμετοχή των εργαζομένων του τμήματος, για την οριστική λύση των παραπάνω προβλημάτων.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος                      Η  Γραμματέας 
Βαρδαβάκης Μανώλης         Φεργάδη Άννα 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση