GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής και οι θριαμβολογίες...»

Vassilios Noulezas   Η ετυμηγορία καταδίκης Τριμ. Εφετ. Κακουργ. Αθηνών της ΧΑ όσο και αν έγινε δεκτή με ικανοποίηση δεν είναι τελεσίδικη κα...

Vassilios Noulezas 
Η ετυμηγορία καταδίκης Τριμ. Εφετ. Κακουργ. Αθηνών της ΧΑ όσο και αν έγινε δεκτή με ικανοποίηση δεν είναι τελεσίδικη και αμετάκλητη.
Θα επανελεχθει σε δεύτερο βαθμό αν πρόκειται για εγκληματική οργάνωση διότι οι καταδικασθέντες θ ασκήσουν Έφεση κατα αυτής .
Ας μην παρεμβαίνουν λοιπόν άκομψα στο έργο της Δικαιοσύνης οι Αριστεροί πολιτικοί που συνέπραξαν πολλάκις στο παρελθόν κοινοβουλευτικά μαζί με τους Χρυσαυγίτες και τώρα υποκριτικά πανηγυρίζουν και θριαμβολογούν από πολιτική ιδιοτέλεια!
Ο λαός έχει μνήμη!

1 σχόλιο

  1. Ίδια κι απαράλλαχτα με τους ημιπαράφρονες ιμάμηδες, που αποκεφαλίζουν, μαστιγωνουν και λιθοβολούν ανθρωπους στα γήπεδα, έτσι κι οι ψυχανώμαλοι της αριστεράς, προετοιμάσαν το αιματοβαμμένο σώου τους. Με θύματα φυσικα τους 68 κατηγορούμενους της δικης της Χρυσης Αυγης.
    Αλυχτώντας σαν άγρια σκυλιά, σαν ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα, σαν τζιχαντιστες δήμιοι [που τόσο τους αγαπάνε οι αριστεροί] στήνουν εικονικά ικριώματα, ακονίζουν φαντασιακές γκιλοτίνες, τοποθετούν εξέδρες αποκεφαλισμού και επιχειρουν με τροπους ελεεινούς και μαφιόζικους, να κατατρομοκρατήσουν δικαστές και δημοσιογράφους, προκειμένου να τους αναγκασουν να στρέψουν τον αντιχειρα προς τα κάτω, δείχνοντας ως άλλοι καλιγούλες, τη θανατική απόφαση.
    Τη φυλάκιση και την ολοκληρωτική καταστροφή λίγων ανθρώπων, που έκαμαν το λάθος να υπερασπίσουν τον Έλληνα, κάτω στους δρόμους. Εκεί που πλέον κυριαρχεί το στιλέτο του Μαροκινού, το καλασνικωφ του Αλβανού, το ροπαλο του αντιφα, η ματσετα του Αλγερινού και ο νομος της πολυπολιτισμικης ζούγκλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση