GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ταξικός-πολιτικός χαρακτήρας του κορωνοϊού και το αθώο "πάτα το κι έφυγε", που βάπτισαν "click away"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ίσως συμβεί να στερηθώ την ελευθερία μου. Αλλά μόνον όταν σβήσετε τον πολιτισμό μας, τις παραδόσεις μας και τα ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ίσως συμβεί να στερηθώ την ελευθερία μου.
Αλλά μόνον όταν σβήσετε τον πολιτισμό μας,
τις παραδόσεις μας και τα ήθη μας, την...

ιστορία μας,
θα μπορείτε να πείτε ότι με φυλακίσατε.
Μέχρι τότε θα ζω με τη λατρεία της μνήμης του ποιος είμαι,
από που έρχομαι και που θέλω να πάω!

Ιταλία, Μιλάνο, 12 Δεκέμβρη 2020, το κέντρο της πόλης του Μιλάνο τίθεται στον "Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας" στις ζώνες επιτήρησης με "κίτρινο" χρώμα και ταυτοχρόνως το "πάτα το κι έφυγε", δηλαδή το περίφημο "click away".


Στο Μιλάνο του "αριστοκρατικού κορωνοϊού" διαπιστώνεις πως αυτός ο ιός έχει σαφείς ταξικές προτιμήσεις.

Στο κέντρο τα ψώνια ("shopping" για να τηρήσουμε τις κυβερνητικές αποφάσεις-κατευθύνσεις, όπως με το αγγλόφωνο "click away"), στις αλυσίδες των πολυεθνικών οίκων μόδας κι άλλων "αναγκαίων" για τις γιορτές.

Στην περιφέρεια του Μιλάνο (πάντα την ίδια μέρα, 12 Δεκέμβρη 2020), τις συνοικίες που ο ιός δεν υποκύπτει για να περάσουν στο "κίτρινο" -αυτά αποφασίζουν οι κυβερνητικοί "επιστήμονες", μεταδίδουν τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ κι ακολουθούν οι κυβερνήσεις πάντα με "Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου" (ξεχασμένη νομοθεσία από τα φασιστικό καθεστώς Μουσολίνι)-, χιλιόμετρα ουρές για λίγο φαγητό, για να κοροϊδέψουν την πείνα, από ανθρώπους που πριν τον κορωνοϊό με τις καραντίνες, τις απολύσεις, την ανεργία... ζούσαν με αξιοπρέπεια.

Μιλάνο, 12 Δεκέμβρη 2020, λεωφόρος Τοσκάνα... στην ουρά για ένα ζεστό πιάτο φαγητό... τα θύματα της "πανδημίας", που όμως δεν υπεισέρχονται στις στατιστικές των αντίστοιχων (Τσιόρδα-Χαρδαλιά) της ιταλικής κυβέρνησης:


 
 
Χριστούγεννα έρχονται κι ο "Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας" ανακαλύπτει τις ζώνες Επιτήρησης με κίτρινο χρώμα σε μια σειρά από κυριλέ περιοχές των ιταλικών πόλεων, για "shopping"... "click away" (αγγλιστί... μιας και η λέξη "ψώνια" δεν είναι πλέον γνωστή στους πολίτες). Ας "διαβούμε" ορισμένες:


Πάντα 12 Δεκέμβρη 2020, στο κοσμοπολίτικο κέντρο του Μπέργκαμο, όχι στην περιφέρεια... Ναι, στο Μπέργκαμο [Ας θυμηθούμε, 21 Μάρτη 2020, σε: Τι κρύβει η θεατρική προβολή θυμάτων κορωνοϊού -και fake news- στο Μπέργκαμο της Ιταλίας;].

Μια "γεύση" κι από το κέντρο του Τορίνο (12 Δεκέμβρη 2020)...



Φυσικά η αιώνια πόλη, το κέντρο της Ρώμης (12 Δεκέμβρη 2020), "κίτρινη ζώνη" Επιτήρησης από τις αστυνομικές αρχές, μην τυχόν διεισδύσει κάποιος από τις άλλες ζώνες...
 
Ορισμένοι νομίζουν πως ότι βιώνουμε στην Ελλάδα και μαζί τα "μέτρα" με χουντικό νόμο (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου) είναι "ιδέες", επινοήσεις του εγχώριου πολιτικού συστήματος. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από "μέτρα" εντολές που έχουν ένα ενιαίο κέντρο: Διευθυντήριο Ε.Ε.
Λες και σ' ολόκληρη τη λεγόμενη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", το τέρας των τραπεζιτών, έχουν διορίσει τον ίδιο συντάκτη-λογογράφο των μέτρων που λαμβάνονται. Όπως για παράδειγμα ο "Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας" τις ζώνες Επιτήρησης κι Αυξημένου Κινδύνου... το "click away" κι ΟΛΑ, χωρίς καμία εξαίρεση, "μέτρα" των πολιτικών, αλλά και θρησκευτικών ταγών.
Ούτε ένα πολιτικό κόμμα δεν απαιτεί να περάσουν από το αστικό κοινοβούλιο όλα τα μέτρα-αποφάσεις (Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου), όπου άλλωστε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Πέρα από διάφορες θεατρικές κοκορομαχίες, ΟΛΑ τα εγχώρια πολιτικά κόμματα -ευτυχώς μόνον στην Ελλάδα-, σ' αυτή τη φάση της επιδημίας έχουν ασπαστεί την "ιδεολογία του επιστημονισμού", των καθεστωτικών κυβερνητικών "επιστημόνων", της θεραπευτικής διακυβέρνησης και εναποθέτουν τα πάντα στο θαυματουργό, θεϊκό μπόλι της Ευρώπης.
Τι περιμένει το λαό μας, το περιγράφει καταπληκτικά η Ιωάννα Υψηλάντη: Το μικρομάγαζο θ΄αφανιστεί, οι απολύσεις θα πυκνώνουν και το εισόδημα ΟΛΩΝ θα πέφτει συνεχώς

Η πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον;
Πασιφανές!
Θα παραμείνουν οι ζώνες του "Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας", για όλο εκείνο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να κατηγορηθούν εκ νέου οι πολίτες για μη σεβασμό των μέτρων, αποφασισμένη ήδη η νέα επιστροφή στο κλείδωμα λόγω ανευθυνότητας του λαού. Η καθεστωτική "επιστήμη" μαζί με το σύνολο του πολιτικού συστήματος, μαζί με τα ΜΜΕ και την ιεραρχία της εκκλησίας, θα προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για το θεϊκό μπόλι: επικοινωνιακή καταιγίδα!
-
Ταυτοχρόνως να μην μας διαφεύγει η περιβόητη "
χρηματοδοτική στήριξη μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας", δηλαδή ο δανεισμός των κρατών μελών της Ε.Ε., δηλαδή δανεισμός από τα δικά τους χρήματα, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις "μεταρρυθμίσεων", μέσω ενός "εμπιστευτικού πρωτοκόλλου" -το προβλέπει ρητά ο Ε.Μ.Σ.- για το που πρέπει να "επενδύσουν" οι κυβερνήσεις των αποικιών.
Στην Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως που αποφάσισαν οι δανειστές των χρημάτων μας να τα "επενδύσουν" και μάλιστα εν μέσω "πανδημίας".
Στη γειτονική Ιταλία κοινοποιήθηκαν κι έχουν ως εξής:
«Ψηφιοποίηση 48,7 δισεκατομμύρια
Μετάβαση στην οικολογία 74,3 δισεκατομμύρια [λεγόμενη "πράσινη ανάπτυξη]
Υποδομές 27,7 δισεκατομμύρια
Κατάρτιση 19,2 δισεκατομμύρια
Ισότητα είδους* 17,1 δισεκατομμύρια
Υγεία 9 δισεκατομμύρια»
Σχολιάζει ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro: "Προσέξτε τα, να θυμάστε αυτά τα στοιχεία όταν έρθει η επόμενη καραντίνα".
 
* Αξίζει μιας ιδιαίτερης προσοχής το ποσό των 17,1 δισεκατομμυρίων. Δεν είναι για την "ισότητα των φύλων", δηλαδή άνδρα και γυναίκας. Πρόκειται για ένα κονδύλι που αφορά τη λεγόμενη κοινότητα "ΛΟΑΤ+". Και στην Ελλάδα έχουμε ήδη νομοθετικά κατοχυρώσει αυτή την "τιτάνια κατάκτηση" αυτοπροσδιορισμού. Έτσι για την "Ισότητα του Είδους", περιλαμβάνει τα δικαιώματα Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλόφιλων, Διαφυλικών, Ουδέτερων και πάει λέγοντας.
Όμως, εν μέσω "πανδημίας κορωνοϊού" 9 δισεκατομμύρια στην Υγεία και σχεδόν τα διπλάσια (17,1) στην "Ισότητα του Είδους", λίγο, όχι πολύ... λίγο προβληματίζει.
Γιατί αν πάμε στις παραπάνω "επενδύσεις", που ουσιαστικά εμπεριέχονται στις υποχρεώσεις μεταρρυθμίσεων, τα χρήματα πάνε όλα στη Γερμανία. Για παράδειγμα: ανεμογεννήτριες, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά πατίνια και "πράσινα άλογα" ανάπτυξη.

Μιας κι οι καθεστωτικοί "επιστήμονες" της "ιδεολογίας του επιστημονισμού" συνεχώς προφητεύουν, να αναρωτηθούμε και ας προφητεύσουμε πότε θα εξαφανιστεί ο ιός;
Όταν οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες πραγματοποιήσουν γιγαντιαία κέρδη από το μπόλι, όταν θα φοράμε μάσκα χωρίς να το επιβάλει μια "Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου", όταν γίνει κανόνας κι έθιμο να μην υπάρχει κοινωνικότητα, αγκαλιές, φιλιά, χάδια, έρωτας και την απαγόρευση αυτών δεν την επιβάλει η αστυνομία, όταν όλο και περισσότερες αγορές γίνονται μέσω διαδικτύου χωρίς την αναγκαιότητα "Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου"...
Με λίγα λόγια, όταν η "νέα κανονικότητα", το νέο "φυσιολογικό" θα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στη συνείδησή μας, ώστε δεν θα είναι πλέον απαραίτητο να το επιβάλλουν με εξαναγκασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση