GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ! Πρόταση «βόμβα» να μην ανοίξουν τα γυμνάσια και λύκεια ως το τέλος της χρονιάς...

Ενώ η επαναλειτουργία των σχολείων (δημοτικών και νηπιαγωγείων) είναι πλέον δεδομένη από τη Δευτέρα 11/1, οι ειδικοί συνεχίζουν να εκφράζουν...


Ενώ η επαναλειτουργία των σχολείων (δημοτικών και νηπιαγωγείων) είναι πλέον δεδομένη από τη Δευτέρα 11/1, οι ειδικοί συνεχίζουν να εκφράζουν την ανησυχία τους για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα. 

Μάλιστα ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης εξέφρασε την άποψη να μην ανοίξουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, Λύκεια και Γυμνάσια, με εξαίρεση την Γ' Λυκείου.

«Η τρίτη Λυκείου είναι μια διαφορετική περίπτωση λόγω των εξετάσεων. Τα Γυμνάσια και η δευτέρα Λυκείου θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να ανοίξουν καθόλου μέχρι το τέλος της χρονιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής, μιλώντας στο OPEN.

Από την δική του πλευρά ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι το άνοιγμα των σχολείων είναι ένα βασικό βήμα για την επιστροφή σε μια σχετική κανονικότητα, επισημαίνοντας ότι οι έρευνες δείχνουν πως δεν θα κινδυνεύσουν εκπαιδευτικοί και μαθητές.

«Σε επόμενο χρόνο θα εξεταστεί το τι θα γίνει με τα γυμνάσια και τα λύκεια, καθώς και για τα φροντιστήρια, τα ΙΕΚ, τα πανεπιστήμια και τα κέντρα ξένων γλωσσών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τους μαθητές που γυρίζουν και πάλι στα θρανία από τη Δευτέρα, επιστρέφουν και οι νέες «συνήθειες» που έχει επιβάλει η πανδημία του νέου κορονοϊού και που αποτελούν το πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον Covid-19. 

1 σχόλιο

  1. Εαν αυτο το βλητο μας πει που θα βρουνε λεφτα ολοι οσοι δεν θα εχουν δουλεια και πως θα εχουν ψυχικη υγεια λογω εγκλεισμου,και αλλα δυο χρονια απο'μενα.Αλλως,ακομη ενας μαλακιων,δηθεν ειδικος,προφανως μη επαιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση