GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η πρώτη τρανσέξουαλ που γίνεται υπουργός στις ΗΠΑ...

Ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι τη θέση της υφυπουργού Υγείας θα αναλάβει η ανώτατη αξιωματούχος της Πενσιλβάνια δρ. Ρέιτσελ Λεβίν.  H Λεβίν, ...


Ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι τη θέση της υφυπουργού Υγείας θα αναλάβει η ανώτατη αξιωματούχος της Πενσιλβάνια δρ. Ρέιτσελ Λεβίν. 

H Λεβίν, που είναι παιδίατρος, θα γίνει το πρώτο ανοιχτά τρανς άτομο σε θέση ομοσπονδιακού αξιωματούχου, που θα επικυρώσει η Γερουσία των ΗΠΑ.
«Η δρ. Ρέιτσελ Λεβίν θα φέρει τη σταθερή ηγεσία και την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειαζόμαστε σε αυτήν την πανδημία –ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα, τη φυλή, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία ή την ταυτότητα φύλου που έχει ο κάθε πολίτης– και θα καλύψει τις ανάγκες της δημόσιας υγείας της χώρας μας από αυτή την κρίσιμη στιγμή και στο εξής» ανέφερε ο Μπάιντεν σε δήλωσή του.
«Αποτελεί μια ιστορική και βαθιά εξειδικευμένη επιλογή, που θα συμβάλει στις προσπάθειές μας στον τομέα της υγείας».
Η Λεβίν προς το παρόν εργάζεται ως αρμόδια υπουργός Υγείας στην πολιτεία της Πενσιλβάνια και ηγείται της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.
Η μεταβατική ομάδα του Μπάιντεν σημείωσε ακόμη ότι η Λεβίν επικυρώθηκε τρεις φορές από την ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους πολιτεία της Πενσιλβάνια για τη θέση της υπουργού Υγείας και γενικού ιατρού του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση