GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Επιτέθηκαν στο συνεργείο του MEGA. Η αντίδραση του Ευαγγελάτου...

Με την Θεσσαλονίκη συνδέθηκε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και είχαν συγκεντρωθεί  σχεδόν 100 άτομα ...

Με την Θεσσαλονίκη συνδέθηκε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου και είχαν συγκεντρωθεί  σχεδόν 100 άτομα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το lockdown στην πόλη τους.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης, υπήρξε πάντως και μια κίνηση κατά του συνεργείου του MEGA. Μόλις ενημερώθηκε από τον συνεργάτη του πως κάποιος επιτέθηκε στο συνεργείο, ο Νίκος Ευαγγελάτος αντέδρασε λέγοντας «Πρώτα από όλα αυτό απαγορεύεται… Ένταση; Έχουν έρθει κάποιοι απειλητικά εναντίον σου; Μάλιστα! Πολύ ωραία, πάρα πολύ ωραία. Τέλεια».
«Δηλαδή είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εξαγγείλει τη συγκέντρωση, μια παράνομη συγκέντρωση και επιτίθονται και στους δημοσιογράφους που είναι εκεί για να την καλύψουν» πρόσθεσε ενοχλημένος, ο παρουσιαστής του Live News. «Βλέπω και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, εύχομαι να παίξουν το ρόλο τους». «Οι άνθρωποι αυτοί, λοιπόν, λένε ότι δεν πρέπει να έχουμε lockdown γιατί κανένας μας δεν το θέλει. Όλοι είμαστε εναντίον του lockdown, αλλά αυτοί κάποια αντιπρόταση έχουν;» αναρωτήθηκε. «Καθόμαστε εδώ όλη αυτή την ώρα και μιλάμε για τα μέτρα, τον ψυχολογία, την οικονομική ζημιά, τους επιχειρηματίες, για όλους μας. Αυτό όμως που γίνεται εκεί είναι σαν κανένας να μην καταλαβαίνει και επιτίθενται και στους δημοσιογράφους»! 

1 σχόλιο

  1. Καλα να σας κανουν,τσουλες της δημοσιογραφιας,Ο σεβασμος του αλλου,δεν αγοραζεται αλλα διεκδικειται με πραξεις.Οταν εσεις κυλιεστε στο βουρκο,μη περιμενετε γαρυφαλλα και γαρδενιες.Οσο για το συνεργειο,οταν βρισκεσαι στο βοθρο,και συ σκ@το εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση