GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ομάδα Κινέζων γιατρών στην Ιταλία... Στην Ελλάδα υπάρχει απαγορευτικό να ζητήσει βοήθεια γιατί είναι "κομμουνιστές";

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η νέα Κινεζική ομάδα γιατρών στη Σανγκάη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η νέα Κινεζική ομάδα γιατρών στη Σανγκάη...
στη συνέντευξη πριν απογειωθούν για την Ιταλία

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte, στην κυριολεξία δεν πρόλαβε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Xi Jinping, να ευχαριστήσει για την αποστολή γιατρών και ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού και να παρακαλέσει για νέα βοήθεια... και η Κίνα στέλνει απόψε νέο επιτελείο έμπειρων γιατρών, που έδωσαν τη μάχη εναντίον του κορονοϊού.


Μια δεύτερη ομάδα Κινέζων γιατρών, ειδικευμένων και έμπειρων στην αντιμετώπιση του COVID19, μαζί με 9 τόνους ιατρικών αναλωσίμων (αναπνευστήρες πνευμόνων, οθόνες, φάρμακα κι άλλο εξοπλισμό), δώρο της Κίνας στον Ιταλικό λαό... απογειώνονται σε λίγο από τη από τη Σανγκάη.
Θα προσγειωθούν στο Μιλάνο κι αμέσως θα υποστηρίξουν του Ιταλούς γιατρούς στη μάχη που δίνουν.
Η Ιταλία, έστω και τώρα, μετά την τραγωδία που ζει ο φίλος λαός, κατανόησε πως βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και ζήτησε τη βοήθεια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Όλες οι χώρες του 4ου Ράιχ, υπό τη δικτατορία του ευρώ των τραπεζιτών του υπερεθνικού κεφαλαίου με την δήθεν "κοινή νομισματική πολιτική" και τις "αναγκαίες μεταρρυθμίσεις" -όπως έχουν βαπτίσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας των 27 χωρών της Ε.Ε., με τις "αναγκαίες" πολιτικές ιδιωτικοποίησης και της Υγείας-, βιώνουν την καταστροφή κάθε υποδομής Δημόσιας Υγείας και άσκηση αναγκαίων πολιτικών περίθαλψης των πολιτών τους.
Με θλίψη πρέπει να υπενθυμίσουμε, αναφορικά με την Ιταλία, αυτές τις "πολιτικές" που πλέον δεν εφαρμόζονται μόνον από τη δεξιά, αλλά και από την "αριστερά της εποχής μας": [Βλέπε για την Ιταλία σε, 12 Μάη 2016: Τώρα 203 ιατρικές εξετάσεις με πληρωμή!].
Τέλος ν' αναρωτηθούμε: Η Ελλάδα μπορεί ν' αντιμετωπίσει αυτή τη φονική επιδρομή από μόνη της, με τις νοσοκομειακές υποδομές σε κατάρρευση -πριν την επιδρομή του δολοφονικού ιού-,  με νοσοκομεία χωρίς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και δεν ζητάει τη βοήθεια των δύο μοναδικών ιατρικών δυνάμεων παγκοσμίως, την Κίνα και την Κούβα;
Άραγε δεν έχουμε καμία έλλειψη αντιδραστηρίων για τα τεστ του κορονοϊού, μάσκες προφύλαξης, αναπνευστήρων κ.α.π.;
Μάλλον η σημερινή Ελλάδα έχει αυτάρκεια για να αντιμετωπίσει αυτό που ξεκινάει σήμερα να διαχέεται και το ευχόμαστε.
Άραγε υπάρχει ένας/μία κυβερνητικός αρμόδιος/α που έχει καλέσει τον 4ψηφιο αριθμό βοήθειας και δέχθηκε βοήθεια, ή διενήργησε τεστ κορονοϊού;
Σωστότερα... υπάρχει πολίτης που κάλεσε και δέχθηκε ιατρική βοήθεια;
Αν όμως, πέρα από τα όποια κατασταλτικά μέτρα προφύλαξης δεν υπάρχει η δυνατότητα περίθαλψης και βρεθούμε στην κατάσταση της Ιταλίας, να μην νομίζουν οι αρμόδιοι πως ο λαός θα θρηνήσει νεκρούς και θα "θαμπωθεί" από τις απαγορεύσεις.
Απαγορεύσεις χωρίς να συνοδεύονται από τεστ κορονοϊού και περίθαλψη, χωρίς δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής αγωγής και περίθαλψης του λαού... θα μετατραπούν σε λαϊκή οργή με άγνωστα αποτελέσματα.

Υ.Γ. Καλό θα είναι να σταματήσουν οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες τον βομβαρδισμό με προβοκάτσιες περί "ανυπάκουων ελληναράδων", "εφόδους σε σουπερμάρκετ", αφού πρώτα δουν τι κτηνωδία επικρατεί σε όλο τον δυτικό "πολιτισμένο" κόσμο -για τους δημοσιογράφους πολιτισμένο. Αυτή η ενοχοποίηση του λαού από τη "δημοσιογραφία", είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και την άσκησαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ, με όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις, σε όλα από τα τελευταία εννέα χρόνια. Είναι η "δημοσιογραφία" του "μαζί τα φάγαμε", "αν δεν υπήρχαν τα μνημόνια έπρεπε να να τα εφεύρουμε", "εθνικιστές" για τη Μακεδονία, "ρατσιστές" για τη μεταφορά δούλων-μεταναστών για τις ανάγκες του κεφαλαίου και την αποθήκευσή τους στην Ελλάδα, των "συνομιλιών" με τον βιαστή που κατέχει παράνομα το 40% της Κύπρου μας, του να "μην είμαστε μοναχοφάηδες" για το Αιγαίο μας κι όλα όσα παπαγαλίζουν... με το αζημίωτο.
Να τελειώνουμε με την ενοχοποίηση του λαού!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση