GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Ο (ΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ακυρώνει τον (πρωθυπουργό) Μητσοτάκη...

Nikolaos Kotsovos   Επανασυστηνει, αλλαζει, ενισχυει!!! την Δημοτική Αστυνομία ο Τάκης που θέλει να κάνει ρουσφέτια για να εκλεγεί ΒΟΥΛΕΥΤ...




Nikolaos Kotsovos 
Επανασυστηνει, αλλαζει, ενισχυει!!! την Δημοτική Αστυνομία ο Τάκης που θέλει να κάνει ρουσφέτια για να εκλεγεί ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ο τζουμπες Όταν ο Πρθ σαν υπουργός έφαγε το κόστος και η Ν.Δ της διάλυσης και της κινητικότητας στην Δημοτική Αστυνομία .
Λογικό; παραλογο;

Giannis Efstathiou 
Ο κύριος Μητσοτάκης πέρασε στην ιστορία ως ο υπουργός που κατήργησε τη δημοτική αστυνομία, την οποία παρεμπιπτόντως είχε ιδρύσει η αδελφή του κυρία Μπακογιάννη όντας δήμαρχος Αθηναίων... Τώρα ως πρωθυπουργός την επεκτείνει σε όλη την Ελλάδα και πάρα πολύ ορθά πράττει ασφαλώς!! Δεν θα έπρεπε όμως να πει ότι και σε αυτό το θέμα είχε κάνει λάθος;!
Δεν μένει πλέον, παρά ως πρωθυπουργός να διαγράψει το έργο του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης!!... Τότε που έμεινε επίσης στην ιστορία ως "ο υπουργός των απολύσεων και της διαθεσιμότητας"!! Τώρα ως πρωθυπουργός δεν θα εκπλαγώ αν αυξήσει πάλι τον αριθμό των εργαζομένων στο Δημόσιο σε ένα εκατομμύριο...!


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση