GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΦΡΕΝΟ από τον Βατόπουλο: «Αύξηση κρουσμάτων δεν αντέχουμε. Δεν έχει τιθασευτεί η πανδημία...»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για ακόμα μια φορά ο καθηγητής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος της επιτροπής λοιμ...


Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για ακόμα μια φορά ο καθηγητής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, σημειώνοντας ότι η πανδημία δεν έχει ακόμα τιθασευτεί παρά τη μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων.

Μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι «η αύξηση της κινητικότητας, η αύξηση των επαφών ανάμεσα στους ανθρώπους είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αύξηση των κρουσμάτων», άρα υπό αυτό το πρίσμα πρέπει να εξεταστεί και το άνοιγμα οποιουδήποτε καταστήματος.
Ο ίδιος επισήμανε ότι οι ειδικοί υπογραμμίζουν εμφατικά ότι δεν πρέπει να αυξηθεί η κινητικότητα.
«Η πολιτεία θα πρέπει να ανοίξει την οικονομία με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει η μικρότερη δυνατή αύξηση της κινητικότητας», είπε και πρόσθεσε: «Αύξηση κρουσμάτων δεν αντέχουμε».
Επανέλαβε δε ότι μολονότι η κατάσταση στην αγορά είναι οριακή, «πρέπει να έχουμε το δυνατόν μικρότερη αύξηση της κινητικότητας».
Κατέληξε, προχωρώντας σε έκκληση προς τους πολίτες: «Ο κόσμος να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα, ο καθένας να προφυλάξει τον εαυτό του».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση