GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!» ΣΑΛΟΣ για τις δηλώσεις της (αντιδημάρχου Αθηναίων) Αλεξίας Έβερτ...

Την παραίτηση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Αλεξίας Έβερτ , ζητεί η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» γιατί, ό...



Την παραίτηση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Αλεξίας Έβερτ, ζητεί η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» γιατί, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, «χαρακτήρισε, σε δημόσιο διαδικτυακό σχόλιό της, ως «κατσαρίδες και τρωκτικά» τα μέλη του ΚΚΕ που επέλεξαν να τιμήσουν, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου».

Η «Ανοιχτή Πόλη» την κατηγορεί για «αναντιστοιχία ανάμεσα στο θεσμικό ρόλο της», «στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων», και «χρήση ακραίας ρατσιστικής ρητορικής από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας».  Ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση". 

Δεν της έχει ζητηθεί παραίτηση από δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη μετά την ανάρτηση της για τις «κατσαρίδες και τα τρωκτικά». Αυτό τονίζει σε δηλώσεις της  η κ. Έβερτ, μετά τα σάλο που εξδηλώθηκε και  τα σχετικά αιτήματα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και της «Ανοιχτής Πόλης». Προσθέτει, πάντως, ότι «εκτιμά απεριόριστα το πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη, υπηρετεί την πόλη της Αθήνας και σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε αντίθετα με την βούλησή του».


Η κ. Έβερτ αρνείται ότι η ανάρτησή της αφορούσε «τους διαδηλωτές του ΚΚΕ ή κάποιου άλλου κόμματος. Είδα την ανάρτησή της Πέπης Ραγκούση στο facebook (σ.σ. με τους διαδηλωτές του ΚΚΕ) από το κινητό μου μέσα στο αυτοκίνητο. Η φωτογραφία ήταν πολύ μικρή και θεώρησα ότι γίνονταν επεισόδια από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες που σε τέτοιες περιπτώσεις αδράχνουν την ευκαιρία και καταστρέφουν την Αθήνα. Σ’ αυτούς αναφερόμουν όταν μίλησα για ‘κατσαρίδες και τρωκτικά’. Σε καμία περίπτωση η αναφορά μου δεν έγινε για το ΚΚΕ ούτε για καμία άλλη παράταξη», προσθέτει.

Η αντιδήμαρχος Αθηναίων έκανε το επίμαχο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της αρθρογράφου Πέπης Ραγκούση στο facebook.

1 σχόλιο

  1. Η Πεπη των Νεων,η Εβερτ του τιποτα.Κατσαριδες κι αραχνες.Και 'γω κακιωσα με τη Τουνη.Θεε μου δεν υπαρχει πατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση