GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ! ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ και για τη... μετακόμιση του Τσίπρα στα Λεγραινά

Καθώς ξέσπασε νέος πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, "να απαντήσει από ποιον νοικιάζει τη βίλα στο Σούνιο και με ποιο μίσθ...


Καθώς ξέσπασε νέος πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, "να απαντήσει από ποιον νοικιάζει τη βίλα στο Σούνιο και με ποιο μίσθωμα" καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το θέμα που ανέκυψε... 

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι στην απάντησή του ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να απαντήσει από ποιον και με ποιό μίσθωμα ενοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας τη βίλα στο Σούνιο και σημειώνει ότι αναμένει συμπληρωματική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει «αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Διέψευσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί μετακόμισης Τσίπρα
Νωρίτερα, η Κουμουνδούρου διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη σε βίλα στο Σούνιο, στα Λεγραινά.
Στην Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι «η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες» και καλούν τους δημοσιογράφους να περάσουν από το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυψέλη «για καφεδάκι και κουραμπιέδες»

Ο  Αλέξης Τσίπρας φέρεται να μετακόμισε από την Κυψέλη, όπου διατηρεί σπίτι, στην περιοχή των Λεγραινών. Μια περιοχή όπου βρίσκονται μερικές από τις πιο εντυπωσιακές βίλες της παραλιακής της Αττικής. Ή να ενοικίασε μια εξοχική κατοικία στα Λεγραινά για να ξεκουράζεται τα Σαββατοκύριακα, κατά μία άλλη εκδοχή. Πληροφορίες από κομματικές πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του σπιτιού, αλλά αναφέρουν ότι δεν πρόκειται ούτε για αγορά ούτε για μετακόμιση. 

Νέα απάντηση μετά την  πολιτική αντιπαράθεση έδωσε αργά το απόγευμα  ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι το σπίτι είναι το ίδιο που νοικιάζει εδώ και έξι χρόνια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τη ΝΔ ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την ατζέντα μετά την βόλτα Μητσοτάκη στην Πάρνηθα. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, "η Ν.Δ. μπροστά στον πανικό της για το χάος που έχει δημιουργήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην κατακραυγή από την καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να αλλάξει τη συζήτηση. Το κάνει, όμως, τόσο άγαρμπα που εκτίθεται.
Ενημερώνουμε, λοιπόν, τη Ν.Δ. ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αγόρασε καμία βίλα γιατί δεν είχε την τύχη να έχει οικογενειακό φίλο τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens ώστε να την έχει μαζί του μεσοτοιχία.
Ούτε επίσης διαθέτει οικογενειακή offshore ώστε να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι.
Εδώ και έξι χρόνια, είναι δημόσια γνωστό ότι νοικιάζει μια εξοχική κατοικία στη Λαυρεωτική, κοντά στη περιοχή του Σουνίου.
Αν η Ν.Δ., μετά από έξι χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί σήμερα, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν φοράει μάσκα όταν κάνει ποδηλατάδα και φωτογραφίζεται με κόσμο, έχει στη διάθεσή της κάθε στοιχείο του ενοικιαστήριου αφού δηλώνεται στο πόθεν έσχες.
Καλό, πάντως, είναι να γνωρίζει ότι δεν απευθύνεται σε κρετίνους αλλά σε πολίτες που καταλαβαίνουν. Όποτε, αντί για ανοησίες, ας ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό, όπως να προσλάβει γιατρούς στο ΕΣΥ και να πληρώσει τις εφημερίες τους".

Πάντως για το σπίτι έχει ενημερωθεί και το τοπικό αστυνομικό τμήμα για τη φύλαξή του, όπως επιβεβαιώνουν αστυνομικές πηγές. Στο μεταξύ πολλοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, αλλά δεν είναι καν είδηση...


Το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη

1 σχόλιο

  1. Τι πολιτικος ξεπεσμος.Τα λαμογια του αρχοντοχωριατη Κουλη,για να καλυψουν τη Λουδοβικεια συμπεριφορα του αρχηγου τους ξεκινησαν την ομιχλη.Και οι αλλοι στο Συριζα προσπαθουν με αριστερο τροπο να επιχειρηματολογισουν.Πισσα και πουπουλα ρε,ο κοσμος καιγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση