GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ της εστίασης! ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ στην Θεσσαλονίκη δίνει φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη...

KritiChannel   Πολλά παλαμάκια για το εστιατόριο "Στα καλά καθούμενα" στη Θεσσ/νίκη για την υπέροχη κίνησή του στις δύσκολες μέρε...

KritiChannel 
Πολλά παλαμάκια για το εστιατόριο "Στα καλά καθούμενα" στη Θεσσ/νίκη για την υπέροχη κίνησή του στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Από 2 Νοεμβρίου και για όλο τον μήνα, κάθε πρωί θα μαγειρεύουμε και θα προσφέρουμε δωρεάν φαγητό ψωμί και νερό, από τις 11:30 ως τις 12:00, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μπορούσαν πριν να βρεθούν στο ΣΥΣΣΙΤΙΟ της εκκλησίας, ενώ τώρα δεν μπορούν λόγο της απαγόρευσης στην εστίαση.
Ξεχάσαμε ότι μαζί με τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν και οι αίθουσες συσσιτίων που μπορούσαν να συντηρήσουν με φαγητό τόσους ανθρώπους.
Προσωπικά γνωρίζω και πολλούς συναδέλφους μου, οι οποίοι ταπεινά εξυπηρετούσαν ανθρώπους που είχαν ανάγκη όσο τα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Τώρα όλοι αυτοί που έχουν ανάγκη ακόμη και το φαγητό είναι σε απόγνωση. Γι' αυτόν το λόγο θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε με τα απαραίτητα, στο μέτρο του δυνατού, καθημερινά για 30' όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο κατάστημα και θα πρέπει να τηρήσουμε όλα τα μέτρα εκτός καταστήματος με ατομική ευθύνη από τον καθένα μας.
Όλοι μαζί μπορούμε. Μ' ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος!!!



1 σχόλιο

  1. Καλα ρε κλεισανε και τα συσσιτια;Ιερωνυμε,τι εγινε;Αρπαξαμε τα νεκροταφεια και τωρα στη μπακα μας;Ενταξει οι αποροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση