GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΛΕΤΗ! Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, οι σεισμοί και οι αλλαγές από το 2024...

Zeus Stargazer   ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ.  Ας πάρουμε τα γεγονότα. Κάθε χρόνο γίνονται περίπου 100 σεισμοί εντάσεως 6-6,9 Ρίχτερ σ...

ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ. 
Ας πάρουμε τα γεγονότα. Κάθε χρόνο γίνονται περίπου 100 σεισμοί εντάσεως 6-6,9 Ρίχτερ σε όλο τον κόσμο. Περίπου 20 σεισμοί εντάσεως 7-7,9 Ρίχτερ. Και κάθε πέντε ή δέκα χρόνια ένας μεγαλύτερος των 8 Ρίχτερ. Αυτά είναι στατιστικά, μπορεί ο καθένας να τα επιβεβαιώσει.
Γεγονός 2: μία αστρονομική (άρα και αστρολογική) όψη ισχύει για όλο τον κόσμο. Απλά σε κάθε γενέθλιο χάρτη, ατόμου ή γεγονότος, λειτουργεί διαφορετικά.
Λογικό συμπέρασμα: η σχέση του (σημερινού) σεισμού με την αυριανή Πανσέληνο κρίνεται συμπτωματική, η δε συσχέτισή του με αυτήν έχει να κάνει με καθαρά ψυχολογικές αιτίες που δεν αναλύω τώρα. Κάθε τρεις - τέσσερεις μέρες συμβαίνει ένα 6-ρι κάπου στη Γη, τώρα ήταν η σειρά του Αιγαίου μας. Αν θέσουμε το απλό ερώτημα «γιατί στη Σάμο και όχι 3.000 χιλιόμετρα παραπέρα» θα αρχίσουμε να μπαίνουμε στο νόημα: αφού όπως είπαμε η Πανσέληνος ισχύει για όλο τον κόσμο, υπάρχει άραγε κάποια συγκεκριμένη αιτία που ο Εγκέλαδος προτίμησε τον συγκεκριμένο τόπο τη συγκεκριμένη στιγμή;
Επειδή όμως εμείς θέλουμε να πάμε πέρα από τη λογική ή ακόμη καλύτερα να προεκτείνουμε τη λογική μας, ας πάρουμε και άλλες παραμέτρους. Η τυπική έρευνα των σεισμών γίνεται με την αστρογεωγραφία. Εάν δούμε έναν αστρογεωγραφικό χάρτη, οποιαδήποτε στιγμή διατρέχουν την υφήλιο δεκάδες πλανητικοί δεσμοί. Εκ των υστέρων μπορεί να συμπέσει κάποιος επάνω σε σεισμικό επίκεντρο όμως οι μελέτες μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να προβλέψουν μέλλοντες σεισμούς με αυτή τη μέθοδο ικανοποιητικά, οπότε για την ώρα το προσπερνάμε (πληροφοριακά: την ώρα του σεισμού στη Σάμο είχαμε Ποσειδώνια γραμμή).
Στον χάρτη της Ελλάδας του 1830 (υπόσταση ως κράτος) η Πανσέληνος γίνεται σε ανοιχτό τ-τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό ενώ στον 1822 (υπόσταση ως έθνος) σε τετράγωνο με τον προοδευμένο Ήλιο. Είναι ικανές αυτές οι όψεις να δώσουν σεισμό στη χώρα μας; Ναι, είναι. Όμως να είμαστε σίγουροι ότι οι τριγμοί αυτών των όψεων δεν περιορίζονται μόνο σε εδαφικές αναταράξεις...
Μιλώντας για χάρτες ανέτρεξα στον χάρτη της απελευθέρωσης της Σάμου από την Οθωμανική αυτοκρατορία: 11/11/1912. Δεν είδα κάτι χαρακτηριστικό για τον σημερινό σεισμό είδα όμως κάτι πολύ ενδιαφέρον. Από το 2017 ο προοδευμένος Άρης και ο Προοδευμένος Ουρανός του νησιού βρίσκονται σε σύνοδο, με κορύφωση τον Οκτώβριο του 2019. Η όψη θα εξασθενήσει στα μέσα του 2022. Αυτό καταμαρτυρά τις δυσκολίες που περνούν τα νησιά μας, δεδομένου ότι οι χάρτες απελευθέρωσης Χίου & Μυτιλήνης είναι παρεμφερείς με διάστημα λίγων ημερών. Κρατώ μια επιφύλαξη ως προς τους χάρτες μιας και τα γεγονότα εκείνη την εποχή ήταν ραγδαία, αξίζει κάποιος να ανατρέξει στην Ιστορία της περιόδου, όμως αυτές οι ημερομηνίες αναφέρονται ως επίσημες.
Όσα αναφέρω πιο πάνω για τους σεισμούς είναι θέματα για σκέψη συζήτηση και μελέτη. Προσπαθώ πάντοτε να συνδέω το παρελθόν με το παρόν ώστε να προβλέψω το μέλλον με ακρίβεια, το γνωρίζουν όσοι έχουμε κάνει συνεδρίες. Παραθέτω λοιπόν εδώ κάτι ΠΑΡΑ πολύ ενδιαφέρον μιας και η αστρολογία είναι στατιστική, το οποίο αποτελεί το «ζουμί» της αποψινής έρευνας. Ο πίνακας δείχνει όλες τις Νέες Σελήνες και Πανσελήνους της περιόδου 1850 - 2050 (ναι, σε δύο αιώνες) που έγιναν με αντίθεση Ουρανού. Βλέπουμε ότι υπάρχουν περίοδοι πυκνώσεων και περίοδοι "νεκρότητας". Αυτή η περιοδικότητα φυσικά είναι πολύ πιο σημαντική από έναν απλό σεισμό μιας και η πρώτη μεγάλη πύκνωση αφορά το διάστημα του Μεσοπολέμου η δε δεύτερη το διάστημα 2012-2023 όπου, παρ' ότι οι οικονομικοί δείκτες γενικά φαίνονται να ευημερούν, η ανθρωπότητα παραπαίει.
Από το 2024-25 αστρολογικά ο Κόσμος ούτως ή άλλως ανακάμπτει και ευνοϊκότεροι κύκλοι ξεκινούν. Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι ο Μεσοπόλεμος ήταν μία μεταβατική περίοδος που οδήγησε στη δυναμική «διόρθωση» του Β' Π.Π. έχουμε μια ένδειξη αντιστοίχισης και της περιόδου 2012-2023 σαν μεταβατικότητα σε μία καλύτερη εποχή, μόνο που η επερχόμενη διόρθωση δεν θα έρθει μέσω όπλων μαζικής καταστροφής αλλά μέσω οικονομικών και πολιτικών θεσμών.
--------------------
Υποσημείωση 1: Προηγούμενες πυκνώσεις είχαμε το 1663-1672, 1749-1760, & 1836-1850. Για οικονομία δεν τις έβαλα στον πίνακα.
Υποσημείωση 2: Τις ημερομηνίες των πυκνώσεων τις αφήνω στη δική σας παρατήρηση.
Υποσημείωση 3: Έψαξα να αντιστοιχίσω σεισμούς άνω των 8 Ρίχτερ στον πίνακα αλλά είναι πάρα πολλοί και σε κανονικότητα, οπότε είναι άσκοπο. Για τα ερευνητικά πνεύματα στο παρακάτω λινκ είναι ο χάρτης όπου έχουν συμβεί οι 8+ από το 1900 μέχρι σήμερα. Παρατηρήστε ότι στην Ευρώπη τέτοιοι σεισμοί απουσιάζουν. Δεν το σχολιάζω.
http://bit.ly/USGS-Historic-Earthquakes-1900


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση