GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορωνοϊός Covid-19: Κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν; Ή κάτι χειρότερο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία μετέφερε 500.000 κιτ δοκιμών κορωναϊού από την Ιταλία τη Δευτέρα ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία μετέφερε
500.000 κιτ δοκιμών κορωναϊού από την Ιταλία τη Δευτέρα
και...
προσγειώθηκε στο Τενεσί την Τρίτη. 
Ένα από τα μέλη του πληρώματος μοιράστηκε
μια εικόνα στο διαδίκτυο και έγραψε:
"Πρέπει να πήρες μέρος σε κάτι ιδιαίτερο χτες τη νύχτα"»

Το κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο της Ιταλίας "ANSA" επισημαίνει σήμερα, μεταξύ άλλων και με τίτλο "Coronavirus, 200 χιλιάδες μολύνσεις στον κόσμο, περισσότεροι θάνατοι στην ΕΕ από ό, τι στην Ασία":
«Η Ευρώπη είναι ο μεγάλος άρρωστος...
Η Ευρωπαϊκή Ένωση σφράγισε τα εξωτερικά σύνορα της (εκτός της Ελλάδας με την Τουρκία... ε... να μην πάνε πίσω οι μπίζνες της Γερμανίας με τη μεταφορά προϊόντων...) κι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε μερικό ή πλήρες lockdown για να σταματήσει η εξάπλωση...
Το Βέλγιο είναι στην τελευταία θέση των κρουσμάτων...
Καλπάζει η επιδημία στην Ισπανία... 13.700 περιπτώσεις, περισσότεροι από 500 νεκροί... ο πρωθυπουργός Pedro Sanchez έκελισε όλα τα ξενοδοχεία και κάλεσε τους τουρίστες να εγκαταλείψουν όλοι την Ισπανία έως 24 Μαρτίου...
Στη Γερμανία η κατάσταση είναι σε σημείο που η Μέρκελ απεύθυνε για πρώτη φορά διάγγελμα μέσω τηλεόρασης... (αλλά ουσιαστικά παραβίασε όλους τους κανόνες και Συνθήκες της Ε.Ε. "τυπώνοντας" χωρίς καμία έγκριση 550 δισεκατομμύρια ευρώ για ενίσχυση επιχειρήσεων κι αντιμετώπιση της κατάστασης... Ενώ η Ε,Ε, "νίπτει τας χείρας"...).
Οι εκτιμήσεις του ΟΗΕ για την απώλεια 25 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας...»
Στο μεταξύ κι ενώ στην Ιταλία -είναι πλέον δεδομένο και στην Ελλάδα και μόνον οι έχοντες θα μπορούν να λάβουν περίθαλψη και προστασία-, δεν υπάρχει δυνατότητα για το τεστ κορωναϊού στους πολίτες, ο Boris Johnson εγκατέλειψε αυτό που είναι πλέον αλήθεια για όλη την Ε.Ε. "ανοσία της αγέλης" κι απλώς συγκαλύπτουν όλες οι κυβερνήσεις εγκληματικά, προχωρώντας στην πραγματοποίηση 25.000 τεστ κορωναϊού σε ημερήσια βάση.
Γιατί "συγκαλύπτουν" κι όσοι -πλέον- θα το επισημαίνουν κινδυνεύουν για "διασπορά επικίνδυνων ειδήσεων"... με φυλακίσεις;
«Πάνω στην ώρα, πάνω στην ώρα κύριοι...
Πάνω που καθίσαμε για το δείπνο και τρώγαμε βραστό χοιρινό.
Ξέρετε, με επισκέφθηκε ο αντιεισαγγελέας.
Ευχαριστώ αυτόν τον άγγελο που ήρθε να με δει...»
Άντον Τσέχοφ, "Ο απρόβλεπτος κύριος Τσέχοφ"
Συγκαλύπτουν γιατί θα καταρρεύσει το αστικό πολιτικό σύστημα, αφού θα πρέπει να λογοδοτήσουν, να "πληρώσουν" όλοι κι όλες οι κυβερνήσεις, ακόμη κι η λεγόμενη "δικαιοσύνη" που έκρινε Συνταγματικά τα μνημόνια της εξαθλίωσης και του θανάτου, γιατί ακολούθησαν την πολιτική των δήθεν αναγκαίων "μεταρρυθμίσεων", μνημονίων, "πλεονασμάτων", εξυπηρέτησης χρέους", τις φαιδρότητες "αριστερών" και δεξιών κυβερνήσεων πως αν δεν υπήρχαν τα μνημόνια έπρεπε να τα εφεύρουμε, ότι "μαζί τα φάγαμε" και την με εγκληματικό δόλο ενοχοποίηση του λαού για την εφαρμογή των "πολιτικών" του υπερεθνικού κεφαλαίου, καταδικάζοντας τη Δημόσια Υγεία στην καταστροφή και συνάμα την "κατασκευή", τον πλουτισμό "επιχειρηματιών υγείας" με χρήματα των τραπεζών που με αίμα ανακεφαλαίωσαν οι εξαθλιωμένοι πολίτες.

Στο Μπέργκαμο της Λομβαρδίας τα σφραγισμένα φέρετρα με τους νεκρούς, που δεν μπορούν ν' αποχαιρετίσουν οι δικοί τους, που δν μπορούν πλέον να αποτεφρωθούν στην πόλη και οδεύουν από το στρατό σε άγνωστες κατευθύνσεις καύσης... με την υπόσχεση του στρατού πως θα φέρουν πίσω τη στάχτη των νεκρών...
Στο μεταξύ τα νοσοκομεία κλείνουν και δεν δέχονται ασθενείς, λόγω έλλειψης γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ("corriere")...
Πάνω από 500.000 επιχρίσματα για δοκιμές με κορωναϊό της Ιταλίας αποδήμησαν -ενώ στην Ιταλία δεν υπάρχουν τεστ επιχρισμάτων (sic!)-, μεταφέρθηκαν από την Ιταλία στις Ηνωμένες Πολιτείες με αεροπλάνο της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας που αναχώρησε από τη νατοϊκή βάση του Αβιάνο.
Γνωστό έγινε από το αμερικανικό Πεντάγωνο κι όχι από τις ιταλικές αρχές (sic!). Ο στρατηγός Ντέιβιντ Γκόλντεφιν, αρχηγός του ΓΕΑ των ΗΠΑ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από το Fox News, δήλωσε στους δημοσιογράφους, πως το αεροσκάφος προσγειώθηκε τη Δευτέρα στο Μέμφις του Τενεσί. Τα τεστ, πρόσθεσε, θα διανεμηθούν τώρα σε διάφορα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών.
"FoxNews": Air Force flew 500,000 coronavirus test swabs from Italy to Tennessee

Κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Fabio Fazio (εκατομμυριούχος "αριστερός" ακριβοπληρωμένος κρατικοδίαιτος τηλεπαρουσιαστής, οπαδός των "ανοιχτών συνόρων", Σόρος): «Έγινε σαφές πως όποιος δεν πληρώνει τους φόρους δεν διαπράττει μόνον αδίκημα, αλλά ένα έγκλημα. Αν λείπουν οι κλίνες και κλίνες εντατικής θεραπείας, φταίει κι αυτός»

Ο γνωστός "φιλάνθρωπος", "εκπρόσωπος του θεού" και αγωνιστής των "ανοιχτών συνόρων" και στην Ελλάδα, ακόμη και τώρα ο πάπας Μπεργόλιο, "εντυπωσιάζει με τον "ανθρωπισμό" του στην εφημερίδα "La Repubblica", τη ναυαρχίδα της "αριστεράς" του Σόρος και των "ανοικτών συνόρων", όπου μεταξύ άλλων ενημερώνει το ποίμνιο του σ' ολόκληρο τον πλανήτη:
«Ζήτησα από τον Κύριο να σταματήσει την επιδημία... Αν δεν έχουμε κρεβάτια [στα νοσοκομεία] ευθύνονται κι όσοι φοροδιαφεύγουν... Είμαι σύμφωνος με τον Fabio Fazio: όποιος δεν πληρώνει τους φόρους διαπράττει ένα έγκλημα».

Δεν γνωρίζεις ποιος είναι ο Μπεργκόλιο, που ευλογούσε τις σημαίες των φονιάδων στη Μυτιλήνη τον Απρίλη του 2016; [Βλέπε σε: Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!].
Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος; Υπάρχουν μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους, όταν αυτός ο  "κύριος" διάβαζε ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των
παιδιών τους στο ποτάμι ή τα βασάνιζαν [Βλέπε σε:
Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος;].

Ο αγαπημένος φίλος και σύντροφος, Ιταλός γερουσιαστής Fernando Rossi, επισημαίνει:

«Αγαπητέ Τραμπ, οι ΗΠΑ και η Γαλλία (Pasteur) έπρεπε να προειδοποιήσουν πρώτα την Κίνα... η CIA σας είπε τίποτα;Εξάλλου, η Γερμανία αποκλείει τις μάσκες μας [είχαν σταλεί στην Ιταλία μέσω μεταφοράς σε γερμανικό έδαφος κι απαγόρευσαν την εξαγωγή τους στην Ιταλία] κι εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τεστ επιχρισμάτων στους Ιταλούς, και δίνουμε 500.000 επιχρίσματα στις ΗΠΑ;»

Ο Marco Rizzo, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας, επισημαίνει μεταξύ άλλων:
«Οι ιμπεριαλιστές κλέβουν από τα έθνη πρώτες ύλες, σε ορισμένες συγκεκριμένες στιγμές, ακόμη και κάτι πολύτιμο... Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ πραγματοποίησε μεταφορά μισού εκατομμυρίου τεστ για κορωναϊό από τη βάση Αβιάνο στο Τενεσί, σύμφωνα με το Defense One...
Ελπίζω ότι ο λαός μας θα αποδείξει στις ΗΠΑ ότι, μετά την αφαίρεση από εμάς 500.000 τεστ για κορωναϊό, θα ανακαλύψουμε πως έχουμε μια "ψυχή" που μας είχαν κλέψει από πάρα πολύ καιρό.
ΕΞΩ Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ».

Στην άλλη πλευρά ο καρδινάλιος της Σρι Λάνκα, ο Αρχιεπίσκοπος του Κολόμπο Malcom Ranjith, προκαλεί "θαλασσοταραχή" για τον κορωναϊό:
«Δημιουργήθηκε στο εργαστήριο από ένα πλούσιο και ισχυρό έθνος...
Τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να ανοίξουν την έρευνα και να δικάσουν τους "δράστες για γενοκτονία».
"ilmessaggero": «Creato in laboratorio da una nazione ricca e potente»

«Θα κουδουνίζουν τα αυτιά στους αρχηγούς της CIA και της Μοσάντ;»... αναρωτιέται ο γερουσιαστής Fernando Rossi, που διαβεβαιώνω ότι δεν εξαγοράζεται, δεν συμβιβάζεται... δεν έκανε πίσω στη Γάζα, τη Δαμασκό κι όπου βρεθήκαμε στο πλευρό της Παλαιστίνης και της Συρίας [Βλέπε σε: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ].

Τι δεν θα μας πει απόψε στο "διάγγελμά" του ο Μητσοτάκης, αλλά δεν θα μας το πει ούτε ο Τσίπρας, ούτε κανένας από τα κόμματα που διαχειρίστηκαν εκ μέρους του 4ου Ράιχ την υποδούλωση της πατρίδας μας;
* Ποιος ευθύνεται για την υποταγή στις "πολιτικές" του διευθυντηρίου της γερμανικής Ε.Ε., τις "πολιτικές" των μνημονίων, τη διάλυση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και περίθαλψης...
* Πως όλοι αυτοί που μας "έσωσαν" από τη χρεωκοπία και παρέδωσαν τη πατρίδα μας στους τραπεζίτες και το "ευρώ", ζητούν συγνώμη, αποχωρούν από το πολιτικό σύστημα και σταματούν να μας ταΐζουν σανό με σκληρά μέτρα και ψέματα, αφού η χώρα είναι μια χειρίστου είδους αποικία περασμένων αιώνων...
* Πως παραιτούνται γιατί ούτε τώρα έχουν το ψυχικό κουράγιο να κάνουν ότι η Γερμανία... να "τυπώσουν" το ευρώ... όπως έκανε η Μέρκελ με 550 δισεκατομμύρια ευρώ για τις γερμανικές επιχειρήσεις και την αντιμετώπιση του κορωναϊού...

Βέβαια κι οι εναπομείναντες σκεπτόμενοι οφείλουν ν' αποφασίσουν... Ή θα πούμε:
- Ζήτω η Σοσιαλιστική Κίνα, χάρη στην ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, που εξολόθρευσε με υπεράνθρωπη προσπάθεια τη μαύρη πανούκλα αυτού του αιώνα, εφαρμόζοντας τα απαραίτητα μέτρα καταναγκασμού, αλλά διαθέτοντας και τις δομές της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας! 
- Δόξα στις κυβερνήσεις της Κούβας, της Βενεζουέλας και του Ιράν που κινητοποιούνται για την εξάλειψη του κορωναϊού, παρά τα εμπάργκο των ιμπεριαλιστών, των "πολιτισμένων" της δύσης!
-
Τιμητική και δόξα για τους Κουβανούς, Κινέζους και Βενεζουελάνους γιατρούς, τους μοναδικούς στον κόσμο που προσφέρονται όταν τους ζητηθεί να πάνε αποστολές βοήθειας λαών, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση εγκατέλειψε τους λαούς της Ευρώπης!
-
Ο κορωναϊός είναι ένα πολύ ισχυρό βακτηριολογικό όπλο, το οποίο δημιουργήθηκε από τον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ για να κτυπήσει την Κίνα και τα άλλα ανυπότακτα έθνη!
-
Οι εργαζόμενοι δεν είναι κρέας σφαγείου: δεν πρέπει να παραμείνουν στο εργοστάσιο ή την επιχείρηση και να μολυνθούν, ενώ όλοι βρίσκονται σε καραντίνα!

Ή θα πούμε:
- Ο κορωναϊός είναι περισσότερο ή λιγότερο σαν κανονικό κρυολόγημα! Μπορείτε να πεθάνετε λίγο περισσότερο από μια γνωστή γρίπη, ή καρδιακή προσβολή, ή εξαιτίας του καπνίσματος ή των Mc Donald's!
- Όλες οι κυβερνήσεις, οι ισχυρές δυνάμεις και ο καπιταλισμός χρησιμοποιούν αυτόν τον αβλαβή κορωναϊό για να καταστρέψουν τις ελευθερίες και να μας κλείσουν στο σπίτι κι όχι να καταδείξουν την εξαθλίωση κοινωνικών υπηρεσιών από τον καπιταλισμό!
- Οι αριθμοί των θυμάτων είναι διογκωμένοι για να δημιουργήσουν φόβο. Όλοι οι νεκροί είχαν προηγουμένως ασθένειες, το σύστημα Υγείας μπορεί ν' ανταπεξέλθει!

- Έτσι, αφήνουμε το σπίτι, επιστρέφουμε στην καθημερινή ζωή, πηγαίνουμε στην εργασία μας και δεν παγιδευόμαστε σ' αυτόν τον συλλογικό πανικό που δημιουργήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με στόχο τις ελευθερίες κι όχι στη συγκάλυψη του καπιταλισμού!

Η Ιωάννα Υψηλάντη, έχει κάτι να μας πει: "Money For Nothing"... ας γυρίσουμε, το νόμισμα, προς την δική μας νικητήρια όψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση