GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ!» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ του "πιστοποιητικού εμβολιασμού" και ο Μαργαρίτης Σχοινάς...

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς υποστήριξε ότι "η εμφάνιση νέων μεταλλάξεων του ιού και η σημαντική αύξηση των κρουσμάτω...


Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς υποστήριξε ότι "η εμφάνιση νέων μεταλλάξεων του ιού και η σημαντική αύξηση των κρουσμάτων δεν μας αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να υπάρξει εκ νέου αποφασιστικότητα από την Ευρώπη να δράσει μαζί, με ενότητα, συντονισμό και επαγρύπνηση. Οι προτάσεις μας σήμερα στοχεύουν στην προστασία περισσότερων ζωών και μέσων διαβίωσης αργότερα και στην ανακούφιση του βάρους των ήδη πιεσμένων συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης και των εργαζομένων".

"Έτσι θα βγει η ΕΕ από την κρίση. Το τέλος της πανδημίας είναι ορατό αν και δεν έχει φτάσει ακόμη ", υπογράμμισε. "Μια κοινή ευρωπαϊκή προσέγγιση σχετικά με έμπιστα, βάσιμα και επαληθεύσιμα πιστοποιητικά, θα επιτρέψουν στους πολίτες να χρησιμοποιούν τα μητρώα τους σε άλλα κράτη-μέλη. Θα ανοίξουν την πόρτα επίσης σε άλλες χρήσεις για να αρθούν οι περιορισμοί" τόνισε ο Μαργαρίτης Σχοινάς προσθέτοντας ότι "τα πιστοποιητικά εμβολιασμού πρέπει να είναι καταγεγραμμένα. Θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών στην ΕΕ".

2 σχόλια

  1. Ειπαμε και χθες.:Ολοι οι ανισορροποι φυτευτοι τσογλαναρεοι,λαγοι των εταιριων.Ομως οι"κουτοφραγκοι"δεν ειναι και τοσο ανηθικοι,συνηθως, και επιπολαιοι σαν τα φυντανια μας.Τους ριξανε μια γερη φαπα να στρωσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε εμπιστα ουτε επαληθευσιμα μπορει να ειναι τα οποια πιστοποιητικα καθ οτι δεν γνωριζουμε πολλα για το εμβολιο!Ουτε καν οι κατασκευαστριες εταιριες μπορουν να μας δωσουν πληροφοριες γιατι απλουστατα δεν εχουν αυτη τη χρονικη στιγμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση