GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! Δημότης επιτέθηκε με σπαθί κατά του Αντιδημάρχου...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στο πάρκο Μάτση Λουτρακίου, μετά την έναρξη των εργασι...


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στο πάρκο Μάτση Λουτρακίου, μετά την έναρξη των εργασιών για τη διαμόρφωση του πάρκου και την κατασκευή ανοιχτού θεάτρου.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ένας δημότης Λουτρακίου επιτέθηκε με σπαθί κατά του αντιδημάρχου, Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Παντελέου.

Μάλιστα, ο δράστης είχε απειλήσει νωρίτερα τον αντιδήμαρχο, με σχόλιο που έγραψε κάτω από ανάρτησή του.

Αρχικά, ο αντιδήμαρχος έκανε αυτή την ανάρτηση:

Από κάτω, ένας νεαρός δημότης, o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του “Αλλάζουμε Μαζί”, σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση:


Μετά από λίγο ο δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου. Κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου απειλητικά. Μάλιστα φέρεται να φώναζε στον αντιδήμαρχο “ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρω”, απειλώντας και την οικογένειά του.

Αφού όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, κάλεσε την αστυνομία.

Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλε μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση