GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Μετά την τροπολογία, η Folli Follie έγινε χορηγός σε Bazaar που οργάνωσε ο Μπαλαούρας στην Ζαχάρω...

Georgy Zhukov     Αφού o Mπαλαούρας πέρασε την τροπολογία, η #Folli_Follie τον Οκτώβριο 2018 έγινε χορηγός του (!) σε εκδηλώσεις στην εκλογι...


Georgy Zhukov   
Αφού o Mπαλαούρας πέρασε την τροπολογία, η #Folli_Follie τον Οκτώβριο 2018 έγινε χορηγός του (!) σε εκδηλώσεις στην εκλογική του περιφέρεια (Ηλεία), διοργανώνοντας bazaar και κάνοντας χορηγίες. Όλο και καλύτερο, σύντροφοι. 
Αλήθεια για ποιο σκοπό έγινε το Bazaar στις 22/10/2018 στο Δήμο Ζαχάρως;; Δε νομίζω να είστε τίποτα καχύποπτοι κ να συνδέσετε "δωρεές", Σύριζα, μπαλαούρες, #FolliFollie, επαφές, ανάγκες, καθυστέρηση έρευνας, (80) κλπ. Σύμπτωση όλα! Όλως τυχαίως..
October 22nd, 2018
Στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 , ημέρα Σάββατο ώρα 19:00 – 21:00 και την Κυριακή ώρα 11:00 – 21:00, πραγματοποιήθηκε BAZAAR με επώνυμα προϊόντα της Folli Follie Group σε ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.
Η ενέργεια αυτή ανήκει σε πρωτοβουλία του Βουλευτή, κ. Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της δωρεάς.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ομίλου FFGROUP στην πρόσκληση χορηγίας. Ο Όμιλος FFGROUP ανέλαβε αποκλειστικά την χορηγία σε επώνυμα προϊόντα του, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Bazaar.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον κύριο Μπαλαούρα και στην εταιρία. «Η στήριξη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση