GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Κ. Μητσοτάκη με το ποδήλατό του στην Πάρνηθα;»

Φωτογραφία  δείχνει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι με το ποδήλατό του και ανάμεσα σε ανθρώπους με μηχανές και χωρίς μάσκα στην...


Φωτογραφία  δείχνει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι με το ποδήλατό του και ανάμεσα σε ανθρώπους με μηχανές και χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα. 

Τη φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα το documentonews.gr και, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αυτή η φωτογραφία φέρεται να είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί απαντήσεις, καθώς όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, περιμένουν όλοι μια επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.

Costas Tachtsidis
Η φωτογραφία με τον Μητσοτάκη να φωτογραφίζεται, χωρίς μέτρα προστασίας, στην #Πάρνηθα, χθες, όχι μόνο είναι αληθινή, αλλά οι μηχανόβιοι, τη δημοσίευσαν και στο fb, κάνοντας χαβαλέ με τους φίλους τους περί γκαντεμιάς, λες και συνάντησαν κανένα παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση