GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ προβλέψεις από τον «νέο» Νοστράδαμο! «Θα ξεσπάσουν δύο νέοι ιοί από την Κίνα και θα παραιτηθεί ο Μπάιντεν...»

Ο Craig Hamilton-Parker από τη Μεγάλη Βρετανία, είναι ο άνδρας-μέντιουμ που διατυμπανίζει πως είχε προβλέψει τον κορονοϊό και το Brexit, ενώ...


Ο Craig Hamilton-Parker από τη Μεγάλη Βρετανία, είναι ο άνδρας-μέντιουμ που διατυμπανίζει πως είχε προβλέψει τον κορονοϊό και το Brexit, ενώ για το μακρινό μέλλον «βλέπει» δυο νέους ιούς από την μακρινή Κίνα!

To 2020 φτάνει στο τέλος του και ευχή όλων μας είναι το 2021 να φέρει το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού. Όμως, ο Craig Hamilton-Parker, ο οποίος επαγγέλεται... μέντιουμ ανέφερε πως το 2021 δεν θα είναι όλα ρόδινα!

Μιλώντας στην Daily Star, ο άνδρας από το Σαουθάμπτον της Μεγάλης Βρετανίας, διατυμπανίζει πως είχε προβλέψει το Brexit, την εκλογή Τραμπ αλλά και το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

 Ο Parker

Το ίδιο ζοφερές είναι και οι προβλέψεις του όμως για το 2021, καθώς ο Parker τόνισε πως θα υπάρξει αεροπειρατεία από τρομοκράτες, μεγάλοι σεισμοί στις περιοχές των Ιμαλαΐων, του Ιράν και στις ΗΠΑ ενώ μια ασθένεια θα αναγκάσει τον Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από την προεδρία και μια γυναίκα θα αναλάβει τον Λευκό Οίκο.

«Το 2017 είχα προβλέψει πως ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με μια ασθένεια που θα φέρει τον θάνατο. Είχα προβλέψει επίσης την εκλογή Τραμπ αλλά και την τρομοκρατική επίθεση στη Νις», ανέφερε ο Parker.

Παράλληλα, τόνισε πως ο κορονοϊός θα παραμείνει ενεργός για πολύ καιρό αλλά σε απομονωμένες περιοχές μέχρι και το τέλος του 2021 ενώ τα αεροπορικά ταξίδια θα επιστρέψουν σε πλήρη κανονικότητα στο τέλος του καλοκαιριού.


Να σημειωθεί όμως πως ο Parket το πήγε πολλά βήματα παραπέρα καθώς, όπως ανέφερε, θα ξεσπάσουν δυο ακόμη νέοι ιοί μέσα στις επόμενες ημέρες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν από την... Κίνα!

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες από τις προβλέψεις του «νέου Νοστράδαμου» μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του , ωστόσο εννοείται πως όλα αυτά δεν έχουν κανένα επιστημονικό υπόβαθρο και ως εκ τούτου δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση