GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα 203 ιατρικές εξετάσεις με πληρωμή!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Η ευρωπαϊκή "σοσιαλδημοκρατία" πρωτοπορία στις...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Η ευρωπαϊκή "σοσιαλδημοκρατία" πρωτοπορία στις...
"εκσυγχρονιστικές μεταρρυθμίσεις"!
Από χθες αποτελούν "νόμοι του ιταλικού κράτους" δύο σημαντικές "εκσυγχρονιστικές μεταρρυθμίσεις", τι οποίες προέκρινε ο Matteo Renzi, ο ηγέτης της ιταλικής αριστεράς και βασικός πυλώνας της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, για τον εκσυγχρονισμό της Ιταλίας.
Έτσι, από σήμερα η ιταλική "αριστερά" μπορεί να είναι περήφανη για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού στη γείτονα χώρα: "σύμφωνο συμβίωσης γκέι και λεσβιών" και "203 ιατρικές εξετάσεις θα πληρώνουν οι ίδιοι οι Ιταλοί πολίτες".

Πανηγυρισμοί, μέσα -και από τα ομόφυλα ζευγάρια βουλευτών (φωτο)- κι έξω, από τη Βουλή και Γερουσία της Ιταλίας, αντίστοιχοι με τους ελληνικούς πανηγυρισμούς για το "σύμφωνο συμβίωσης"...
Χθες το πρωί, η ιταλική Βουλή υπερψήφισε τον νόμο για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των γκέι και των λεσβιών, με 369 ψήφους υπέρ κι 193 κατά...
Το βράδυ, η Γερουσία -το δεύτερο νομοθετικό σώμα τηυς Ιταλίας-, με μια συντριπτική και χωρίς προηγούμενο πλειοψηφία, επικύρωσε την απόφαση της Βουλής: 372 υπέρ, 51 κατά, 99 αποχές...

 Η Ρώμη, κι όλες οι μεγάλες ιταλικές πόλεις, φωταγωγήθηκαν κι η Ιταλία μπήκε στη λέσχη των πολιτισμένων ευρωπαϊκών χωρών...
Χθες, την ίδια ημέρα, παραβιάζοντας το ιταλικό Σύνταγμα (η Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αποτελεί καθήκον του κράτους) και κατακτήσεις που κατακτήθηκαν με αίμα εργαζομένων και τους λαϊκούς αγώνες της ιταλικής αριστεράς (Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας και Σοσιαλιστικό Κόμμα Ιταλίας), 203 ιατρικές εξετάσεις επιβαρύνουν τους ίδιους τους πολίτες.
Ιατρικές εξετάσεις που πλέον δεν υπεισέρχονται στη "συμμετοχή" (κι αυτό νομοθετήθηκε κι έδωσε το έναυσμα για το τέλος της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης).
Οι τομείς από σήμερα επιβαρύνουν του πολίτες κι αποτελούν προσπάθεια της "αριστερής μεταρρύθμισης" στη γειτονική μας χώρα, είναι:

  • οδοντιατρικής
  • γενετικής
  • διαγνωστική ραδιογραφία
  • εργαστηριακές εξετάσεις
  • δερματολογίας
  • αλλεργικής
  • πυρηνικής ιατρικής.
Η πλήρης λίστα (για τους άμεσα ενδιαφερόμενους): ΕΔΩ
Βέβαια, η ευρωπαϊκή "αριστερά", η σοσιαλδημοκρατία, διαθέτει ακόμη ευαισθησίες...
Ορισμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες, κατόπιν ειδικής συνταγογράφησης κι εξετάσεων, για παιδιά κάτω των 14 ετών, σε κατάσταση απόρων οικογενειών, θα μπορεί να υπάρχει συμμετοχή κι όχι εξ ολοκλήρου πληρωμη...
Ότι προσπάθησε η ιταλική δεξιά κι ακροδεξιά, αλλά οι λαϊκές αντιστάσεις το απέτρεψαν, το κατόρθωσε ο αριστερός Ιταλός πρωθυπουργός Renzi, για την "εκσυγχρονιστική μεταρρύθμιση" της Ιταλίας.

Beatrice Lorenzin (υπουργός υγείας): κι αυτό έγινε και μας ψηφίζουν
Renzi (αριστερός πρωθυπουργός της Ιταλίας): Είναι σαν τα σκυλιά. Περισσότερο τα κτυπάς, περισσότερο σε γλείφουν
"Τώρα είναι νόμος: 203 ιατρικές εξετάσεις με πληρωμή"
 
Ο φίλος Γερουσιαστής Fernando Rossi, με το ανωτέρω γράφημα και το σχόλιο "Στα χνάρια της Ελλάδας" (SULLE ORME DELLA GRECIA...), δίνει την απόλυτη δραματική κατάσταση στη γείτονα χώρα.
Μόνον που ο φίλος Nando, τώρα λάθεψε!
Ήταν αυτός το Μάρτη του 2014, όταν στην Ιταλία δημιουργήθηκε το κόμμα "Λίστα Τσίπρα", για να αλλάξει την Ευρώπη και την ευρωζώνη, που χαρακτηρίστηκε συνωμοσιολόγος κι αιρετικός, όταν αρνήθηκε να το στηρίξει κι είχε επισημάνει: Τσίπρας… ο Έλληνας Renzi!


Τώρα που ο κ. Τσίπρας εισήλθε στη λέσχη των Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών, θα είναι αυτός που θα κατευθύνει τη γερασμένη και ξεδοντιασμένη σοσιαλδημοκρατία... σε νέους προσανατολισμούς.


Σχετικά, για τον δοτό (έχει παραβιαστεί το ιταλικό Σύνταγμα και δεν είναι εκλεγμένος), "αριστερό" Ιταλό πρωθυπουργό Ρέντζι:
Ποιοι κρύβονται στη σκιά του νεοφιλελεύθερου ηγέτη της πρώην “Ελιάς” και του πάλαι ποτέ Κομουνιστικού Κόμματος Ιταλίας;
Habemus klone! To πρώην K.Κ.Ι. απέκτησε νεοφιλελεύθερο ηγέτη…
Το "Δημοκρατικό Κόμμα" Ιταλίας αυτοκτόνησε...
Ιταλία, πριν 45 χρόνια η νίκη και σήμερα η ήττα...

Σημ. O Νίκος Κλειτσίκας είναι γνώστης της ιταλικής πολιτικής κατάστασης, με προσωπική εμεπιρία στο πολιτικό γίγνεσθαι της γείτονος χώρας:

- «Ιταλικές Πολιτικές Εκλογές 2006Οι 60 ημέρες της πολιτικής, επικοινωνιακής και προγραμματικής σύγκρουσης Berlusconi - Prodi»
- H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Κυριακή 24 Φλεβάρη 2008 
- "Η ΑΠΟΨΗ", 12 Απρίλη 2008:Το τέλος της ιταλικής κεντροαριστεράς;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση