GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΟΙ ΕΠΑΘΑΝ... ΑΜΝΗΣΙΑ! «ΣΦΙΓΓΑ» ο γιος του εφοπλιστή Λεβεντάκη για την αιματηρή επίθεση στο Περιστέρι...

Όσο δραστήριοι και λαλίστατοι ήταν αρχικά ο γιος του γνωστού εφοπλιστή και ο συνεργός του που επιτέθηκαν σε έναν 32χρονο στο Περιστέρι, τόσο...


Όσο δραστήριοι και λαλίστατοι ήταν αρχικά ο γιος του γνωστού εφοπλιστή και ο συνεργός του που επιτέθηκαν σε έναν 32χρονο στο Περιστέρι, τόσο «σφίγγες» ήταν στους αστυνομικούς οι οποίοι τους συνέλαβαν μετά τον τραυματισμό με όπλο που κατηγορούνται ότι προκάλεσαν στον  32χρονο, πρώην μποξέρ, έξω από μάντρα αυτοκινήτων.

Οι δυο συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση είναι ένας 32χρονος Έλληνας και ο 33χρονος Γιάννης Λεβεντάκης, γιος του εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη. Ο 33χρονος είναι γνωστός και από τη συμμετοχή του σε ερωτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1, ενώ διατηρούσε και σχέση με παίκτρια άλλου ριάλιτι, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Την ταυτότητά του αποκάλυψε ο ίδιος ο εφοπλιστής Λεβεντάκης, ο οποίος δήλωσε: "Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο. Το παιδί δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Ούτε σε ξυλοδαρμό ενεπλάκη, ούτε σε πυροβολισμό. Ούτε όπλο είχε μαζί του. Μόνο κάποια χρήματα, ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο ήταν σε πολλούς φακέλους για πληρωμές του πληρώματος. Το άλλο παιδί, είναι ανιψιός μου και υπάλληλος της εταιρείας. Τον Αλβανό δεν τον γνωρίζει καν...".

Όλη τη νύχτα ο γιος του εφοπλιστή δεν είπε κουβέντα στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ούτε τα αίματα ούτε τη σιδερογροθιά που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ένας κάτοικος της περιοχής όπου βρίσκεται η μάντρα αυτοκινήτων φέρεται να συγκράτησε κάποια χαρακτηριστικά του οχήματος με το οποίο διέφυγαν τα δύο άτομα από την οδό Δωδεκανήσου. Στη συνέχεια έδωσε τα στοιχεία στους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν αναζητήσεις.

Λίγη ώρα αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Αυτό που είχε κάνει «φτερά» ήταν το όπλο με το οποίο φέρονται να πυροβόλησαν στο γόνατο το θύμα της επίθεσης, επίσης σεσημασμένο από την αστυνομία.

Από τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο 33χρονος γιος του εφοπλιστή φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε τον πρώην μποξέρ, ενώ ο συνεργός του τον χτύπησε με τη σιδερογροθιά. Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι οι συλληφθέντες, αν και δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, δεν αναγνωρίστηκαν από το θύμα παρά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών.

«Φαίνεται ότι υπάρχει κάποια προσωπική ή οικονομική διαφορά μεταξύ τους, για την οποία δεν θέλησαν να μιλήσουν. Έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στη Δικαιοσύνη, αλλιώς θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός πρόσφατα είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι δύο νεαροί το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ στο υλικό της δικογραφίας θα προστεθεί και ένα βίντεο από το σημείο της επίθεσης που πιθανότατα έχει καταγράψει το περιστατικό.

Ο εισαγγελέας τους άσκησε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Και οι δύο παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή το πρωί.

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του κατηγορούμενου: «Ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν».




Σημειώνεται ότι στα δικαστήρια δημιουργήθηκε μικροένταση, όταν άτομα από τον κύκλο του συλληφθέντα επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Το αιματηρό περιστατικό

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 της Τρίτης 15/12, στο Περιστέρι και συγκεκριμένα έξω από μια μάντρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου.



Οι δράστες έστησαν ενέδρα σε έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής την ώρα που έβγαινε από τη μάντρα αυτοκινήτων.



Οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, σταμάτησαν, τον χτύπησαν με σιδερογροθιά και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς τον πυροβόλησε στο πόδι.  Ο άνδρας πήγε μόνος του στο Αττικό νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση