GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΜΠ: «Καλή τύχη, θα επιστρέψουμε...»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον – και τυπικά – ένοικος του Λευκού Οίκου. Ο απερχόμενος πρόεδρος εξήλθε για τελευταία φορά ως επικεφαλής του...


Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον – και τυπικά – ένοικος του Λευκού Οίκου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος εξήλθε για τελευταία φορά ως επικεφαλής του κράτους από το Οβάλ Γραφείο λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) και επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο με προορισμό τη Βάση Άντριους, όπου προέβη σε δηλώσεις κατά την αποχαιρετιστήρια τελετή.
Σύμφωνα με το CNN, ο Τραμπ άφησε σημείωμα στον Τζο Μπάιντεν, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενό του.






«Θα παλεύω πάντα για εσάς. Είστε υπέροχοι», τόνισε ο Τραμπ μιλώντας στους συγκεντρωμένους στην αποχαιρετιστήρια τελετή στη βάση Άντριους, μετά την αναχώρησή του από την Λευκό Οίκο. «Ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο για εμένα που υπήρξα πρόεδρος σας. «Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», πρόσθεσε.


Ο ίδιος ευχήθηκε στη νέα κυβέρνηση «καλή τύχη και πολλές επιτυχίες». «Θα παρακολουθώ, θα ακούω και θα λέω ότι το μέλλον της χώρας δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Πιστεύω ότι η νέα κυβέρνηση θα επιτύχει, έχουν τα θεμέλια για κάτι πραγματικά σπουδαίο», συμπλήρωσε, σε μια αναφορά για την «κληρονομία» που, κατά τον ίδιο, παραλαμβάνει ο Τζο Μπάιντεν.



Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή δεν παρίσταται ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο οποίος αποχαιρέτησε τον απερχόμενο πρόεδρο χθες, Τρίτη.
Ο Τραμπ πάντως τον ευχαρίστησε στην ομιλία του από τη Βάση Άντριους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση