GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!» Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τις... αποκαλύψεις που (μετά την υπόθεση Μπεκατώρου) έρχονται

Έξαλλοι για την υπόθεση Μπεκατώρου οι «Ράδιο Αρβύλα»: «Μάθατε την παρενόχληση και πέφτετε από τα σύννεφα» Έξαλλοι ήταν άπαντες στο «Ράδιο Α...



Έξαλλοι για την υπόθεση Μπεκατώρου οι «Ράδιο Αρβύλα»: «Μάθατε την παρενόχληση και πέφτετε από τα σύννεφα»

Έξαλλοι ήταν άπαντες στο «Ράδιο Αρβύλα» για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, όχι φυσικά για το γεγονός αυτό καθεαυτό, αλλά για το ότι επιτέλους οι Έλληνες μαθαίνουν πως… υπάρχει το σοβαρό θέμα της ερωτικής παρενόχλησης και για κάποιο λόγο… πέφτουν από τα σύννεφα.

Ολοένα και αυξάνονται οι περιπτώσεις γυναικών που αποκαλύπτουν αντίστοιχες υποθέσεις με τη δικαιοσύνη να δείχνει πλέον ώριμη να τις ερευνήσει αποτελεσματικά, με τις εξελίξεις να συνεχίζουν να είναι ραγδαίες.

Σχόλιο για την υπόθεση Μπεκατώρου έκανε και ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»:

«Να ‘ναι καλά η Σοφία. Ανακαλύπτουμε σιγά σιγά και στην Ελλάδα, τη σεξουαλική παρενόχληση. Τα ανακαλύπτουμε στον αθλητισμό, στους προπονητές, στα πανεπιστήμια, στο θέαμα, στην εργασία, πέφτουμε από τα σύννεφα πάντα γιατί στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ότι γίνονται αυτά παρά μόνο αν εμφανιστούν στην τηλεόραση. Σε λίγο καιρό κάτι μου λέει ότι και υπό την ομπρέλα ακόμη πιο ιερών θεσμών θα υπάρξουν και αντίστοιχες αποκαλύψεις».
athensmagazine.gr
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση