GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΤΡΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ μετά από ερωτικό τρίγωνο...

Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Βάρνας. Πρόκειται για έναν Κύπριο με σουηδική υπη...


Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Βάρνας. Πρόκειται για έναν Κύπριο με σουηδική υπηκοότητα 41 ετών, μία Βουλγάρα 23 ετών και έναν Βούλγαρο 40 ετών.

Ο δράστης του σοβαρού εγκλήματος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, δήλωσε ο Εισαγγελέας της Βάρνας, Κράσιμιρ Κονόφ. Στη σκηνή βρέθηκαν πολλά όπλα και πυρομαχικά.

Ο εισαγγελέας διέψευσε πληροφορίες των βουλγαρικών ΜΜΕ για ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στον τριπλό φόνο. Όπως είπε «δεν υπάρχουν στοιχεία ότι υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ των θυμάτων». στόσο και οι τρεις νεκροί ήταν φίλοι.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί σε ένα από τα διαμερίσματα στον πρώτο όροφο της πολυώροφης πολυκατοικίας. Η αστυνομία πήγε στην πολυκατοικία και βρήκε τα τρία πτώματα.

Παρά το ότι διαψεύδεται η ερωτική σχέση μεταξύ των θυμάτων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε ερωτική σχέση και μαζί με τα τρία θύματα υπήρχε και ένας ακόμα άνδρας ο οποίος φαίνεται να είναι και ο δράστης ο οποίος αναζητείται.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι το διαμέρισμα στο οποίο διαπράχθηκε ο φόνος είχε ενοικιαστή από τον 40χρονο Βούλγαρο και σε αυτό διέμενε ο 41χρονος Κύπριος μαζί με την 23χρονη Βουλγάρα. Οι γείτονες έκαναν λόγο για θωρυβώδη πάρτι, τα οποία τους ανάγκαζαν να καλούν συχνά την αστυνομία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως δεν υπήρχε τέταρτο άτομο που είναι ο δράστης, αλλά να πρόκειται για διπλή δολοφονία και αυτοκτονία.

Γείτονες ανέφεραν ότι πριν τον φόνο στο διαμέρισμα ήταν δύο άντρες και δύο γυναίκες. Η μία γυναίκα μπόρεσε και έφυγε. Εικάζεται ότι ο 40χρονος Βούλγαρος είχε δεσμό στο παρελθόν με την 23χρονη συμπατριώτισσα του, η οποία δημιούργησε σχέση με τον 40χρονο Κύπριο και είχε απειλήσει να τους σκοτώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση