GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ Γώγου: «ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει η απόφαση για άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων την Δευτέρα...»

Η χθεσινή αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφηκε στη χώρα φαίνεται πως βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους ειδικούς σχετικά με το άνοιγμα γυμνασί...



Η χθεσινή αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφηκε στη χώρα φαίνεται πως βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους ειδικούς σχετικά με το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων.
 Προφανώς και δεν υπάρξει χάραξη νέας στρατηγικής με την αύξηση του ιικού φορτίου μίας ημέρας. Οι ειδικοί θα συνεκτιμήσουν μία σειρά από παράγοντες, όπως η πίεση στις ΜΕΘ, ο αριθμός των νοσηλευομένων σε απλές κλίνες – covid αλλά και το ποσοστό θετικότητας στη χώρα και στις λεγόμενες «κόκκινες» περιοχές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Χαράλαμπος Γώγος άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αλλάξει η απόφαση για τα σχολεία.
«Θα δούμε τα δεδομένα την Παρασκευή τα δεδομένα και το ποσοστό της θετικότητας. Αν σε μία περιοχή υπάρχει μία τάση ανόδου των κρουσμάτων θα αντιμετωπίζεται διαφορετικά» είπε για να προσθέσει.
«Για τα γυμνάσια και τα λύκεια υπάρχει μία ειλημμένη απόφαση για το άνοιγμά τους τη Δευτέρα αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Ant1.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση