GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΟΛΜΕ (με επικεφαλής την ΔΑΚΕ) ΑΝΤΙΔΡΑ: «Στάση εργασίας σε σχολεία με κατάληψη - Δεν θα γίνουμε δεσμοφύλακες...»

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος   Σήμερα το πρωί με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος γνωστοποίησε ότι «θα κάνουμε στάση ε...

Σήμερα το πρωί με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος γνωστοποίησε ότι «θα κάνουμε στάση εργασίας σε σχολεία με κατάληψη, εκεί όπου θα μας επιβάλουν διευθυντές να κάνουμε τηλεκπαίδευση» εκφράζοντας την αντίθεση της Ομοσπονδίας στα μέτρα της κυβέρνησης. Ο κύριος Τσούχλος είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι έργο τέχνης. Η ΝΔ και θέλει και δεν θέλει ανοιχτά σχολεία και θέλει και δεν θέλει καταλήψεις και θέλει και δεν θέλει τηλεκπαίδευση. Όχι, δεν σας δουλεύουν, μην σας περάσει από το μυαλό. Κομψότατοι κύριοι.
-------------------------------------------------
"Το μέτρο με τις απουσίες στην τηλεκπαίδευση για τους μαθητές που κάνουν κατάληψη δεν είναι καθόλου παιδαγωγικό", είπε χαρακτηριστικα ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος.
"Δεν μπορούμε να παίξουμε το ρόλο του δεσμοφύλακα και του καταδότη των μαθητών. Εμείς θα ξαναδούμε τα παιδιά, αν χαθεί η σχέση που έχουμε η προσπάθεια θα πάει χαμένη", σημείωσε ο κ. Τσούχλος. Όπως είπε ο ίδιος, "διαφωνούμε με την τηλεκπαίδεση αυτού του είδους, διαφωνούμε κάθετα με τις απουσίες".
 
Ανακοίνωσε, δε, ότι ως ΟΛΜΕ "θα κάνουμε στάση εργασίας σε σχολεία με κατάληψη, εκεί όπου θα μας επιβάλουν διευθυντές να κάνουμε τηλεκπαίδευση". "Πρέπει να σεβόμαστε μαζικές συνελεύσεις μαθητών", πρόσθεσε ο ίδιος, καταλήγοντας ότι την Πέμπτη η ομοσπονδία θα έχει συνάντηση με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση