GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΤΑΝ κι ο Κ. Μητσοτάκης έλεγε: «Κι αν είχαμε 3.000 ΜΕΘ, θα είχαμε 1.500 νεκρούς κάθε εβδομάδα...»

Τον υπουργό  Γ. Γεραπετρίτη στήριξε στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης σήμερα τονίζοντας ότι "ο κ. Γεραπετρίτης είπε κάτι που έχω πει και εγώ&q...


Τον υπουργό  Γ. Γεραπετρίτη στήριξε στην Βουλή ο κ. Μητσοτάκης σήμερα τονίζοντας ότι "ο κ. Γεραπετρίτης είπε κάτι που έχω πει και εγώ" για το θέμα των 5.000 ΜΕΘ. 

«Μου κάνει εντύπωση ότι αφιερώσατε τα 5/6 της ομιλίας σας στα θέματα της υγείας» σημείωσε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα. Και πρόσθεσε: 
« Για ποια επικοινωνία μιλάτε; Ο μισός μου χρόνος και παραπάνω αναλώνεται σε συσκέψεις και δουλεύουμε ώρες επί ωρών για να δώσουμε πραγματικές λύσεις και να αντιμετωπίσουμε μια κρίση που έχει παγκόσμια χαρακτηριστικά. Η κρίση του 2015 ήταν δικό σας δημιούργημα. Εδώ αντιμετωπίζουμε παγκόσμια πανδημία» τόνισε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να μην απαντήσω. Λέτε ότι η κρίση είναι εκτός ελέγχου. Τι πάει να πει; Εξηγήστε μου. Σήμερα αν κάποιος συμπολίτης μας χρειάζεται περίθαλψη για covid θα την έχει γιατί αυξήσαμε και τα κρεβάτια covid και τις κλίνες ΜΕΘ. Έχετε μεγάλη ικανότητα να διαστρέφεται πράγματα. Θα καταθέσω ολόκληρη τη δήλωση του κ. Γεραπετρίτη. Είναι ανέντιμο και άδικο αυτό που κάνετε. Ο κ. Γεραπετρίτης είπε κάτι που έχω πει και εγώ» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

«Σταματήστε να διαστρεβλώνετε με τόσο κυνικό τρόπο. Μην τα λέτε μπροστά μου. Εδώ στα πρακτικά η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη και εδώ και οι δικές μου»
, είπε. 

Και πράγματι αυτό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο από την πρόσφατη ομιλία του πρωθυπουργού την Βουλή, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, όταν ενημέρωσε για το θέμα της πανδημίας. Τότε ο κ. Μητσοτάκης είπε τα ίδια με αυτά που υποστήριξε προχθές ο υπουργός Επικρατείας: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση