GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ! ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ από τη ζωή του Γιώργου Κύρτσου...

Dimitris Tsirkas   Μια μέρα από τη ζωή του Γιώργου Κύρτσου 7 πμ: χτυπά το ξυπνητήρι. Ξημέρωσε, τι έχω να κάνω σήμερα, αναρωτιέται ο Γιώργος....

Dimitris Tsirkas 
Μια μέρα από τη ζωή του Γιώργου Κύρτσου 7 πμ: χτυπά το ξυπνητήρι. Ξημέρωσε, τι έχω να κάνω σήμερα, αναρωτιέται ο Γιώργος. Απολύτως τίποτα, συνειδητοποιεί αμέσως. Φρόντισαν για αυτό τα χιλιάδες γίδια που τον έστειλαν στο ευρωκοινοβούλιο, με μισθό 15 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Χαμογελά ευτυχής και ξανακοιμάται.
12:23 μμ: Ξυπνά σιγά σιγά και κατευθύνεται προς το μπάνιο. Βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη και μαγνητίζεται. Φτου σου παιδαρά μου, αναφωνεί και αυτοθαυμάζεται για τις επόμενες δύο ώρες.
2:30 μμ: η ώρα του πρωινού. Ο Γιώργος τρώει πάντα ένα γερό πρωινό για να τον κρατήσει τη δύσκολη μέρα που ακολουθεί. Στη συνέχεια πιάνει τις εφημερίδες, ψάχνει άρθρα για τον εαυτό του. Βρίσκει μόνο ένα στη Φωνή της Αμαλιάδας. Το ‘χει πληρώσει ο ίδιος. Πάλι με αγνοούν οι αλήτες, αλλά δεν θα τους περάσει, φωνάζει εκνευρισμένος.
Αρπάζει το κινητό και γράφει ανάρτηση στο facebook για το πόσο γαμάτος είναι. Πατάει πρώτος λάικ στον εαυτό του, κάνει και το πρώτο σχόλιο «Είσαι θεός, αγόρι μου, τρέλανέ μας!». Αμέσως μετά μπαίνει διαδοχικά στους τριάντα άλλους λογαριασμούς που διατηρεί, κάνει λάικ και αυτοθαυμαστικά σχόλια στο ποστ του.
Η ώρα έχει πάει 5. Έφτασε η στιγμή του μεσημεριανού ύπνου. Εξαντλημένος από τη διαδικτυακή του υπερπροσπάθεια, ο Γιώργος αφήνεται στην αγκαλιά του Μορφέα.
7 μμ: Ξυπνά πεινασμένος, σπεύδει για το μεσημεριανό. Ο Γιώργος τρώει πάντα ένα πλούσιο μεσημεριανό για να τον κρατήσει τη δύσκολη μέρα που ακολουθεί.
8 μμ: Ώρα για δουλειά, φωνάζει γεμάτος ζωντάνια και αποφασιστικότητα. Ανοίγει τον υπολογιστή για να συνεχίσει το γράψιμο του νέου του βιβλίου που τιτλοφορείται: Εγώ ο Γιώργος Κύρτσος – ο τέλειος πολιτικός, ο κορυφαίος δημοσιογράφος, ο υπέροχος άνθρωπος!
Έχει έμπνευση, γράφει τέσσερις ολόκληρες σελίδες. Οι τρεισήμισι είναι εγκωμιαστικά επίθετα για τον εαυτό του.
11 μμ: Κοιτάζει το ρολόι του, πάλι με απορρόφησε η δουλειά, ούτε δείπνο δεν πρόλαβα να φάω, μονολογεί. Κλείνει τον υπολογιστή και πίνει ένα ουίσκι στην υγειά τον κορόιδων που του χάρισαν μια τόσο άνετη ζωή.
12 μμ: Κατάκοπος αλλά ικανοποιημένος από την υπερπαραγωγική του ημέρα, ο Γιώργος επιστρέφει στο κρεβάτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση