GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bρέφος 9 μηνών εισήχθη με κοροναϊό στο νοσοκομείο στην Πάτρα...

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται από χθες βρέφος 9 μηνών από την περιοχή της Αιτωλοακαρκανίας, το οποίο υπεβλήθη σε rap...



Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται από χθες βρέφος 9 μηνών από την περιοχή της Αιτωλοακαρκανίας, το οποίο υπεβλήθη σε rapid test και βρέθηκε θετικό.

Το βρέφος εισήχθη για νοσηλεία σε ειδικό θάλαμο για τα παιδιατρικά περιστατικά Covid -19 της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, καθώς είχε πυρετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας «Γνώμη», και οι δύο γονείς του βρέφους έχουν βρεθεί θετικοί στην λοίμωξη Covid -19 μετά από rapid –test που έχουν υποβληθεί. Ωστόσο, οι γιατροί έκαναν και μοριακό τεστ στο βρέφος και σήμερα αναμένουν τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, όπως αναφέρει το patratimes, η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι καλή και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ βρίσκεται στο πλευρό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση