GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΕΟΣ! ΠΡΟΣΤΙΜΟ σε 95χρονο για ...μη σωστή χρήση μάσκας

Να θυμηθείτε αυτή την φωτογραφία την επόμενη φορά, που εκατοντάδες Πακιστανοί ή και χιλιάδες αριστεροί, θα συγκεντρώνονται χωρίς μέτρα προστ...

Να θυμηθείτε αυτή την φωτογραφία την επόμενη φορά, που εκατοντάδες Πακιστανοί ή και χιλιάδες αριστεροί, θα συγκεντρώνονται χωρίς μέτρα προστασίας στο κέντρο της Αθήνας. Ελπίζω τότε να έχετε σάλιο, για να φτύσετε την κυβέρνηση και τους αστυνομικούς που θα αλληθωρίζουν κοιτάζοντας αλλού.
Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, αποτυπώνει την στιγμή που ένας αστυνομικός στην Κέρκυρα επιβάλλει πρόστιμο σε έναν γεράκο επειδή δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του. Ο υπερβάλλοντας ζήλος του αστυνομικού να επιβάλλει 150 ευρώ πρόστιμο στον 95χρονο για μη σωστή χρήση μάσκας, ενώ θα μπορούσε να αρκεστεί σε μια σύσταση, ισοδυναμεί με την κλοπή της μισής του σύνταξης.
Γεράσιμος Γερολυμάτος 

1 σχόλιο

  1. Στη Κερκυρα οι ποδηλατες αστυνομικοι δειχνουν σκανδαλοδως υπερμετρο ζηλο στη ασκηση των καθηκοντων τους!Η περιπτωση του 95χρονου δεν ειναι η μοναδικη,εχουν αναφερθει και αλλα περιστατικα με αυτους τους συγχρονους καουμποιδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση