GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κρύβει η θεατρική προβολή θυμάτων κορωνοϊού -και fake news- στο Μπέργκαμο της Ιταλίας;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η σημερινή "πανδημία" θα χρησιμοποιηθεί για την ΕΠΙΒΟΛΗ μιας παρατεταμένης Έκτακτης Ανάγκη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η σημερινή "πανδημία" θα χρησιμοποιηθεί για την ΕΠΙΒΟΛΗ
μιας παρατεταμένης Έκτακτης Ανάγκης, τριπλής διάστασης...
Αυτό που αποκρύπτεται, επιμελώς, με την πανδημία του κορονοϊού,
είναι ότι αυτή απορρύθμισε δραματικά το πλανητικό
καπιταλιστικό σύστημα, δηλαδή την Παγκοσμιοποίηση...
Η Παγκοσμιοποίηση θεμελίωσε το νοσηρό σύστημα
της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ των πάντων, ανυψώνοντας το "ιδιωτικό",
συνακόλουθα και τον "Ατομικισμό",
σε θεότητα και το "Συλλογικό" σε …πανούκλα!»
Θύμιος Παπανικολάου, περιοδικό "Ρεσάλτο"

Κανένας δεν υποτιμάει και δεν πρέπει να υποτιμήσει αυτό που βιώνουμε σ' ολόκληρο τον κόσμο από τον κορωνοϊό. Θα ήταν αφελές ν' αρκεστούμε, στο πασιφανές πλέον για το ποιος και ποιοι κατασκεύασαν σε εργαστήριο το φονικό ιό και ποιοι ήταν οι στόχοι [Βλέπε, 2 Φλεβάρη 2020, σε: Κίνα... «Cui bono?»... Ποιος κερδίζει, ποιος ωφελείται, για το συμφέρον τίνος;].
Οι αλλεπάλληλες ήττες της "πολιτισμένης" δύσης, των ιμπεριαλιστών, παρά τα δολοφονικά εμπάργκο, κυρώσεις, απειλές, μεταφορά δούλων-"μεταναστών", ανάδειξη του "δικαιωματισμού" κι πλήρης εξαγορά της ευρωπαϊκής "αριστεράς", η δικτατορία του "ευρώ" του 4ου Ράιχ, η "δημοσιονομική λιτότητα", η εξαγορά "αριστερών", δεξιών κυβερνήσεων σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., δεν στάθηκαν στο ύψος των προσδοκιών του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Η Κίνα είναι αναμφισβήτητα ο γίγαντας της παγκόσμιας τεχνολογίας και του εμπορίου.
Η Ρωσία είναι αναμφισβήτητα ο γίγαντας μιας αριστουργηματικής διεθνούς διπλωματίας, που έθεσε στο περιθώριο τον ελεγχόμενο από τους ιμπεριαλιστές ΟΗΕ και συνάμα με η στρατιωτική υπερδύναμη, με μια υπεροπλία στον τομέα της πολεμικής βιομηχανίας, που κάνει σ' αυτόν τον τομέα τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. να μοιάζουν μικροπωλητές που εκθειάζουν μεταξύ τους οπλικά συστήματα, τσίγκινους κουβάδες χωρίς καμία αποτελεσματικότητα. Αρκεί να σκεφθούμε πως οι διαστημικοί κινητήρες που χρησιμοποιεί η περιβόητη NASA... είναι Ρωσικοί.
Στην αυλή του ιμπεριαλισμού, στη Λατινική Αμερική, η σοσιαλιστική Κούβα του Τσε και του Φιδέλ, όχι μόνον άντεξε τα σχεδόν 60 χρόνια δολοφονικού εμπάργκο αλλά σήμερα είναι η καρδιά της αλληλεγγύης και στον ιατρικό τομέα. Σήμερα φθάνει στο Μιλάνο η Κουβανέζικη βοήθεια, που δεν μπορεί να προσφέρει η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", όπως αποκαλούν το τέρας του 4ου Ράιχ [Βλέπε σε: ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ: Τα παιδιά του Τσε & του Φιδέλ προστρέχουν να βοηθήσουν την Ιταλία... για να σωθούν Ανθρώπινες ζωές!].
Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, η Νικαράγουα των Σαντινίστας, η Αργεντινή, το Μεξικό... όλη η Λατινική Αμερική μας κάνει να ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο [Βλέπε σε: Η Λατινική Αμερική μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε!].

Ενώ η "πολιτισμένη" δύση παλεύει με τον Coronavirus και ιδιαίτερα η Ιταλία υφίσταται τις συνέπειες της ευρωπαϊκής πολιτικής δεκαετιών με περικοπές στις δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη και το κλείσιμο νοσοκομείων, τα τελευταία χρόνια η Λαϊκή Κορέα έχει κατασκευάσει πολυάριθμα νοσοκομεία κι ο ανικανοποίητος "ψυχοπαθής δικτάτορας Κιμ" διέταξε "δικτατορικά" την κατασκευή μιας νέας πολυκλινικής των 60.000 m² στα ανατολικά της Πιονγιάνγκ, που θα ολοκληρωθεί για την 75η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος τον Οκτώβριο...
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας του "ψυχοπαθή δικτάτορα Κιμ", όχι μόνον άντεξε τον στραγγαλισμό των ιμπεριαλιστών με εμπάργκο και κυρώσεις, με όλα τα διεθνή ΜΜΕ και την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία σε καθημερινά κατασκευασμένες ειδήσεις συκοφάντησης, αλλά παραδίδει Νοσοκομεία που η "πολιτισμένη" δύση μπορεί απλά να ονειρεύεται [Βλέπε σε: Εκεί οι φόροι καταργήθηκαν πριν 45 χρόνια!].
Ο Άξονας της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή είναι νικηφόρος. Στους ιμπεριαλιστές απέμειναν το σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη και τα σκοταδιστικά δικτατορικά αραβικά καθεστώτα, υπηρέτες του σιωνισμού.
Στη Συρία, το νέο Στάλινγκραντ του 21ου αιώνα, τελείωσε η "αραβική άνοιξη made in USA". Η Συρία έγινε ο τάφος των ιμπεριαλιστών και των λακέδων της [Βλέπε σε: Συρία... η ήττα της δύσης δεν έχει προηγούμενο!].
Η Χεζμπολάχ αποτελεί κυβερνητική συνιστώσα στο Λίβανο, φόβος και τρόμος για τους σιωνιστές [Βλέπε σε: Seyyed Hassan Nasrallah... ο εφιάλτης του ισραηλινού καθεστώτος απαρτχάιντ].
Το Ιράν, πυλώνας του Άξονα της Αντίστασης, αναδείχθηκε σε κύριο παράγοντα σταθερότητας και προόδου απέναντι στους ιμπεριαλιστές. Δεν υποτάχθηκε παρά τα δολοφονικά εμπάργκο και κυρώσεις της "πολιτισμένης" δύσης. Αντιμετωπίζει την επίθεση του κορωνοϊού με φονικό μονομέρες εμπάργκο της δύσης, όπως κι η Μαρτυρική αλλά Αδέσποτη Συρία. Η δολοφονία του Ήρωα της Αντίστασης Κασέμ Σουλεϊμανί δεν βοήθησε τη δύση [Βλέπε σε: Θυμηθείτε αυτή την ημέρα: 3 Γενάρη 2020].
Οι ένοχοι αυτού του φονικού ιού σήμερα είναι γνωστοί. Δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώσει ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Ζαό Λιγιάν.
Οι φονιάδες των λαών είναι πλέον χωρίς μάσκα. Αφαίρεσαν τη μάσκα τους τα Έθνη που δίνουν τη μάχη για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.
Τους δείχνει με το δάκτυλο ο Φιδέλ:

«Η χώρα μας δεν ρίχνει βόμβες εναντίον άλλων λαών...
Ούτε στέλνει χιλιάδες αεροπλάνα να βομβαρδίσουν πόλεις...
Η χώρα μας δεν διαθέτει πυρηνικά όπλα... ούτε χημικά όπλα, ούτε βακτηριολογικά όπλα όπλα...
Οι δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες και γιατροί που διαθέτει η Χώρα μας, εκπαιδεύτηκαν με την ιδεολογία να σώζουν ζωές. Θα ήταν σε απόλυτη αντίθεση με αυτή την αντίληψη να υποχρεώσεις έναν επιστήμονα, ή έναν γιατρό να παράξει βακτηρίδια, ή ιούς για να προκαλέσει το θάνατο άλλων ανθρώπινων υπάρξεων... 
Ζήτω η αδελφοσύνη των λαών!
Ζήτω η Ανθρωπότητα!
Ευχαριστώ...
¡Hasta la victoria siempre!»
Απόσπασμα από την ομιλία του Φιδέλ Κάστρο, στη Νομική Σχολή του Μπουένος Άιρες (Αργεντινή), 26 Μάη 2003... κι ο Φιδέλ είναι ο Κομαντάντε "Ιατρικών Ταξιαρχιών της Κούβας" που έσωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές σε κάθε μεριά του πλανήτη και σήμερα φθάνουν στην Ιταλία -που εγκατέλειψε η "Ευρωπαϊκή Ένωση", όπως και την Ελλάδα- και πάνε σήμερα παντού όπου τους ζητηθεί για να σώσουν Ανθρώπινες Ζωές.

Στο Μπέργκαμο, την βιομηχανική καρδιά, τον βιομηχανικό πυλώνα της ιταλικής οικονομίας και παραγωγής, οι νεκροί ξεπερνούν κάθε φαντασία, λαμβάνοντας υπόψη και την εξαφάνιση Δημόσιας Υγείας, όπως σ' ολόκληρη τη "μεγάλη δημοκρατικής ευρωπαϊκή οικογένεια", δηλαδή τη δικτατορία των τραπεζιτών.
Μια αδιαμφισβήτητα τραγική κατάσταση για τον φίλο Ιταλικό λαό που βιώνει αυτή την τραγωδία κι εφιάλτη.
Συνεπώς γιατί κατασκευάζονται θεατρικά και τρομοκρατικά "παιχνίδια";
Τι θέλουν να κρύψουν, ή τι σχεδιάζουν να μας επιβάλουν;
Μας λένε πως συμβαίνει στο Μπέργκαμο... έτσι δεν είναι;

Λαμπεντούσα... Σικελία... ναυάγιο Λιβυκού δουλεμπορικού πλοίου που μετέφερε παράνομους μετανάστες (3 Οκτώβρη 2013), με 368 επιβεβαιωμένους νεκρούς...
 
Στο Μπέργκαμο της Λομβαρδίας τα σφραγισμένα φέρετρα με τους νεκρούς, που δεν μπορούν ν' αποχαιρετίσουν οι δικοί τους, που δν μπορούν πλέον να αποτεφρωθούν στην πόλη και οδεύουν από το στρατό σε άγνωστες κατευθύνσεις καύσης... με την υπόσχεση του στρατού πως θα φέρουν πίσω τη στάχτη των νεκρών...
Στο μεταξύ τα νοσοκομεία κλείνουν και δεν δέχονται ασθενείς, λόγω έλλειψης γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού [Βλέπε σε: Κορωνοϊός Covid-19: Κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν; Ή κάτι χειρότερο...]...

Ο Maurizio Blondet, καθολικής παιδείας συγγραφέας, δημοσιογράφος κι ειδικός απεσταλμένος πολλών έγκυρων εφημερίδων ("Oggi", "il Giornale", "Avvenire", "La Padania", Διευθυντής του 3μηνιαίου περιοδικού καθολικών σπουδών "Certamen", Διευθυντής μέχρι το 2015, του διδικτυακού "Effedieffe" του εκδοτικού οίκου Effedieffe Edizioni), γνωστός "συνομωσιολόγος" και "ψεκασμένος" -έτσι δεν αποκαλούσαν όλοι στην Ελλάδα, όλα τα πολιτικά κόμματα, οι πολιτικοί, όλοι οι "αναλυτές" και δημοσιογράφοι... τους μετρημένους στα δάκτυτλα χεριών που δεν στήριζαν την "αραβική άνοιξη made in USA" στη Συρία;-, ο οποίος είναι ειδικός "ψεκασμένος" στα ζητήματα που καίνε την παγκοσμιοποίηση (σιωνισμός-ναζισμός-ρατσισμός, εμπόριο ανθρώπινων οργάνων, εβραϊκές τεκτονικές στοές, παιδοφιλία, μασονία, ο ρόλος των πολεμικών βιομηχανιών όπλων, πετρελαϊκά, πολιτικά και εβραϊκά λόμπι στην οργάνωση συνωμοσιών και επιθέσεων, όπως εκείνη της 11ης Σεπτεμβρίου, στην οποία έχει αφιερώσει πολλά βιβλία), μεταξύ πολλών άλλων θέτει σήμερα ερωτήματα, στα οποία δεν απαντούν ούτε οι επιστήμονες που χρησιμοποιούν όλες οι κυβερνήσεις -ας μην νομίζουμε πως η Ελλάδα με τον καθηγητή Τσιόρδα αποτελεί εξαίρεση- ως εκπροσώπους ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τον κορωνοϊό και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν τολμούσε ένας δημοσιογράφος να θέσει ορισμένα από αυτά στον καθηγητή Τσιόρδα:
«Πόσοι από τους νεκρούς του κορωνοϊού είχαν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο;

Το εμβόλιο γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο του κορωνοϊού κατά 36%

Μελέτη βετεράνων των ΗΠΑ 2017-2018... "Οι εμβολιασμένοι βλέπουν τον κίνδυνο εμφάνισης άλλων ιών του αναπνευστικού συστήματος επειδή δεν έχουν αποκτήσει μη ειδική γενετική ανοσία σε άλλους περιβαλλοντικούς ιούς" στη σεζόν της γρίπης. 
Εδώ η πηγή:
https://www.disabledveterans.org/2020/03/11/flu-vaccine-increases-coronavirus-risk/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31607599

[...]

Η πορεία των στρατιωτικών φορτηγών που περνούν από το κέντρο του Μπέργκαμο σε ρυθμούς παρέλασης, με αναμμένους τους προβολείς...
"Είναι ο στρατός που αφαιρεί τα πτώματα για να τα κρεμάσει σε άλλες κρεματόρια", αναγγέλλει δημοσιογράφος, η φωνή του σπάει από συγκίνηση... εφημερίδες και τηλεοράσεις επιβεβαιώνουν... και κανείς δεν ρωτά: Πόσοι νεκροί υπάρχουν; Ένα φορτηγό για κάθε πολίτη του Μπέργκαμο που πέθανε από κορωνοϊό; Σε κάθε φορτηγό δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί; Δεν ήταν αρκετό ένα φορτηγό για όλους; Και δεν έχει το Μπέργκαμο νεκροταφείο για να τα θάψει;
"Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα συνεχίζουν να μεταδίδουν ταινίες θρίλερ, τρόμου και πάνω απ' όλα του καταστροφικού τέλους του κόσμου;»

Οι νεκροί είναι μια πραγματικότητα κι όποιος την αμφισβητεί κάνει λάθος, αφού υπάρχουν τα στοιχεία, τους κλαίνε οι δικοί τους άνθρωποι.
Τι δεν μας λένε οι επίσημες "αρχές" της "πολιτισμένης" Ευρωπαϊκής Ένωσης";
Πως αυτή η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", η "Ευρωπαϊκή Ένωση" του ευρώ, των τραπεζιτών, του 4ου Ράιχ, κατόρθωσε όλες οι κυβερνήσεις των χωρών μελών -"αριστερές, ή δεξιές, αν και πλέον στις περισσότερες χώρες με πρώτη τη Γερμανία και το διευθυντήριο της Ε.Ε. συγκυβερνούν "αριστεροί" και δεξιοί- μετέτρεψε τα κράτη-έθνη σε εταιρίες διαχείρισης των πολιτικών της.
- Να γιατί τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει, αφού δεν υπάρχει το κράτος-έθνος
- Λιγότερο κράτος... ήταν κι είναι το σύνθημα... "περικοπή δημοσίων δαπανών" το βάπτισαν, που δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να κατανοήσεις πως σημαίνει λιγότερα νοσοκομεία, λιγότεροι γιατροί, λιγότερο νοσηλευτικό προσωπικό, λιγότερα σχολεία, λιγότεροι δάσκαλοι-καθηγητές και πάει λέγοντας... ενώ η "σημαία" είναι σαφής: "επενδύσεις"... δηλαδή ιδιωτικοποιήσεις, στην καθομιλουμένη ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας που οικοδομήθηκε με αίμα και ιδρώτα γενιών και γενιών
- το κράτος δεν πρέπει να έχει κέρδη... δανείζεται το ευρώ από τις τράπεζες για να παράγει χρέος και να εξυπηρετεί το υπερεθνικό κεφάλαιο και την εγχώρια κομπραδόρικη ολιγαρχία (για να θυμηθούμε και τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εκτίμηση του για την ελληνική αστική τάξη, αλλά και τη Δημόσια και Δωρεάν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη)
- για το κράτος οι δημόσιες δαπάνες δεν είναι επένδυση, είναι κόστος

Στη Λομβαρδία της Ιταλίας, την καρδιά της ιταλικής οικονομίας, θερίζει ο κορωνοϊός, ιική πνευμονία, μια επιπλοκή μιας ιογενούς λοίμωξης των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και συναντάμε όλα τα παραπάνω. Μια Δημόσια Υγεία με τις προαναφερόμενες ευρωπαϊκές πολιτικές -ολόιδιες στην Ελλάδα και μάλιστα περισσότερο διαλυμένη η Δημόσια Υγεία, σε σημείο που γνωστός δημοσιογράφος διαφημίζει το τεστ για τον κορωνοϊό σε ιδιωτικές κλινικές (θαυμάστε τον: ΕΔΩ), αλλά και κανένας δεν μας λέει, ούτε οι επιστήμονες πως η Γερμανία απαγόρευσε εξαγωγή των τεστ στην Ελλάδα και στην Ιταλία κι υπόλοιπα μέλη της ευρωπαϊκής "οικογένειας", αλλά όχι στον ιδιωτικό τομέα-, όπου έχουμε μια θνησιμότητα άνω του 10%.


Θέλετε να μάθετε τι κάνουν σε Γερμανία, Ιαπωνία, ΗΠΑ κι Αγγλία, ενώ εμείς οι "Ευρωπαίοι" αντιμετωπίζουμε τον κορωνοϊό τους ο καθένας όπως μπορεί;
Ρευστότητα στην οικονομία... η αφέντρα Γερμανία, επειδή  κατ' αυτούς είναι "μυρμήγκια" και δεν χρωστάνε, ενώ όλοι οι άλλοι είναι τεμπέληδες "τζιτζίκια"... "τύπωσε" 550 δισεκατομμύρια ευρώ με μια μικρή κρατική τράπεζά της παραβιάζοντας κάθε κανόνα που έχει επιβάλλει στα γουρούνια της μέσα στο κουμάσι της.
Τα "τζιτζίκια" θα περιοριστούν "ελαστικότητα" στη δημοσιονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή θα τους επιτρέψουν να δανειστούν και κατόπιν να χάσουν την ελλάχιστη κυριαρχία που πιθανόν έχει απομείνει σ' ορισμένους -όπως σ' αυτή της Ιταλίας που δεν κατόρθωσαν να της αλλάξουν το Σύνταγμα της- και θα δώσουν επισήμως τα κλειδιά των πατρίδων τους στο "Μηχανισμό Σταθερότητας" (European Stability Mechanism - ESM), τον αναθεωρημένο "θεσμό" που θα παραχωρήσουν όλοι, όλες τις εθνικές αποφάσεις.
Οι κυβερνήσεις διαχειριστών του 4ου Ράιχ, "αριστερές" ή δεξιές, θα πάρουν κάθε κατασταλτικό μέτρο για να μας "διασώσουν", όπως μας έχουν "διασώσει" τόσα χρόνια τώρα, με αντάλλαγμα τα μισθά και την καλοπέραση τους.
Τι κάνουμε;
Κατανοούμε σε βάθος όσα επισημαίνει ένας γιατρός πρώτης γραμμής κι όχι με μόνιμο στασίδι στα αργυρώνητα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και τις μισές αλήθειες των "ειδικών" του καθεστώτος:
* ΕΣΕΙΣ που κυβερνήσατε και κυβερνάτε! Αφήστε στην άκρη τις υποκρισίες και τα παχιά ανέξοδα λόγια για τον «ηρωισμό» των υγειονομικών
Επίσης:
Θύμιος Παπανικολάου, "Ρεσάλτο": Κορονοϊός: Απορρύθμιση της Παγκοσμιοποίησης
Ιωάννα Υψηλάντη: Κανένας από μας, που βιώσαμε τις πολιτικές σας, δεν αποδέχεται το "όλοι μαζί"!
...κι έχουμε εμπιστοσύνη στα έθνη που δίνουν τη μάχη -με πρωτοπόρες την Κούβα και την Κίνα- πέρα κι έξω από τα κέρδη του καπιταλισμού με τους μύθους των εμβολίων και Σια.
* ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα παιδιά του Τσε & του Φιδέλ προστρέχουν να βοηθήσουν την Ιταλία... για να σωθούν Ανθρώπινες ζωές!
* Νέα ομάδα Κινέζων γιατρών στην Ιταλία... Στην Ελλάδα υπάρχει απαγορευτικό να ζητήσει βοήθεια γιατί είναι "κομμουνιστές";

Συνεχίζεται... αν στα "μέτρα" για το καλό μας δεν αποφασίσουν στα βήματα του φασίστα Ερντογάν... να θέσουν σε λειτουργία τη φίμωση του διαδικτύου -πέρα από τη λογοκρισία που ήδη ασκούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση