GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε (παρά την καραντίνα) στην Καλαμάτα και προκαλεί νέα σχόλια...

Αντιδράσεις και σχόλια -λίγες ημέρες μετά την ιστορία της Πάρνηθας- προκαλεί η επίσκεψη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στην Καλαμάτα, εν...


Αντιδράσεις και σχόλια -λίγες ημέρες μετά την ιστορία της Πάρνηθας- προκαλεί η επίσκεψη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στην Καλαμάτα, ενώ βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, με μοναδικές εξαιρέσεις τη μετακίνηση για λόγους υγείας, για τελετή κηδείας αλλά και για επικοινωνία γονέων με τα τέκνα τους.

Πιο συγκεριμένα, η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, επισκέφθηκε "ιδιωτικά" όπως αναφέρεται, μαζί με στελέχη του οίκου μόδας Dior, τη Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασίων της Βικτώριας Καρέλιας στο ξεχωριστό μουσείο που φιλοξενείται στην οδό Σταδίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας eleftheriaonline τα στελέχη του μεγάλου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή «Βικτωρία Γ. Καρέλια», καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

 




1 σχόλιο

  1. Ετσι,καλα να παθετε.Τριγυρναει η αταλαντη κιτσαρια[οποιος εχει αντιρρηση εδω ειμαι]και τα λιγδιαρικα μας λενε εχει δικαιωμα να παρει αδεια απο τον ματσομαλακα.Καλα κανει.Εσεις στη φυλακη σας και οι οι εισαγγελεις στο τελμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση